• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada polis görmek tabiri

safir

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada polis görmek, rüyada karakolda polis görmek tabiri.
Selamün aleyküm gönül sızım ablam nasılsın ? Yine ben... şöyle bir rüya gördüm; Rüyamda birşeyler oluyor ve ben karakola gidiyorum sıkıntımı söylemeye ama çok garip bir karakol polisler bir garip kimse ilgilenmiyor, herkes bir tarafta bayan polisler var ama onlarda bir garip hallerdeler. Ben içeri giriyorum ve kızıyorum en sonunda kimse ilgilenmiyor diye bagırıyorum. Sonra bir oda var oraya giriyorum orda doktor var ne oluyor doktor hanım dıyorum, nasıl bır karakol burası boyle hepsını sıkayet edıcem kımse ılgılenmıyor dıyorum. Doktorda muzdarıp bu durumdan ılgınc bır hava var ortada. Sonra odanın kapısı acılıyor ve polısler ıcerı gelıyor bana kelepce takıyolar ne oluyor boyle ne yapıyosunuz derken bır tarafını bana bır tarafını doktora takıyolar kelepcenın ne oldugunu anlayamıyorum... Onlara bagırdıgım ıcın tutukluyolarmıs benı, sankı bır adaletsızlık bır haksızlık var ortada. Sonra dısarı dogru cıkarken kelepce elımden kayıp cıkıyor sorunsuz zahmetsızce sankı elıme buyuk gelen bılezık cıkarya elden aynı oyle kayıp cıkıyor. Dısarı cıkıyorum babamlar kapıdalar, ortalık kalabalık gerısını hatırlamıyorum. Yorumlarsan cok sevınırım allah hayırlara cıkarsın ınsaallah. Iyı seyler duymaya cok ıhtıyacım var gonul sızım ablam allaha emanetsin...
duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, gönül dostu hamd olsun iyiyim ya siz nasılsın ? rüyaniz hayr olsun.
Rüyada polis,karakol,kelepçe görmek;

Stress,sıkıntı ,hastalık ve üzüntüye işarettir..

Kişinin rüyasında kelepçe çıkardığını görmesi;
o kişinin eski huzurlu günlere kavuşacağına işaret eder.
Hiç Bir Şey zorla olmaz ...zorlarsan sağliğini kaybedebilirsin..

bazen bir şeyleri sadece istemek yetmiyor !!istediğin şeylerin zamanini beklemen gerekiyor. sabretmen gerekiyor…
Bazen de ne kadar zorlarsanız zorlayın evet belki sonuç değişmez ve olmaz ama yine de kişi öyle bir delilik hali içerisindeyken bu zorlamadan da alıkoyamaz kendini.
herkes “bırak gitsin” dedikçe, belki daha da fazla bağlanılır, olmayacağını da işte bu dayatmaların, diretmelerin sonunda acı çeke çeke öğrenir kişi ve çok sonra der
“evet olmuyormuş”. sadece aşk için değil, olması istenilen başka herhangi bir durum için de bu sözkonusu olabilir.
yaşayarak öğrenmek veya biriktirerek deneyimleri öğrenmek dedikleri bu olsa gerek.selametle..
acilangul1

safir

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Iyiyim gönül sızım ablam çok şükür diyorum... Bazı ciddi sağlık problemlerimiz var uğraşıyoruz rabbim sevdiği kullarına dert,sıkıntı verirmiş.
Rabbim bu günlerimizi aratmasın insaâllah...Allah razı olsun yorum için kendimce anlamaya çalışıyorum yorumlarını rabbim hayırlar yaşatsın inşaallah...

Üst Alt