• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada savaş görmek

I

Ibrahim

Kayıtsız
Misafir
Selamun Aleykum,

Ruyamda, kendi yatagimda uyuyordum, disardan bir suru ses geliyordu disari baktigimda pis kiyafetli barbar insanlar vardi, ellerinde yay ok kilic vardi.
Bizim eve saldiriyorlardi yaylar odamin icine giriyordu.
Bende yorganin altina girmistim kendimi korumak icin. Birden bire odamin kapisi aciliyor ruyamda sevgilim varmis o giriyor girer girmez, bagriyorum yanima gel yorgani acip gel diyorum, ama gelmiyor kalbinden vuruluyor yere yigiliyor. Bana silah uzatiyor hayir istemiyorum olmaz diyorum, silahi kullanmiyorum.
Sonra aklima geliyor kolumda siyah bilezik vardi, eger atarsam dururlar diyorum, kolumdan cikartip camdan asaga atiyorum.
Barbarlar seviniyordu.
Ruyamda aniden yer degistirip disarda oluyorum cok kalabalik muslumanlar ayri hristiyanlar ayridi.
Sevincli sekilde savas cikacak muslumanlar hristiyanlara karsi diyorum.
Tanimadigim ama ruyamda musluman arkadas olarak bildigim kisilerin yanina gidiyorum.
Konusurken birden bire bir adam kilicla saldiriyor bir iki kisiyi yaraliyor.
Hemen arkasindan sarilip bogazindan tuttup yere dusuruyorum adami, bir baska biride iki kolunuda kopartiyor ama kan akmiyordu sadece kopan yerleri morarmisti, bende hala adamin arkasindayim adam ustumde. Kollari koptuktan sonra ambulans cagirin adam olecek yoksa diyorum. Adamin kullagina iyi olcaksin merak etme diyorum. Adamin kollari kopmasiyla savas bitiyor. Bende uyaniyorum sonra

Yorumlarsaniz sevinirim.
Selametle

Ibrahim
Yas 23
Hollanda
Issiz
Bekar/sevgilimde yok, 7 ay once sozluydum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
dogrusoz.jpg

Aleykum selam..
Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim hayra cikarsin..
Rüyada savaş gormek;ic dunyanizdaki kargasa, celiski, huzursuzllugu İnsanlarla olan olumsuz davranislarinizi degistirdiginiz takdirde Allah in izni ile feraha kavusabilirsiniz seklinde yorumlanir...

yay ve ok kismini görmeniz hedefinize ulasmak için daha fazla gayret harcamaniz gerektigini ve bu mucadelede lutfen dogruluk ve durustlukten ayrilmazsaniz!!
ins. Allah-in izni ile sonunda mutlaka basariya ulasacaginiza delalet etmesi ile yorumlanir..

Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama biraz duraksa neler olup bittiğine anlam veremiyorsan bile..
Sabr et!! zamani geldiginde bu olanlarin hikmettini bir gun anliyacaksin..
Bu bekleyis Senin olgunlasma devrindir!!Gelen nimette ermen icin hazir degilsin bunu Seni Yaradan en iyi bilendir!!

sadece Sabir ile bekle. Güneş sizin icin de bir gun doğacaktır ..
Zorlamaya SIKILMAYA gerek yok...
O cc. Ol dedigi zaman zamani geldiginde zaten kendiliginden olacaktir...
O bir dengedir O anlamlı gizemli ve Hikmetlidir!
Unutma! Biz bu dünyaya Sahip olmaya değil Şahit olmaya geldik..
Selamet ile Hayra kalin...

