• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

ruyada Sevdiğim Kızi gormek

BilgeKağan10

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah'ın selamı üzerinize olsun. Ben rüyamda okuldaydim. Kimsecikler yoktu. Merdivenlerden inerken arkadasim bana bagirip parmagiyla birini isaret etti. O benim sevdigim kizdi. Yanina gittim konusmaya basladik ve o bana sanki beni sevmedigini ifade edermiscesine konustu. Bende anladim onun beni sevmedigini. Neyseki ruyaymış. Buyuk ihtimal bilincaltindan kaynaklaniyo ama ben yine de emin olayim istedim. Yorumu var mıdır? Allah'ın selamı uzerinize olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hosgeldiniz HAYIRDIR ins.
Ruyanizi tabir etmeden once biraz muhabet edelim isterseniz
Bildiginiz gibi rüyalar üç türlüdür.
Biri şeytanîdir. Bu tür rüyalarda şeytanın telkiniyle korkutucu ürkütücü utandırıcı sahneler yaşanır...
Kâbuslar karabasanlar..gibi..insana vesvese..
SIKINTI verirler sanki...

İkincisi boş hayâllerden ibâret. Kurânımızın tâbiriyle “edgasü ahlâm” yani “hayâl demetleri.” Ciddi bir anlamları yok bunların .. İnsanın hayâl gücü türlü tasvirler yapar...
mesela Tv de gordugumuz ucak kazalari soygun gibi olaylardan etkilenip Günlük olayları ve görüntüleri çeşitli biçimlerde bir araya getirir kurgular. Bazen yıllar önce aynı vakitlerde yaşanmış hâdiseleri hatıra getirir sonraki olaylardan derlenmiş ayrıntılarla süsler...

Bazen de ruh dünyandaki dalgalanmalar rüyalarına yansır. Meselâ öfkeyle yatarsan uykun boyunca kavgalar edersin. Düşmanlık duygularıyla doluysan rüyanda köpekler yılanlar kovalamacalar görürsün...
veya sevdigini Kirip kirildigimizda ruyamizda Onun ile baristigimizi ..vicdanimizin derinliklerinde soylemek isteyip soyliyemediklerimizi haykirir o sekilde davraniriz..
Mide hararetiyle yatmışsan rüyana dereler çaylar pınarlar akar.misali...

Kimi ruhbilimcilerin “bilinçaltının dışavurumu” diye tanımladıkları bu tur rüyalar bu türden olsa gerek.

Geldik üçüncü kısım rüyalara. Bunlara “sâdık rüya” denir...
yani hic dusunmedenakla hayale getirmedigimiz farkli guzel salih olan ruyalardir...

Gelelim sizin ruyaniza ilk okudugumda yuregime gelenleri yazmama musaade var mi?
saf, temiz duygunuzu arkadaslariniz ile paylasacaginiza baskasinin isaretine, sozlerine takilacaginiza neden vakti geldi ise kendiniz sormuyorsunuz...utngc..:)
vakti, zamani degil ise de O zaman, vakti gelene kadar kalbinizin bir yerinde sevgi tohumunu ekip kendinize saklamiyorsunuz....
illa herseyi her kes ile mi paylasmak gerekli.. ozeller, mahremler nicin sadece size ait olup kendi icinizde buyumesine firsat vermiyorsunuz..? agla..:,vvcc..

Rüyada sevdiğin kızı görmek;insallah Hayirlisi ile Ondan bir sekilde belki haber alirsiniz...Facebook teks mesaj hic olmazsa Ruyalarda bulusursunuz...:tamam:.:bilmemm:.

Üst Alt