• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada şehir görmek

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba. Nasılsınız?
Lütfen,rüyamı tabir eder misiniz?
Rüyamda kardeşimle şehire çıkmıştık, ama şehir eski halindeydi,1990-lar filan. Kardeşimle geziyorduk sokakları, parkda bir tane polis vardı. Gelip-gidene nezaret ediyordu. Parkda Bakünün ana parkıydı. Merdivenlerden düşdük, bir yere geldik. İp atlıyorladı, ben de atlarken biri sanki, iple bacağıma vurdu. Küçük bir kızdı, ben orada atlamak istiyorum dedi. Ben de tamam deyip, kızın atlaması için ipi düzeltiyordum. O da çabuk ol dedi. Ben de tamam, düzeltim oynarsın. Sonra kızın annesi yanımızda bir şeyler satıyordu. Arkadşımla bir şey aldık, ne olduğunu hatırlamıyorum, ama garip bi şeydi. Sonra arkadaşımın evine gitdik. Biraz durdukdan sonra arkadaşım aldığımız benim geri vermemi istedi. Ben de tamam dedim, ama bir yandanda babamın, benim oraya gitmeye izin vermediyini düşündüm. Sonra o eşyayı almadan evimize gitmek üzere çıktım. Babam yoktu, o yere gitdim bende. Rüyamın devamını tam hatırlayamıyorum. Biraz karışıkdı. Lütfen, zahmet olmazsa, manasını söyler misiniz?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba fidan kardesim Gönül Dostum son iki Rüyada da kardeşiniz ile birlikte olmak ne tevvafuk degil mi?
Yoksa Siz onu ihmal mi ediyorsunuz...?hy..
erkek kardeş icin abla ikinci bir anne gibidir çünkü O daha doğmamışken siz vardiniz...
Anar-i uzme Sonra Allah cc. seni anmaz...sırıtık.:,

Hayirdir insallah...
Rüyada şehir görmek toplum anlayışınızı ve sosyal çevrenizi işaret eder.
Eğer büyük şehir gördüyseniz daha sıkı bağlar ve ilişkiler kurmanız gerektiğini işaret eder...ayrica Kendinizi yalnız hissettiğinize de isarettir..

Rüyada güzel bir parkta dolaştığınızı görmek, hoş vakit geçireceğinize işarettir. Yemyeşil, çiçekli, çimenli park kısmet, mutluluk, huzur ve rahatı müjdeler.
Bakımsız parklar, gerçekleşebilecek aksiliklere yorumlanır.
Rüyada polis görmek Aile ve dostlar tarafından iyi korunduğuna işaret olup, güçlü olmak, rakiplerinizi yenmek olarak yorumlanır.

Rüyada ip atladığını görmek ;arkadaşlarınızı şok edecek heyecanlı ve sansasyonel maceralara atılmak istediğinizi işaret eder.
hayatıniz,Aklıniz karışıktı Hamd olsun her sey Düzeliyor ..Hayat devam ediyor..
Hayirli gunler...
duaa..

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamı yorumladığınız için çook teşekkür edrim. Bi de,benim 2 tane kardeşim var. Elmar,Anar. Geçn sefer ki,rüyamda benimle beraber su taşıyan Elmardı,ama salavat getiren Anardı. Bu rüyamdaysa benimle olan Elmardı. Elmarı çoğu zaman sevdiğimle ilgili rüya gördükde oluyor. Kardeşlerimin 2-sini de çooook sverim. Elmarla bütün sırlarımı paylaşırım. Derdim olduğu zaman beni dinler,danışmanlık da yapar. :))Kısacası,her ikisinide çoook severim
Hayırlı günler.

Az kalsın unutuyordum. Sizin ve bütün islamiforumlar.net üyelerinin bayramını kutlarım. İNŞALLAH,ALLAH bütün müslümanların orucunu,namazını,dualarını kabul eder ve onları korur.

Üst Alt