Ok gibi doğru olursan seni atarlar yay gibi eğri olursan elde tutarlar; lakin ok gibi doğru olursan menzil alırsın yay gibi eğri olursan elde kalırsın...
Hayirli gunler..

izmir

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm ben esra izmirden yazıyorum rüyamda erkek kardeşim ben eşim annem bir evdeyiz kafamı çevirip camdan bakıyorum dışarıda her yerden füze atılıyor ve her yere düşen patlıyor aileme diyorum ki kaçalım burdan savaş var saklanalım önce kardeşimin elinden çekiyorum gidelim diye aldırış etmiyor sonra eşimin ona çok ısrar ediyorum yalvarıyorum gidelim diye ama nafile sonra savaş uçakları yere düşüyor patlıyor ama hiç bir füze ve uçak bize isabet edemiyor korunuyoruz o evde sanki sonra kendii kendime düşünüyorum nereye saklanırda kurtulabiliriz diyerek ben böyle düşünürken uyandım ama acayip yorgundum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..
hep sabir ve umid arasinda Gel Gitlerde Kendi duygulari ile Akli kalbi arasinda SIKISMIS olan guzel kardesim..
ins. bunlarda gececek Ya Hu...

Hayirdir ins..Rabbim Hayirlara cevirsin
Rüyada savaşmak değişik şekillerde yorumlanmaktadır
ALLAHİM nefsim ile savaştayim bana güç ver. Lâ Havle Velâ Kuvvete illa billah..
en buyuk savas Nefsi ile savasirken HAKKI dogruyu Kul HAKKINA girmeden kurallara uyarak savasi en hayirli sekilde bitirebilmek.. zafere ermek seklinde Ruyaniz Yorumlanir...
Nefsiniz ile yaptiginiz savas..i kazanirsaniz ins..

Herseyin bir Sebebi Hikmetti vardir..bir gun anliyacaksiniz..
her seyin bir bedeli vardir..

Bilindiği üzere bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh hali yaşınız cinsiyet eğitiminiz ve sosyal durumu rüyayı görme zamanı
gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve sevinçleriniz ile rüyadaki diğer tüm faktörler ve unsurların rengi durumu değerlendirilmeli
ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak ruyanizi yorumlamaya calisin Lutfen..

Rüyada savaş uçağı görmek; isteyerek hayatınızda değişiklik yapacak!!Sıra dışı deneyimler yaşayacaksınız seklinde yorumlanir Allahu Alem..
Kardesim esiniz ile onun Ailesi ve Sizin aileniz arasinda kalmamak istiyorsaniz.. duyarli, adil ve vicdanli bir insan olun...

Bir ezanla geldik bir sela ile çekip gidecegiz..
Ey insanoğlu! neyin derdindesin...? anlamadim gitti..

ALLAH DEVLETİMİZİ MİLLETİMİZİ HER TÜRLÜ İÇ VE DIŞ DÜŞMANLARDAN KORUSUN.
Milletimizi Devletimizi Her Türlü İç ve Dış Tehditlerden Muhafaza Eyle rabbim ... Askerlerimize Polisimize ve Bütün Güvenlik Güçlerimize Yardım Et
Allah'ım ... ordumuzu askerimizi ve tüm dünyadaki müslüman kardeşlerimizi korusun...amin.
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun...

Efsanereis

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selâmün aleyküm ben 30 yaşındayım evleneceğim insan hakkında karar veremediğim için istihareye yattım ve rüyamda bir kentte savaş esnasında asker oluyorum ama sivilim halkın içindeyim halk daha sonra kaçıyorum ve sivil kimlik çıkarrtığımı görüyorum. Daha sonra bi kişinin eline düşüyoruz ve o ne isterse onu yapmamızı istiyor ve yaparsak bırakacağımızı söylüyor o arada polisler geliyor ve biz söyleyemiyoruz, bu adamın bizi tuttuğunu ve rüyanın sonunda bir bayan yüzü ama tam belirli değil bana bir kitapcık veriyor ve rüya böyle bitiyor, rüyada herhangi bir renkte görmüyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam
en buyuk savas Nefsi ile savasirken HAKKI dogruyu Kul HAKKINA girmeden kurallara uyarak savasi en hayirli sekilde bitirebilmek.. zafere ermek seklinde Ruyaniz Yorumlanir...

rüyayı gören kişinin iç dünyasında bazı çatışmalar yaşadığını yada bir duygusal mücadele içinde olduğunu simgeler...
icinizdeki celiski ve çatışmalar bitmeden hic bir ciddi konuda karar vermemeniz seklinde bir uyari ruyasi Allahu alem..
Hayirli gunler....

