• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ruhun çıktığını görmek

hkngnc

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum ALLAH dostlari biliyorum ilk mesajim gucenmezseniz yorumularinizi beklerim.

COK kucukken gordugum bir ruya vardi.Ruyamda kiyameti yasiyordum ve o icimde bir telas panikle camiye namaz kilmaya gidiyordum.

İkincisinde yasadigim sehirde volkan baraj patliyor ve bende sular altinda kaliyordum bedenim suda can cekismeden havalanirken ruhum agzimdan hahhh diye bir ses cikiyordu.

ALLAH razı olsun.

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam hkngnc. Hayırdır inşallah. Çok küçükken gördüğün veya çok eskiden görülmüş rüyaların yorumları pek bir anlam ifade etmez. Rüya yorumu anlık bir hisle kelimelere dökülen hissi duygulardır. Şu an yapılan bir yorumdan çıkan ifadeler ve anlam bir gün sonra farklı şekilde hissedilebilir.

Kıyametle ilgili görülen rüyalar, genelde tarafınıza yapılan bir ikaz veya size verilen bir işaret olarak değerlendirirlir.

Volkan, yanardağ rüyaları ise çelişkiler, kavgalar ve iç sıkıntıları olarak yorumlanabilir. Rüyanın eski olduğunu ifade ettiğin için herhangi bir his oluşmadı. Yorumunu yapamam. Rüyanı yeni görülmüş gibi yazmış olsaydın bile eksik veya yanlış yorum olurdu..En doğrusunu Rabbim bilir. Hayra kalın.

hkngnc

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Dediğiniz gibi bir sonraki gun farkli bir etki yapabiliyor.
ALLAH razı olsun. Hayırlısı İnşALLAH.

Üst Alt