• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdiğim kızın nişanlısıyla el ele tutuştuğunu görmek

P

Püskül

Kayıtsız
Misafir
Selamun Aleyküm.Rüyamda Halam kendi oğluna 2 tane tişört alıyor sonra tişörtlerin küçük geldiğini fark edince bana pazardan bunların büyük bedenlerini alır mısın diyor.Bende değiştirmek için pazara gittiğimde sevdiğim kızı görüyorum ve hemen oda beni fark ediyor.Şaşırmış bir şekilde bana bakıyor o anda sevdiğim kızın nişanlısıyla el ele tutuştuklarını fark ediyorum.ve nişanlısına dönerek işte hamza bu diyor sonra nişanlısıda kendi kendine söylenmeye başlıyor.Sonra bende sinirlenip bir sigara yakıyorum ve ordan uzaklaşıyorum.Şimdiden yorumunuz için teşekkür ederim.İstanbul'dan Hamza Aydinç yaş 21 Öğrenci,bekar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim Hos geldiniz..
Hayirdir insallah..
Gecmise Mazi gelecege niyazi derler yani gecmisi Hatira ve anilariniza gomeseniz.. gelecekte hasta olup, stresse girip Sizin icin Dua ,Niyaz edilir manasinda...

İnsanlar kaybettiği, ayrıldığı eski eşini,eski sevdiğini,uzun bir süre unutamazlar ve sık sık rüyalarında görürler.
Bu rüyalar bir iç hesaplaşma, vicdan muhasebesi, çoğu zamanda pişmanlık işaretidir ve genellikle bu pişmanlık işe yaramaz.
Zaman geçtikçe eski sevgiliyi görme rüyaları azalır.
Yeni bir ilişkiye başlandığında eski sevgiliyi rüyada görme yeniden ortaya çıkabilir ..

Ruyada eski sevgiliyi görmek,halen eski sevgiliniz ile aranizda halletmeniz gereken bazi meselelerin oldugunu, bunlari onunla oturup konusarak halletmeniz gerektigini ve iki olgun insan olarak sorunlarinizi cozmeniz gerektigini size tavsiye eder.
veya Su anda beraber oldugunuz yeni sevgiliniz ilede benzer veya ayni sorunlari yasayabilirsiniz mesajı verir.

Görülen her rüyanın mesaj vermesini beklemeyiniz.
Rüyalar daima geleceğe yönelik bilgi vermezler, bazan geçmişin bir yansıması, montajsi olabileceği gibi bazanda günlük yaşamda kafanıza takılan bir sorunun değerlemesi olabilir.
Ancak bazı durumlarda kısacık bir rüya çok derin anlamlar taşıyabilir ve bunları tanımlamak güçtür.
Her zaman için rüyaları yorumlarken olumlu düşünmelisiniz.
Hayirli gunler..

Üst Alt