sultan şeyhmus

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada savaş görülmesi

Selamün aleyküm güzel kardeşim benim bir kaç rüyam biraz açıklarsanız sevinirim. Ben rüyada bir savaş ortasına girdim ve bir baktım savaşın ortasında bir genç ben bu peygamberdir dedim ve onu kucakladım, çatışma ortasında dışarı çıkardım. İkinci rüyam bir kabus çöktü ondan sonra sağa dündüm kabus bitti. Kendimi bir meyve bahçesinde gördüm, kayısı ve şeftalı ağaçları vardı, elimi şeftali ağacının dalına attım en büyük ve güzel şeftaliyi yedim. Şeftali çok sulu ve güzeldi, tam bahçeden çıkacakken bir çocuk sesi geldi 3 sefer baba dedi. Ondan sonra baba gitti dedi, sonra bir kadın sesi geldi baba burda oğlum bak baba gitmedi diye söyledi. Çocuğa ondan sonra behçeden yürümeye başladım, 2 tane hindi arkamdan koşup önümü kesti biri küçük biri büyük hindi önümü keserken hindiler büyük hindinin başı birden bir türbanlı kızın başına döndü ve uyandım. Mümkünse allah rızası için biraz erken cevap verirseniz sevinirim, çocuk konusuna gelince birde ben bekar bir insanım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..

"Ben rüyada bir savaş ortasına girdim ve bir baktım savaşın ortasında bir genç ben bu peygamberdir dedim ve onu kucakladım çatışma ortasında dışarı çıkardım."
Allahin izni ile icinde bulundugunuz sıkıntı,celiski, kararsizlik tan kurtulacaginiza delaletir..

Rüyada şeftali görmek; mevsiminde ise iyiye, mevsiminde değilse çabuk atlatılacak üzüntüye
"bir çocuk sesi geldi 3 sefer baba dedi" O cocuk sizin icinizdeki Sizsiniz..
Siz Allahu alem gecmisten bir kirginlik vu bugun bir cikis, bir yardim icin sessizce bagiriyorsunuz sanki..
kurtarıcı beklemek hep devam etmiştir. Peki neden?

Sebep çoğunlukla acziyet, zaafiyet, mazlumiyet halleridir. Çünkü kendilerini çaresizlik içinde gören kitleler, kurtarıcı beklentisine girerler…
Artık elleri kolları bağlı, gelecek kurtarıcı için gün saymaya, hesap yapmaya başlarlar…
Böylece sorumluluğu başkasına havale etme psikolojisi oluşur.Kısacası bu “kurtarıcı bekleme” algısı hayra alamet değil.
Bize düşen kurtarıcı beklemek değil, önce kendimizi kurtarmak…
kendi ayaklarınız üzerinde durmak zorunda oldugunuza alamettir..

Rüyada hindi görmek iyidir..HAYIRLIDIR!!
evinizde huzurlu, mutlu bir yaşama ve imanli bir ese işaret eder. ayrica is yasamindaki büyük kazançlara isarettir.
Hayirli aksamlar..

sultan şeyhmus

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
allah razı olsun güzel kardeşim selametle

selam birşey daha mesajlarımı yaynlamasanız olmazmı sadece bana yazsanız

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
allah razı olsun güzel kardeşim selametle

selam birşey daha mesajlarımı yaynlamasanız olmazmı sadece bana yazsanız
Mesajlarınız yayımlanmazsa sizde okuyamazsınız, ve dahası, burada hiç kimseye özel olarak yorum yapılmamaktadır... qqww..k

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Savaş Görmek

Selamun Aleyküm ben küçükken yine bir rüya görmüştüm aklımda kalmış. :D Biz kafirlerle savaştayız, müslümanlarla kafirler. biz kale içinde değiliz dışındayız. annemin üstünde çok güzel parlayan muazzam bir elbise. annemi savaşta esir alıyorlar. bizde namaz kılıyoruz yanılmıyorsam! daha sonra Allah'u ekber Allah'u ekber diye bağırıyorduk sonrasını hatırlamıyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
annenize çok düşkünsünüz sanırım O zaman içinizden gelenleri annenize sık sık söyleyin..

