• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada renk görmek

gizem122

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamınaleyküm arkadaşlar, ben yeni bir ilişkiye başladım ilk başta istihareye yatmıştım ama renkleri tam göremedim sadece içinde kokoreç olan beyaza yakın bir kağıt gördüğümü hatırlıyorum. Renklere çok odaklandıgımdan anlayamamıştım. Geçen gün dua edip yattım Allah'ım bana hayırlı olup olmadığına dair bir yol göster diye. Rüyam, aslında rüyalarım çok karışıktı ilk rüyamda kapalı bir genç kız bana kırmızı nişanda kınada içinde kuruyemiş olan mendil gibi birşey olurya onu veriyor. Benim nişanım varmış, ama kız çok nurluydu beyaz bir önlüğü vardı ayrıca o akşam yatmadan önce oda arkadaşımın masasında o kırmızı mendil mi desem, kap mı desem o vardı, belki ondan etkilendim. Sonra uyandıgımda kendi kendime: aaa hayırlıymıs dedim geri yattım. Sevgilimi gördüm, onun siyah bir kazagı var onu gıymıstı sarılmıstım ona hatta o kazagı gecen gun gıymıstı. Sonra uyandım sabah ezanı okunuyordu dua ettım yattım gerı. Bir davetteyim herkes beyaz, sevgilim bastan asagı beyaz davette herkesın beyaz gıymesı zorunluymus ama benım haberım yokmus ben normal kıyafetle gelmısım ama renklerini hatırlamıyorum .

Şimdi dostlar ben bu rüyayı yorumlayamadım bir de size bişi itiraf edeyim geçen fal baktırmaya gittim çok günaya girdiğimi biliyorum utngc.. Allah'ım affetsin günahımı. Ordaki kadında her şeyi bilip ayrılcaksınız falan deyince biraz etkilendim.

İşte böyle ... sizden değerli yorumlarını bekliyorum. Çok teşekkürler.Allah'a emanet olun. :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam Sırrı Gizem212 Hayirdir insallah..
Rüyalarımızda yaşadıklarımızla gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur. Rüyalarımız nasıl zihnimizde yaşanıyor ise gerçek hayatımız da zihnimizde yaşanır.
Günlük hayattaki sıkıntı,celiski endise,bosluk rüyalarımıza yansımaktadır.
Rüyalar günlük yaşamda yaşadıklarımızın bir yansıması şeklinde ancak çok farklı formlarda mana Aleminde oluşurlar...

rüyaniz cok Karışık ve boyle net olmayan Karışık rüyalar görmenizin çeşitli nedenleri vardir..
Bunların başında herşeyden kolay etkilenen birisi olmanız olabilir... hareketli bir yaşam stiliniz ,hayal ve yapmak istedikleriniz;
kararsızlık ,çelişki,korku içinde olmanizdan da kaynaklanmaktadir Allahu Alem...

Fal baktirmak dinimizce Haram dir...Gelecekten ne cinler, ne insanlar, ne melekler; hiç kimse ALLAH izin vermedikçe haber veremez.
Falcılık ve fala inanmak, Tevhid inancıyla çelişiyor. Tevhid inanci;gelecek, bütün yönleriyle ALLAH’ın ilminde, elinde ve takdirindedir Ancak !!

istihareden önce istişare yapılması o konu hakkında başkasının görüş ve düşüncesinin alınması gerekir. Peygamberimiz
“İstihare eden kimse zarar görmez istişare eden pişmanlık duymaz iktisatlı yaşayan da geçim sıkıntısı çekmez” buyurmuştur..

istiharede gorulenin yaninda hissediginiz hislerde cook onemli...
istihare yapmak istediginizde ruhunuz ve bedeninizde huzur ve sukunet ve teslimiyet olmali.. yoksa o gerginlikte ,kararsizlik ve çeliskide kildiginiz,
istihareye O An ki duygu ,dusunce ,korku ve bilincalti etkilendiginiz gunluk olaylarda karisabilir...
daha yeni bir ilişkiye başladıniz bir insani tanimak, bilmek icin zaman Size bu konuda yardimci olacaktir!!!evlilik ve Ayrılık,konusunda acele etmeyin...

Kesinliğinden emin olmadığınız fikirlerin sizi yanıltmasına izin vermeyin.
Kalbin kendine has nedenleri vardir ki, akıl hiç bir zaman anlayamaz... kalbinin mutmain huzurlu ve tam emin olmadigi seyleri YAPMAYIN...

Cevrenizdekiler ne diyorsa desinler;Siz İçinizdeki Sese Kulak verin!!Ancak O sana en doğruyu gösterir!!
Hak; Sana güven ,huzur veren kalbini her yönden mutmain eden..
batıl;ise her an icini kurcaliyan, kemiren bir şeyin doğru yerli yerinde olmadığını,seni rahatsiz eden bir Histir...

iradeni,kendini zorliyarak yaptığın iş Seni Yorar.. yıldırır.. tüketir..bitirir..

Her zaman mutlaka kalbini dinle. Hayatta senin için neyin doğru olduğunu bir tek içindeki ses söyleyebilir.
Dolayısıyla içindeki sesle konuşmayı öğren. Her gün kendinle kalmak için zaman ayır ve kalbini dinle.
gerçekten ne hissettiğini bulabilmek için dinlemeye çalış. Bazen içindeki ses sana çok zor geleni yapmanı söyleyebilir yada duymak istemediklerini söyleyebilir…
Korkmave içindeki sesi dinlemeye devam et...
O SES SANA DUYMAK ISTEDIKLERINI DEGIL DUYMAYA IHTIYACIN OLANLARI HEP FISILDAR!!
Dünya ve kendinizle barışık olmak. Bu görkemli anda hiç bir şey canınızı sıkmaz ne insanlar ne dünya nede KENDİNİZ...
kENDIN OL yeter...

ve daha sonra da güzel bir tövbe edip!!bir kez daha istihare yapin!!bu Rüyaniz cok karışık!!ayni akliniz ,ruhunuz gibi..
Rüyanız baştan sona birbiri ile uyumsuz unsurlarla dolu, bu gerçek yaşamınızda aklınızı karmakarışık hale getiren bir ilişkidesiniz!!
bu kafa karışıklığından kurtulmanız gerekli..hele bir Gönül sulari durulsun !! Hakkınızda Hayırlı Olan Tüm Dualarınızın Kabul Olması Dileğiyle..Hayirli geceler..Allah'a emanet olun

Üst Alt