• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada rakı görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
rüya tabiri rakı, rüyada içki içmek, rüyada rakı içeni görmek,rüyada rakı şişesi görmek, rüyada rakı görmek demektir, rüyada rakı sofrası görmek, rüyada rakı içmek
Rüyanızda rakı içerek sarhoş olduğunuzu görmeniz; hiç bir zaman iyiye yorumlanmaz. Rüyada içkili bir yerde içmek, eğlenmek , çok ağır bir hastalık demektir.

Rüyada rakının dökülmesi hayra işaret eder.

Rüyanızda bir dükkandan rakı satın aldığınızı görmeniz; çok yakında bir hastalığa yakalanacağınıza, fakat kısa zamanda iyileşeceğinize işaretle tabir edilir.

Bir baska rivayete görede: Rüyada rakı görmek veya içmek, haram bir mala ve büyük bir günah işlemeye işarettir.

Rüyada rakı içmek yada görmek; yanlış hareketler sonucu kötü yola düşmeye, geçimini haram yollardan sağlamaya veya hasta olmaya işarettir.

rüyanızda bir rakı fabrikasında rakıların şişelere doldurulduğunu görmeniz; o bölgede kış mevsiminin sert geçeceğine yorumlanır.

Çiğdem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada başkasının rakı içtiğini görmek

Merhaba, ben rüyamda sevdiğim adamın bizim mutfakta rakı içtiğini gördüm. Rüyamda o rakı içerken bir yandan da muhabbet ediyorduk sonra da kalkıp evine gitti. Ben de içtiği bardağı alırken bana bir mektup bıraktığını gördüm ama mektubu okuyamadan uyandım. Rüyam ne anlama geliyor? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Üst Alt