• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada rahip görmek

M

MORMENEKŞE

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleyküm, rüyada rahip görmek neye işarettir?
Ben şöyle bir rüya gördüm. Sıkışık bir yer sofrasındayız. Yanımda tırnakları biraz uzun, arası kirli bir rahip var. Sofraya kabuklu bir kuru soğan doğruyoruz. Ben rahibin pis tırnaklarından iğreniyorum. Bir an rahibin sırtından aşağı doğru sofraya ulaşıyorum. O soğandan yemedim ama sanki boğazımda kabuk kalmış gibi oldu. Sofrada yemek yiyen başkaları vardı.
Hayırdır inşallah hocam yorumlarmısınız.

Filiz Alparslan
Ankara
Ev hanımı
Bayan

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada rahip görmek tabiri
Selamun Aleykum Lâ Havle Velâ Kuvvete illa billah ..
Hayirdir insallah..
Rüyada rahip görmek ile ilgili mesajınızı cevaplamadan önce biraz muhabbet etmek isterim sizinle musaadeniz ile..
Ne için yaşadığını bilmek; yaşamak kadar önemlidir.
Nitekim insanı diğer canlılardan ayıran en büyük özellik bilmeye ve düşünmeye sevk eden akıl sistemidir.
Aklın da en büyük özelliği; mantık ve nefs üçgeniyle birleşip insanlık KUL olma!gayesine uygun olarak beden ülkesini yönetebilmesidir.
Başka bir açıdan yaşamak; nefes alıp vermek yemek-içmek gibi şeylerle sınırlandırılırsa aynı şeyleri hayvanların da yaptıklarını unutmamak gerekir.
Peygamberimiz (sav) Efendimiz bir gerçeği şöyle beyan eder:
"İnsan nasıl yaşarsa öyle ölür; nasıl ölürse öyle dirilir; nasıl dirilirse öyle haşrolur"
Bu şu demek oluyorİnsanlar ahiret rotasını dünyadaki yaşam tarzlarıyla çiziyorlar..

Allâh ile mahlûkâtından hiçbiri arasında bir neseb bağı yoktur. Allâh'a yakınlık ancak O'na itaat ve emirlerine tâbî olmakla mümkündür.
Hazret-i Ebû Bekir r.a.

Rüyada rahip görmek yorumu

Rüyada rahip görmek; iyi habere başarılı olmaya veya insanların sırtından geçinmeye hakkı ve hakikati bile bile gizlemeye;
"tırnakları biraz uzun arası kirli bir rahip var"sıkıntıya, tartismaya şarettir.

Rüyada soğan görmek ,Gözyasi , kaygı ve tasa ile yorumlanır.
Selamet ile Hayra Kalin.. cc. Yar ve yardimciniz olsun...

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Rüyada rahip görmek, birinden yardım almaya veya yardım istemeye, yardımlar vasıtasıyla işlerin yoluna girmesine, maneviyatta değişikliğe, bir aydınlanma yaşamaya işaret edebilir.

Rüyada rahip görmek bazen de gizli saklı işlere ve günaha işaret edebilir. Yani rüya her zaman ve herkes için aynı şekilde yorumlanmaz. Rüyada rahip gören herkes aynı işareti veya anlamı alamaz. Rüyayı gören kişi ile yapılacak tabir arasında çok önemli bir ilişki vardır. Rüyada görülen diğer kişiler, ortamlar, eşyalar v.s de rüyanın tabirini tamamen değiştirebilir.

E

Eda nur

Kayıtsız
Misafir
Rüyada rahip görmek

Mrb hocam ben bundan 1 ay önce garip bir rüya gördüm. Rüyamın başını hatırlamıyorum ama sonuna doğru bi adam beni ve yanımdaki aileme bi konteyner gösteriyordu. Bununla ülkeme kaçak yolla girebileceğimi söylüyordu ki ben neden böyle yaptığımızı düşünüyorum. Yabancı bi dille konuşuyorlardı. Anlamıyorum ama ne yaptığını biliyorum. Neyse bi ara bi yere girdim bi rahip vardı perde gibi bir şeyi kaldırdı bana, galiba peygamberimizin mezarını kazdıklarını ve ordan bir anahtar çıkarttıklarını dedi. Rahip kıyafetleri de vardı üstünde, tertemiz ve yeniydi. Şaşırdım, bi an hayal ettim rüyamda sonra uyandım birden.

Üst Alt