• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada rahmetli anneyi görmek

fatıma93

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Selamün aleyküm,
Ben rüyamda rahmetli annemi gördüm. Annem karnıyarık ve turşu yiyordu, kokusu çok güzeldi ben de patlıcanın kabuğunu yiyordum. Sonra bi yerde kermes mi başka bir şey mi bilmiyorum bir sebeple toplanan insanlar vardı ve benden patates salatası yapmam istenildi. Ben de yaptım. Ama normal patates salatası değil. Çok farklı yaptım. Ama korkuyordum insanlar beğenmezse napıcam diye. Yolda giderken kadının biri eliyle tadına baktı "çok güzel olmuş tarifi nedir" diye hoşnutluğunu dile getiriyordu. Ben gideceğim yere varınca ordaki insanlara patates salatasını verdim ve hepsi hayran kaldılar. Kendi kendime dedim ki "Farklı yaptım dye korkuyordum ama herkes bayıldı" diyordum. Sonra eve gittim benim kapalı olan kız kardeşimin açılıp mahrem yerleri hariç çıplak dolaştığını gördüm. Ben kızıyordum kapan çabuk bu ne hal diye o da diyordu ki "Bana baskı yapıyorlar kapalıyım diye, dayanamıyorum o yüzden açıldım" diyordu ben de tokat atıyordum kendine gel Allah'tan da mı korkun yok dyordum. Mutfağa gidip dolaptan bir tane salatalık alıp yiyordum. Aniden uyandım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,rüyaniz hayr olsun rahmetli Annenizin de mekani Cennet olsun inşaAllah..
Rüyada ölmüş rahmetli anneyi görmek;
Annenize olan sevginizi, ona olan özleminizi gösterirken, onu kaybetmenin acısı ile başa çıkma yolunu henüz bulamadığınızı, elinizde kalan sevdiklerini kaybetme korkusu taşıdığınızı temsil eder.
Rüyanda ölmüş anneyi diri görmek;
Gerçek yaşamınızda annenize doyamadığını, ona son kez güle güle demek için son fırsat olarak hayalinizi kullandığınızı gösterir.
gerçek yaşamın sıkıntıları karşısında bunaldığını, yorulduğunuzu, yalnız olduğunu ifade eder.

"rahmetli annemi gördüm. Annem karnıyarık ve turşu yiyordu "
yaptığınız bir işten beklediğiniz sonucu alamayacağınıza, hayal kırıklığı yaşayacağınıza işaret eder.

"benim kapalı olan kız kardeşimin açılıp mahrem yerleri hariç çıplak dolaştığını gördüm"
Allah cc en iyisini bilir ama kardeşinin bir hata, kusur, bir günah işlemesine yorumlanır..
Rüyada salata yemek;
Geç Gelecek olan mutluluğun işaretidir..
insanlar ne derse desin, Hak yolundan zerre kadar ayrılma...

acilangul1

Üst Alt