• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada savaş olduğunu görmek

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
S.a Gönül sızım ablacım iyisindir inşAllah:tamam:. Ben bu gece kötü bir rüya gördüm aslında sizinle paylaşıp paylaşmama konusunda kararsız kaldım her neyse rüyamda savaşın içindeydim her yer kan insanlar parçalanmış bir şekildeydi bana kimse bir zarar veremedi kendimi savunmya çalışıyordum bana zarar vermek isteyenleri de öldürüyordum daha sonra hatırladığım kadarıyla babam ben kurtulup sokağa çıkıyorduk her yer harabe kan ölü parçalanmış insanlarla dolu biraz yürüdükten sonra yaşlı bir adamın yemek yapıp sattığı bir yere çıkıyoruz ama hiç paramız olmadığı için nasıl yiycez diye düşünürken kendimi et pide yerken buluyorum rüyam bu kadar yorumlarınız için şimdiden teşekkurlerçokk kommikk

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Allah RAZI olsun iyiyim kardesim..
ins. sen de iyisindir.. Sevdigi uzaklarda hep sabir ve umid arasinda Gel Gitlerde Kendi duygulari ile Akli, kalbi arasinda SIKISMIS olan guzel kardesim..
ins. bunlarda gececek Ya Hu...

Hayirdir ins..Rabbim Hayirlara cevirsin
Rüyada savaşmak değişik şekillerde yorumlanmaktadır
ALLAHİM nefsim ile savaştayim bana güç ver. Lâ Havle Velâ Kuvvete illa billah..
en buyuk savas Nefsi ile savasirken HAKKI, dogruyu ,Kul HAKKINA girmeden ,kurallara uyarak savasi en hayirli sekilde bitirebilmek.. zafere ermek seklinde Ruyaniz Yorumlanir...
Nefsiniz ile yaptiginiz savas..i kazanirsaniz ins..

'kendimi et pide yerken buluyorum ' bu gunlerde yasadiginiz Gam, KEDER,SIKINTI..
kardesim Babaniz Size Haksizlik yaptigini dusunuyor olabilirsiniz..Yapana degil Yaptirana BAKIN...
Bu olanlarda da bir Sebebi Hikmetti vardir..bir gun anliyacaksiniz..
her seyin bir bedeli vardir..
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun...

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
iyi olmaya çalışıyorum ablacım inşAllah geçicek bu günler çok çıkmazdayım nefsimle çok büyük bir savaş vermekte olduğumda doğru, tek korkum Rabbimin sevmediği, nefsine yenik düşen bir insan olmak....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aynen oyle Bu imtihan Yeri olan Dunyada hepimiz bir sekilde birileri ile veya kendi Nefsimiz ile Her an bir Catisma ve savaştayız..
Hepimiz, bir tarafımız yanlışlar ,bir tarafimiz dogrular, Hak, ile Batil, Nefis ile Ruh, Benlik ile Vicdan, Arzu ile durustluk, içinde, bir savaştayız..
ama madem ki her sey gecici ve bir imtihan oyleyse onemli olan bu savaştan Allah-in RAZI olacagi bir sekilde bitirip mutlu olmadigimizi
dusunsek de Huzurlu, vicdanimiz rahat bir sekilde zafere Ahirett ve Dunya mutluluguna erisebilmek...

Kendim ile savaştayım ...Nefis Doyumsuz doymuyor verdikce Daha fazlasini istiyor.. doyurdukca aziyor beni de Sevdiklerimi de...EZIYOR...

KENDİM İLE SAVAŞTAYIM Sağ gözün sol göze yok imiş hayrı, Kendim ile savaştayım...
Yok imiş düşmanım kendimden gayri, Kendim ile
savaştayım...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
adamasma.jpg

Dört iklim yaşanır içimde de
Bir seni adam gibi yaşayamam
Hep bir şemsiye tutma telaşındasın
Bırak da yağsın