• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada pudra renk elbise görmek

feyza1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm hocam. Rüyada pudra renk elbise görmek ne demektir? Sevdiğim kişi için istihare yaptım, onu görmek ve tekrardan bir olmak için gideceğim yol hayırlı mı hayırsız mı diye. Güzel uyandım ama internette araştırdığım kadarıyla pudra renk elbise giymek iyi değilmiş.
İstiharemde pudra renk elbise giydiğimi, elimde beyaz gül olduğunu, bileğime saat taktığımı gördüm saçlarım da düzdü çok hoş ve birini bekliyormuş gibi görünüyordum. Beyaz görmek ve diğerleri elbise haricinde iyi bi anlam taşırken elbisenin anlamının kötü olması beni tedirgin etti nasıl yorumlamalıyız hocam. Benim için çok önemli bi konu lütfen yardımcı olun. Allah şimdiden razı olsun.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Aleyküm selam

Hayrolsun inşallah

Rüyada her hangi bir proplem yok.

Beyaz gül zaten herşeyi anlatıyor. İstiharede görülen beyaz renk hayırlı olarak yorumlanır.

Rüyada iken ve uyandığınızda çok mutlu olmanız da yine iyiye yorumlanır.

Pudra renge gelince; aranızda halletmeniz gereken meseleler var demektir. Ve bu meseleleri konuşup karar vermeniz gerekiyor demektir.

Rüya güzel. Sağlıklı bir istihare için tek kez yetmez üç defa istihareye yatmak gerekir.

İstihareye yatmak İçin ne yapmak gerektiğini iyi araştırın ve ona uyarak istihareye yatın.

İstihare namazı kıldıktan sonra kelam konuşmadan hemen yatmanız gerek.

feyza1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun sizden. Peki somon Rengi görmek ne anlama geliyor? Ve bu yaptığım yani size danıştığımız istihareden beş gün sonra tekrar yaptım ama bir şey göremedim doğrusu. Dört saat kadar aralıklı uyudum sürekli uyandım acaba o yüzden midir eğer değilse görmemek ne anlama gelir? Ayriyetten başka bi konu hakkında istiharede korkarak uyanmıştım, rüyamda da korkuyordum ama yemyeşil ormandaydım üzerime yağmur yağıyordu. bu ne demek? Çok soruyorum ama yaptığım tüm istiharelere net yanıt bulamamıştım size tekrardan sormak isterim yeşil boş çerçeve ve boş Mavi bebek arabasıyla yerde bebek oyuncakları görmek ne demektir? Son olarak da aylar önce yaptığım istiharede yeşil fasulye topladığımı ve iki kilo balgamı birden kustuğumu görmüştüm cevaplarsanız çok ama çok memnun olurum şimdiden Allah sizden bin kere razı olsun...

Üst Alt