• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada şehrin yerlebir olduğunu görmek

Tuğba

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm ablacığım hayırlı günler dilerim
dün gece gördüğüm bir rüya beni adeta yatağımdan sıçrattı okuduğum kitabın yada izlediğim haberlerin de etkisi olduğu belli ama bi anlamı olmalı diye düşündüm ve baya korktum.Rüyamda yayladaydık ve sınıf arkadaşlarımla öylece durmuş sohbet ediyorduk sanki biryerden dönüyorduk da ayrılmak üzereydik arkadaşlarımın kim olduğunu tam olarak göremedim ama yakınlıklarını hissedebildim.hava çok karanlıktı yıldızlar pırıl pırıldı gökyüzü de çok parlak bir siyahtı. bir anda siren sesleri çalmaya başladı ve üstümüzden helikopterler ve değişik uzay araçları (hani şu bilim kurgu filmlerinde taşıt olarak kullanılan araçlar olur ya denizaltılara benzeyen) geçmeye başladı ama bunların hepsinde 3 tane, kahverengi halatla bağlanmış alev alev yanan ateş topları asılıydı.Ne oluyordu diye birbirimize sormaya başladık ve o anda anons edildi.Anons da bu bir güvenlik uyarısıdır tehlike altındasınız diyordu.Sonra sabah oldu ben tanıdığımızın bi evine gittim annem ve babamı arıyordum onlar hep evinde köpek besler ben oraya gittiğimde siyah beyaz bi köpek yavrusu (geçen gün bahçemizde gördüğüm köpek olduğuna eminim) beni bacaklarımdan ısırmaya başladı dişlerinin geçtiğini hissediyordum ama yavru olduğu için aldırış etmedim.Sonra yayladan şu anki oturduğumuz yere döndüm hani salgın hastalıklar olurda şehir ıssızlaşır sessizlik korkunun sinyali olmaya başlar ya (okuduğum kitap salgın hastalıklarla ilgili)burası da aynı öyleydi yine gece olmuştu ve babam bana pencereden uzak durmamı söylüyordu çünkü (Türkiye de yaşanan Gezi Parkı sorununu duymuşsunuzdur belki İstanbul da uzun zamandır gösteri ve eylemler yapılıyor)İstanbul dan bir grup gelip burdaki insanları öldürüyordu ve ben onların arabayla evin önünden geçtiklerini gördüm sonra sabah oldu yanımda halamgil vardı o öldürmeye gelen adamlarla karşı komşumuzun evinde aynı odadaydık halam bana birşeyler söylüyordu ama hatırlamıyorum adamların elinde silah vardı ve gözümün önünde bikaç kişiyi vurdular biz diğer odaya kaçtık beni de öldürecekler diye bekliyordum ama adamlar çıkıp gitti sonra sanırım kendi kendimi uyandırdım gözlerimi açtığımda gözümün önünde srekli bişeyler oynuyordu beyaz şeritler gelip geçiyordu hiç böyle bişey olmamıştı normal olmadığından eminin ve genelde rüyalarımda rüyada olduğumu bilirim ama bu sefer sanki herşey gerçek ve çok netti dünyanın sonu gelmiş gibiydi rüyamda hayallerimi gerçekleştiremeden öleceğimi falan düşünüyordum ve çok korkuyordum işte böyle ablacım sanki bilinçaltıma yerleşen iyi kötü ne varsa hepsini bi olay örgüsü şeklinde izlemiş gibiydim karabasan geldiğini bile düşündüm ama yatmadan önce birçok sure okumuştum şimdiden teşekkür ederim hayırlı günler :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Üst Alt