Rüyada Savaş görmek 3 ayrı açıdan yorumlanır.
1- ülkeler arasında savaş çıkması
2- Ülke içinde devletle halk arasında savaş meydana gelmesi
3- Halkın kendi arasında savaş çıkması, iç savaş.

Savaş rüyaları bu üç şekle göre yorumlanır.

Rüyada Ülkeler – Devletler arasında savaş yapıldığını görmek; ülkede fitne ve fesat çıkacağına yada sel deprem gibi bir felaket çıkacağına işaret eder.

Rüyada Devlet ile halk arasında savaş olduğunu görmek; rüyayı gören kişinin iç dünyasında bazı çatışmalar yaşadığını yada bir duygusal mücadele içinde olduğunu simgeler.

Halkın kendi arasında savaş çıkması, iç savaş görmek ;Ülkede bir başıbozukluk, kaos yaşandığını yada yaşanacağını ifade eden kötü bir rüyadır.

Rüyada Savaş Görmek İçindeki öfkeyi boşaltıp, daha sakin olma gerektiğini ifade etmektedir...bazen de nefis ile Ruh arasindaki kavga ve mücadelenizi de simgeler..
evet küçükken O rüyayi görmüşsün olabilir Unutmayin Hz. Yusuf'un küçükken gördüğü rüya yillar sonra gerçekleşti..selametle...

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Sağol fakat annem parıltılı çok parlak ışıltılı çok güzel bir elbise giymişti ve kaçırılmıştı onun için bir şey söylemediniz?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Sağol fakat annem parıltılı çok parlak ışıltılı çok güzel bir elbise giymişti ve kaçırılmıştı onun için bir şey söylemediniz?

Annenizin iç alemini yansıtmış, "kaçırılmıştı " Anneniz hakkinda ki ;endişe ve kaygılarınızı sembolize eder.selametle..

Newroz Nazlı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada savaş görmek

Selamün aleyküm hocam. Rüyada savaş gördüm ve gördüğüm rüyadan duyduğum üzüntü, korku nedeniyle yüzünden uyandım.Uyandığımda beynim donmuş gibiydi, neredeyse ağlayacaktım. :(
Savaş hazırlıkları vardı ilçede herkeste bir korku bir telaş vardı, bir yer görüyorum "BİM" (alışveriş merkezi) orda toplantı yapıyorlar iş arkadaşlarım da vardı. Bizim müdür sanki benim hakkımda bir şey olmuş ve bana söylenmesini istiyordu(ama nasıl söyleneceğini bilmiyor kimse) yüzünde üzüntü vardı:(
Sonra ben ilerliyorum savaşta ve bir kalabalık görüyorum kardeşlerimle birlikte, bende aralarına katılıyorum ve çantamdan birşey çıkarıyorum elimde kalıyor, normal birşeymiş gibi umursamıyorum. Sonra bir koku çıkıyor ortaya, herkes bunun biber gazı olabileceğini söylüyor, elimdeki şeyi abim biraz badime sıkıyor ve şişeyi alıp kaçıyor. Beni de ite ite götürüyor, korkuyoruz, panikliyoruz velhasıl koşa koşa halamın evine varıyoruz, burada da insanlar toplanmış herkes çok üzgün :( ve annemi görüyorum annem de ağlamaklı bir ses tonuyla kardeşin nerde nerde o diye yineliyor. Ortalık karmakarışık diyip ve gözlerinden yaş akıyor, :( ben pek konuşmuyorum aynıyım meraklı bakışlarla etrafıma bakıyorum ve korkuyorum ne olacak ne olmayacak derken uyanıyorum. :(

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam..Rüyaniza Hayirdir inş. diyelim Rabbim hayra cikarsin..

rüyada savaş görmek ;
Bu bir kişisel rüyadir yani insanin Bedenin içindeki kavga,korku, kargaşa ya yorumlanir...
Gördüğün rüya hayırlı bir rüya olmayıp, kavga, karışıklık, öfke işaret etmektedir. İçindeki öfkeyi boşaltıp, daha sakin olma gerektiğini ifade etmektedir.
Yoksa Panik atak ile imtihan edilirsiniz...

sorun da Sen..!!çözüm de Sen..!!çare de Sen...
Sen kendini değiştirmedikçe,değişmek istemedikce Allah cc. seni değiştirmez...

