Rüyada eski arkadaşına sarılmak
Selamün Aleyküm abilerim ablalarım kardeşlerim. Ben Karabükte üniversite okuyorum finaller bittiği için memleketime Ankaraya geldim. Bu sabah rüyamda bir otobüsteyim en arka koltukta oturuyorum otobüste de bi kaç kişi var sadece kalabalık değil sonra yanıma bi kız oturdu biraz konuştuk birinin numarasını istedi ardından benim numaramı istedi ciddiye almadım dalga geçiyordur diye otobüsten inecekken ben ciddiydim dedi verdim, eline telefonu yazdı numarasını daha sonra bi arkadaşımın evinde bi kaç tanımadığım arkadaş bide o kız oturuyorduk o kız telefonla oynuyordu biz kendi halimizde takılıyorduk. Daha sonra Karabükte bir yurdun kafesinin bahçesinde tanımadığım arkadaşlarımla oturuyorum 3 ya da 4 kişiydik hatırlamıyorum sonra arkadaşlarımdan birisi telefonla konuşmaya gitti ardından diğerleri ben masada otururken cam kapının diğer tarafından bir tane evli çift gördüm kadının sağ göğsü gözüküyordu ona baktım gayet güzeldi bir çirkinliği falan yoktu bu sırada arkadaşlarım da ısrarla beni çağırıyordu telefonun ucundaki kişi ısrarla beni istiyordu gittim yanlarına telefonu elime almadan bi kaç kelime bi şeyler söyledim takıldım telefondaki kişiye sonra bizi çağırdı gittik sevdiğim kızın evinin oraya çıktık telefondaki kişi temizlik yapıyor cam siliyordu sanki yukarda asılı kalmış daha sonra yanımıza indi sarıldık birbirimize gayet güzel konuşuyorduk mutluyduk tipik arkadaş ortamı. İşte o kişi benim çocukluk arkadaşım olan şuanda evli ve çocuğu olan Büşra diye bir kız. Dikkatimi çeken bir diğer nokta ise saçlarının kızıl olmasıydı. En son olarakda yan yana dizilip hangimiz daha uzun ona bakıyorduk ki uyandım. Şimdi bu rüyamın meali ne olabilir ? Boş vaktinizde Allah rızası için yorumlarabilirseniz çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun.