• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sarı,golden köpek görmek

mobile

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
S.a. arkadaşlar. Yine bir rüyamı paylaşmak ve yorumlatmak istedim :) Rüyam çok güzeldi,bir yol kenarındaydım,okula gitmek için servis bekliyordum. Normal hayatta da köpekleri çok severim,özellikle goldenları aşırı severim.Rüyamda da orda servis beklerken yoldan golden köpek geçiyor,beni çok seviyor bana kuyruk sallıyor,yanıma geliyor üzerime atlıyor,ben de köpekleri çok severim ama çok yaklaşamam,rüyamda da anneme çağrıyorum hem seviniyorum ama anne bu köpek çok yaklaşıyo benden az uzaklaştır diyorum,köpek beni bırakmıyor sürekli seviyor,en sonunda servisim yerine babam arabayla geliyor,arabaya gidiyorum ve köpeğin bizim olmasını istiyorum ve böylece uyanıyorum. Sizce neye delalettir bu rüya,uyandığımda çok da mutluydum bu arada :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kirmizilalerjr.jpg

Aleykum selam kardesim Hayirdir insallah..
Rüyada köpek, sadakatle tabir olunur. Rüyasinda bir köpegin kendisine saldirdigini, fakat isirmadigini görmek, düsmanlarinin kendisine dis bilediklerine,
fakat zararlari dokunmayacagina delalet eder.
Rüyada sarı,golden köpek görmek ;yakın çevrenizden bazı kişilerin yapacaklarıyla üzülebilir hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.
Sana olan sevdamdandır bilesin..misali..

Yolda araba surerken polis sizi durdurup ahh cook guzel araba kullaniyorsunuz diye sirtinizi sivamaz..
muhakak ki kurallara uymadiginiz, icin kendi ve trafikteki diger insanlarin hayattini tehlikeye koydugunuz icin sizi durdurup uyarma ve ceza verme geregi duymustur...
bazen bu cocuklari kendi kendilerinden, kendi nefislerinden, kendi arkadas cevrelerinden kuralar , disiplin ile korumaktayiz..
buna da KATI Sevgi denir..
Onlari sevdigim icin bugunlerini koruyup geleceklerini saglam temellere kurabilsinler diye evet KATI kuralarim var.. ama
SANA OLAN sevgimden dir bilesin...
iste ruyaniz oyle bir sey..
Sizi incitseler bile Size olan sevgilerinden dir bilesin..

"aşk kendine gönüllü kurban seçer ,gönülsüzü değil..."
Gönül sızım

mobile

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
inşallah hayır olur,ağzınıza sağlık Allah razı olsun.

Üst Alt