• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada rakam görmek

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm Gönülsızım Abla, nasılsın?

Sana yeni rüyalarımı anlatmak istiyorum :) Zira yorumların ve sohbetin benim için önemli...

Rüyamda tren istasyonundaydım. Elimde bilet geç kalmışım gibi koşuyordum. En son vagona bindim. Ancak koltuk numaram 12'ymiş. Sonraki istasyonda ilk vagona geçerim diye düşünüyorum.

Diğer rüyamda da elimde anahtar bir koridordaydım. Kitap arıyormuşum. Koridorda bir sürü kapılar var. Aradığım kitabın hangi odada olduğunu bana bir ses söylüyor. Yönlendiriyor beni. Sonra 18 numaralı kapının önüne geldim. Anahtarı kullanmama gerek kalmadı. İçerisi kitap doluydu, kütüphane gibi ve genç bir kız vardı. Kitabı bulamadan uyandım.

İki rüyamda da hep rakam gördüm. Bu ne anlama geliyor? Seninde böyle zamanını alıyorum. Hakkını helal et abla.

Hayırlı akşamlar.

Tıklayın==> Rüyada sayılar görmek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hamd olsun iyiyim Bugun Cuma Bizim burada Gurbette Hizmet, ziyaret gunumuz.. yani cumadan sonra cevremizdeki yaslilari ve hastalari arkadaslarim ile ziyarette gitmistik.. Simdi eve geldim..
Hayirdir insallah...
Rüyasında tren istasyon gören kimsenin planlarını bir süre daha ertelemesi gerekir; çünkü ortam veya kisilerin maddi, manevi hali uygun değil demektir...
"Sonraki istasyonda ilk vagona geçerim diye düşünüyorum"
kardesim istediginiz bir sey olmuyorsa istemediginiz bir seye veya kisiye evet demeyin..
yoksa ileride mutsuz olursunuz..
biraz daha sabr edin...diye yorumlanir...

Rüyada sayı, sayılar görmek maddi kazanç ve eşyaları sembolize ederler.
Rüyada sayılar çok kişisel önemli mesajlar verebilirler, bunun için rüyada görülen sayıları doğru hatırlamak önemlidir.
Bu sayilar sadece size özel bir tarih, adres, yaş, ya da anlamlı bir şey ve önemli bir bilgiyi temsil edebilir.

Rüyada bazı sayıları duyabilirsiniz. Bu sizin için uyarıcı bir mesaj olabilir daha az uyu, daha çok çalış, daha yavaş git, daha az harca..daha az hayal kur..ve 12 den vur gibi...
bu Sayi yi sadece siz yorumliyabilirsiniz.. mesela Temuz 12 veya herhangi ozel bir gun ve olayi bilincalti size hatirlatmaktadir.. biilirsiniz bir senede 12 vardir.. ve 12 den vurdu denir...
bu sayilari siz kendinize gore yorumlayin lutfen...
neden mi oyle iste Hayra Yorun...
Hayirli gunler...

İki rayı gibiyiz bir tren yolunun, yakın olması neyi değiştirir son istasyonun.

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim ablacım. Yorumunu tekrar tekrar okudum. Allah senden razı olsun...

Üst Alt