Selamınaleyküm arkadaşlar, ben yeni bir ilişkiye başladım ilk başta istihareye yatmıştım ama renkleri tam göremedim sadece içinde kokoreç olan beyaza yakın bir kağıt gördüğümü hatırlıyorum. Renklere çok odaklandıgımdan anlayamamıştım. Geçen gün dua edip yattım Allah'ım bana hayırlı olup olmadığına dair bir yol göster diye. Rüyam, aslında rüyalarım çok karışıktı ilk rüyamda kapalı bir genç kız bana kırmızı nişanda kınada içinde kuruyemiş olan mendil gibi birşey olurya onu veriyor. Benim nişanım varmış, ama kız çok nurluydu beyaz bir önlüğü vardı ayrıca o akşam yatmadan önce oda arkadaşımın masasında o kırmızı mendil mi desem, kap mı desem o vardı, belki ondan etkilendim. Sonra uyandıgımda kendi kendime: aaa hayırlıymıs dedim geri yattım. Sevgilimi gördüm, onun siyah bir kazagı var onu gıymıstı sarılmıstım ona hatta o kazagı gecen gun gıymıstı. Sonra uyandım sabah ezanı okunuyordu dua ettım yattım gerı. Bir davetteyim herkes beyaz, sevgilim bastan asagı beyaz davette herkesın beyaz gıymesı zorunluymus ama benım haberım yokmus ben normal kıyafetle gelmısım ama renklerini hatırlamıyorum .
Şimdi dostlar ben bu rüyayı yorumlayamadım bir de size bişi itiraf edeyim geçen fal baktırmaya gittim çok günaya girdiğimi biliyorum utngc.. Allah'ım affetsin günahımı. Ordaki kadında her şeyi bilip ayrılcaksınız falan deyince biraz etkilendim.
İşte böyle ... sizden değerli yorumlarını bekliyorum. Çok teşekkürler.Allah'a emanet olun.
Şimdi dostlar ben bu rüyayı yorumlayamadım bir de size bişi itiraf edeyim geçen fal baktırmaya gittim çok günaya girdiğimi biliyorum utngc.. Allah'ım affetsin günahımı. Ordaki kadında her şeyi bilip ayrılcaksınız falan deyince biraz etkilendim.
İşte böyle ... sizden değerli yorumlarını bekliyorum. Çok teşekkürler.Allah'a emanet olun.