Bir toplum, bir insan kendini değiştirmedikçe de Cenab-ı Hakk onların durumunu değiştirmez.
Durup dururken aziz bir cemaatı Allah zelil etmez, zelil ettiğini de aziz hale getirmez....

Sen kendini güzel, olumlu, hayirli, iyi yönde değiştir ki Rabbim de seni değiştirsin...
Bakış açını değiştirmekle başla işe. Sonra da niyet et; güçlü ve samimi bir iradeyle, olmak istediğin şeye...Allah (cc) yar ve yardımcımız olsun...

Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama biraz duraksa neler olup bittiğine anlam veremiyorsan bile..
Sabr et!! zamani geldiginde bu olanlarin hikmettini bir gun anliyacaksin..
Bu bekleyis Senin olgunlasma devrindir!!Gelen nimette ermen icin hazir degilsin bunu Seni Yaradan en iyi bilendir!!

sadece Sabir ile bekle. Güneş sizin icin de bir gun doğacaktır ..
Zorlamaya SIKILMAYA gerek yok...
O cc. Ol dedigi zaman zamani geldiginde zaten kendiliginden olacaktir...
O bir dengedir O anlamlı gizemli ve Hikmetlidir!
Unutma! Biz bu dünyaya Sahip olmaya değil Şahit olmaya geldik..
Selamet ile Hayra kalin...

Newroz Nazlı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
hocam çok teşekkür ederim yorumunuz/yorumlarınız çok güzel okuduğum zaman aklım başıma geliyor, toparlıyorum kendimi ama yok yere öyle şeyler yaşadım ki bu saatten sonra nasıl yaşarım ne yaparım diye kestiremiyorum, anlam veremiyorum yaşadığım hayal kırıklığına. Tam toparlanıyorum iyiyim ama tekrar başlıyor kendimi nasıl koruyacağım nasıl savunacağım bilemiyorum. :( Dediğiniz gibi paronayak olmaya başladım kendi iç dünyamda yaşadığım karışıklıklar karamsarlıklar beni derinden etkiliyor, kime güveneceğimi bilemiyorum herkese kuşkuyla bakar oldum içinde bulunduğum ruh hali yıpratıyor beni çıkmazdayım sanki. :(

svs1453

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada savaştığını görmek, rüyada savaş görmek tabiri.
Selamünaleyküm, güzel kardeşim Allah razı olsun sizden! Ben 1 veya 1,5 ay önce rüyamda bir evin içindeyiz yanımızda kadın ve çocuklar var ve bize uzaktan birden bire ateş ediliyor, düşünmeden silahlara sarılıyoruz ve cihad için savaşmamız gerekdiğini idrak ediyoruz. Tek derdimiz kadınlar ile çocukları güvene almak. Savaştığımız düşman ise deaş-ışid.
Ben namazlarımda ve dualarda hep şehit olmayı arzuluyorum, hangi şekilde olursa olsun denizde veya namaz kılarken vs.vs.
Şimdiden çok teşekkür ederim ellerinize sağlık! Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam..Allah cümlemizden razı olsun inşallah Rüyaniz Hayr olsun .
rüyada savaş görmek ;
Bu bir kişisel rüyadir yani insanin Bedenin içindeki kavga,korku, kargaşa ya yorumlanir...

Bir kimsenin rüyasında cihada (savaşa) gittiğini görmesi;
o kişinin fazilet ve zenginliğine ve âhirette yüksek bir dereceye nail olacağına, yorumlanir.

En büyük cihad; kişinin, kendi nefsine karşı yaptığı cihaddır.”
Hadisi şerif .

"Tek derdimiz kadınlar ile çocukları güvene almak"

tek derdimiz;Meryem olmak, kadın olmak iffetin timsali olmak ve içimizdeki ,O masum temiz çocuğu kaybetmemek.
Allah cc. cümlemize sağlık ve huzur versin Hayırlı günler..

duaa..

Üst Alt