Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Duyurular Tebrik ve Kutlamalar
Üyelerimizden istekler - duyurular ve sorular
rüyada rüya görmek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 64479" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Aleykum Selam kardesim</span></p><p><span style="color: Black">Kendi rüyasının içinde rüya gören bir kimse çok dikkatli olmalıdır çünkü rüyasında gördüğü olaylar aynen hayatına yansıyabilir.</span></p><p><span style="color: Black">Hayirdir insallah diyelim de </span></p><p><span style="color: Black">"rüyamda rüya görmüştüm. Ne olduğunu hatırlamıyorum " sizin hatirlamadiginiz bir rüyayi Benden olmiyan, hatirlanmiyan hakkinda hic bir bilgim olmiyan bir rüyayi nasil yorumlamami bekliyebilirsiniz..cddvb.. bunu anlamis degilim...dfgtn</span></p><p><span style="color: Black">Hayat ve olaylar karşısında müsbet tavır almanın şartı ;etrafinizda olup biten akli,SIR erdiremediginiz </span></p><p><span style="color: Black">olaylar karşısında duygusallığa kapılmadan akılcı yoldan en güzel şekilde bunu yapiyorsa muhakak ki benim bilmedigim bir sebebi vardir!!</span></p><p><span style="color: Black">diyerek anlayis gösterebilmektir....Bu Sizin icin de Sevdikleriniz icin de gecerlidir...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 64479, member: 1049"] [COLOR="Black"]Aleykum Selam kardesim Kendi rüyasının içinde rüya gören bir kimse çok dikkatli olmalıdır çünkü rüyasında gördüğü olaylar aynen hayatına yansıyabilir. Hayirdir insallah diyelim de "rüyamda rüya görmüştüm. Ne olduğunu hatırlamıyorum " sizin hatirlamadiginiz bir rüyayi Benden olmiyan, hatirlanmiyan hakkinda hic bir bilgim olmiyan bir rüyayi nasil yorumlamami bekliyebilirsiniz..cddvb.. bunu anlamis degilim...dfgtn[/COLOR] [COLOR="Black"]Hayat ve olaylar karşısında müsbet tavır almanın şartı ;etrafinizda olup biten akli,SIR erdiremediginiz olaylar karşısında duygusallığa kapılmadan akılcı yoldan en güzel şekilde bunu yapiyorsa muhakak ki benim bilmedigim bir sebebi vardir!! diyerek anlayis gösterebilmektir....Bu Sizin icin de Sevdikleriniz icin de gecerlidir...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Duyurular Tebrik ve Kutlamalar
Üyelerimizden istekler - duyurular ve sorular
rüyada rüya görmek
Alt