• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada sevdiği insanın yakın arkadaşına ilgi duyduğunu görmek

_serpil_

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm
rüyamda sevdiğim insan ben ve ikimizin de yakın arkadaşları bir yerde oturuyoruyoruz.ben devamlı ortamdan ayrılıp bir yerlere gidiyorum.kütüphanede dolaştığımı hatırlıyorum türkçe sözlük arıyordum.kitaplara bakıyorum arada-divan,osmanlıca kitaplar- bir onların yanına uğruyorum.diğer seferlerde nasıl gittiğimi hatırlamıyorum ama son seferde kısmen uçarak gidiyordum yanlarına.onlar ise muhabbet ediyorlardı beni pek umursamadılar.araları gayet iyiydi onları öyle görünce çok üzülüyordum.sevdiğim insanla yakın arkadaşım birbirine aşık olursa ne yaparım diye düşündüm daha sonra da el mecbur susup hiçbir şey belli etmeyeceğime karar verdim.bunu nasıl kaldırabilirim diye düşünüyor ve kabuğuma çekiliyordum.sevdiğim kişi ve arkadaşım da dahil kimse benim hislerimi bilmiyordu.bunu nasıl yorumlayacağımı bilemedim.cevaplarınız için şimdiden Allah razı olsun...agla..:,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayırlı Günler kardesim Hos geldiniz..
Hayirdir insallah.
Ruyanizin Ana yorumu;şüphe ve vesveselerden UZAK durun..
Biz Mü'minler sadece hüsn-ü zanda bulunmakla emrolunduk. Şüphesiz!! “Suizan edip isabet etmektense hüsnüzan edip yanılmak daha iyidir..
Seytanin elinde oyuncak olmayin kardesim..Siz ne guzel bir Gonul Ehlisiniz..
Ey dil! Sen nelere kâdir değilsin ki?
hem kalp yaparsin hem de kalp KIRARSIN...

"kütüphanede dolaştığımı hatırlıyorum"
zorluk ve sıkıntıyla birlikte onurlu yaşamaya, ilim ve hikmetin yoluna girmeye delalet eder...

Sevdiklerinizi dengeli olculu Sevin..Size ihtiyaclari oldugunda orda yanlarinda olun ama Onlari çok sıkmayın...
her tür ilişki avuç içinde duran kum taneleri gibidir.
avucumuzu sıkmadan gevşekçe tutarsak kum taneleri kaymaz durur...avucumuzu kapatıp sıkmaya başladığımız an kum taneleri parmaklarımızın arasından akmaya başlar.
bir kısmını tutmayı başarsanız da çoğu akıp gider.
ilişkiler de böyledir.

Kilavuzunuz Karga degil Hak olsun kardesim...
Karga seni copluge Hak Dostu ise selamette erdirir..
Evlilikte başarı yalnız aranan kişiyi bulmakta

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..
Allah kulu hakkında hayırlısını Nasib Eder..İhmal Etmez İmtihan eder.. bu da sizin imtihaniniz ama unutmayinki başımıza
sebepsiz gibi gelen belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile ettiklerimizdir...
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

_serpil_

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun.üslubunuz o kadar güzel ki okurken yüreğime işliyor söyledikleriniz

Semaaaa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Sevgiliyi Kendi Arkadaşıyla Görmek

SelamunAleyküm merhabalar ben rüyamda sevgilimle bir yerde dolaştığımı görüyorum ve büyük bir ihtimalle tarihi bir yer yani ada filan da olabilir. Bir tane dim dik bir yol var ve orası tamamen taş merdivenli. Burdan yukarı çıkmayı düşünüyoruz ama ben biraz çıkıp yukarı baktıktan sonra resmen dümdüz yani bina duvarı gibi olduğu için korktuğumu ve kesinlikle çıkamayacığımı söylüyorum ve vazgeçiyoruz ve bunlar yaşanırken biz ikimiz tekiz diğer insanlar dışında kimse yok. Daha sonra bi çimenlikte oturmuş oluyoruz, yanımızda benim bi arkadaşım oluyor ve çok güzel. Normal hayatımda bu kişiyi tanımıyorum kesinlikle. Sonra sevgilim ve arkadaşım olan kişi baya yakınlar yanyana oturuyolar, ben karşılarındayım samimi samimi hareketler yapıyorlar sanki onlar sevgili ben arkadaşlarıyım gibi dışarıda kalıyorum. Ve kızıp sitem edip ağlayıp ordan uzaklaşıyorum. Daha sonra bir sokağa giriyorum ve bu sokakta 2-3 tane horoz var sürekli ötüyor. Biraz ileride inek var buzağısı var ben korkarak ordan geçiyorum bi amca inek saldırır ćabuk ol diyor, ben geçiyorum ve ilerde bir ağac devrilmiş oluyor. Sonra geri dönüyorum yine. En son da bir binaya giriyorum sevgilimle kızın oturduğu tarafı gören kıyafet dükkanı gibi birşey var oraya girip oranın camından bakıyorum bu sefer arkadaş gibi aralarında mesafe olacak şekilde oturuyorlar. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. İyi günler.

Üst Alt