• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sayı görmek

nur_tuanna

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm.

Rüyamda eşim,ben ve çocuklarımla kalabalık bir yerdeyiz alışveriş merkezi gibi,gezmeye çıkmışız.Gittiğimiz yerde bomba patlıyor ama onu görmüyoruz kimisi kaçışıyor kimisi bakıyor.Sonra biz bir asansörün önüne doğru yaklaşırken yine bomba patlıyor ateşi görüyorum asansörün kapısı açılıyor.Önden eşim ve 2,5 yaşındaki oğlum asansöre giriyor ardından ben asansöre giriyorum büyük oğlum 5,5 yaşında o arkamda tam binip oğluma dönüyorum onuda asansöre almak için o sırada asansörün kapısı kapanıyor ve asansör hareket ediyor oğlum diyorum oğlum dışarda kaldı o sırada 5 rakamını görüyorum asansör 5.kata çıkmış ben bağırıyorum endişeli korku dolu yere diz çöküyorum oğlum aşağıda kaldı diye ağlıyorum 0 numaraya basmaya çalışırken yanlışlıkla 9 a basıyorum...Rüyamı yorumlarsanız çok çok mutlu olurum..Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah...Şimdiden Allah Razı Olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim Hayirdir insallah..
Rüyada bomba görmek; tehlike anlamına gelir. Mutluluğunuzun tehlikeye girmesi, sorunlar yaşamak, mutsuz olmak anlamlarına gelir. Tüm davranışlarınıza daha fazla dikkat göstermeniz adil, anlayisli ve Sabirli olup sakin ha!!bomba gibi ne patlayin nede kimsenin patlamasi icin firsat vermeyin..
bu olaylarda en cok 5,5 yasindaki oglunuzun etkilenecegine isarettir..
Ailevi,duygusal ilişkiniz, dinamizm ve canlılığınız yada sağlığınız özellikle kalbe bagli stress ve tartismalardan uzak durun!!
Uyarıcı bir rüyadır.

ruyada 5 rakami beş insan duyularını temsil eder...İnsan beş temel duyusuyla maddi evrene bakar.
Maddi evrendeki görüntüyü kokuyu sesi vs. enerji titreşimleri olarak alır algı organları ve beyne ulaştırır.
Anlamlandırırız kavrarız.
Bir de insanın ruhani evrenlere bakan duyuları vardır. Bu duyular bedenin organları aracılığıyla değil doğrudan ruh üzerinden beyne transfer olurlar.
Örneğin fottoğraf maddidir göz görür ve beyne iletir ruh beyinden algılar. Ama rüya nurani evrendendir.
Onu göz veya herhangi bir organ görmez ruh görür ve beyne iletir...
Siz icinizde bulunan olaylara 5 duyu ile degil mana ve Hikmet gözü ile BAKIN..ki O bomba patlayinca Size ve sevdiklerinize zarar vermesin..

Dokuz sayısı Sabir,Dua,başarının cesaret, ve çalışma sayesinde geleceğini haber verir.

Allahım bana; Değiştirebileceklerim için güç Değiştiremeyeceğim şeyler için sabır İkisinin arasındaki farkı anlamak için de akıl ver...
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh

Akılla bir konuşmam oldu dün gece;
Sana soracaklarım var dedim;
Sen ki her bilginin temelisin Bana yol göstermelisin.
icinde bulundugum dertlerden bir turlu cikamiyorum..

Akıl dile geldi ve dediki;
kainatta degistiremeyecegimiz haller arz edebilir..
Kader çalar biz çalinan havaya göre sadece oynariz..
Hakk' ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine!!
Bırak hayat sana rağmen değil Sen hayat kader kismet ile beraber ak..
kadere tas atmak akil mantik isi degil..ÖNCE KENDİN VE KADERİN ile BARIŞIK OL
Ya Dert Babasi olursun;hem ağlar hem de ağlatırsın...
Yada Rahmet yağmuru altında ıslanırsın ...

Hayirli geceler..

nur_tuanna

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah Razı olsun gönül sızım ablacım...Rabbim inşallah hayra çıkartır..Bu aralar stresli ve üzgünüm bunalıyorum çokta sinirliyim farkındayım daha çok daha çok dikkatli davranıcam sorunlara değilde dualara yoracağım dilimi kalbimi..Tekrar Allah Razı olsun..Rabbim yardımcım olsun inşallah.(amin)

SevgiD

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada 108 sayısını görmek

Merhaba. Bugün hoşlandığım kişiyi rüyamda gördüm ve bana beni ne kadar sevdiğini anlatıyordu. Bir ara 108 diye bir şey gördüm arka planda başka hiçbir şey yoktu ama sadece 108 diye bir sayı çıktı sonra da 1-0-8 diye ayrıldı. Bunun manasını öğrenmek istiyorum... Şimdiden teşekkürler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah..
1 rakamı aynı zamanda daha yüksek bir manevi gücü işaret eder.
0 sıfır sayısını görmek kesin bir özgürlük ve farkındalığa işaret eder...

8-sekız sayısı içgüdülerine ve sezgilerine güven göstergesidir..

Kalp kalbe karşıdır, derler,Araplar da “Minel kalbi ilel kalbi sebîla = Kalpten kelbe yol vardır.” derler. Kanaatimizce bu söz genel bir kural olarak doğrudur fakat her zaman geçerli olmayabilir.
Örneğin kalbimizi kendisine açtığımız sevgi ve sempatiyle baktığımız kimseden de -genellikle- aynı karşılığı görürüz.
Tersine kalbimizi kendisine kapalı tuttuğumuz hoş görmediğimiz kimseden de aynı karşılığı görürüz. ..
Hayirli gunler..

SevgiD

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun ablacım. Çok teşekkürler :)

Üst Alt