• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada peygamberimizin sakalı şeriflerini görmek

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm gönülsızım

Rüyamda cemaatle namaz kılıyorum en ön yada ikinci saftayım, namaz bitince çok şık ve değerli bir muahafaza kabının içinde peygamber efendimizin sakalı şerifini tam önüme getiriyor birisi, kapağı açılınca içeriye muhteşem güzellikte bir koku yayılıyor, tek siyah renkte görünüyor. Sonra sakalla aramızda çok az mesafe olmasına rağmen, birisi aniden kafasını uzatıp onu koklamaya çalışıyor bende adamın kafasını ittiriyorum kenara:), tekrar koklamaya ve bakmaya başlıyorum. Bir süre geçtikten sonra kokunun yoğunluğu azalmaya başlıyor.

Buda istihare rüyasıydı.Hayır olur inşaallah

Teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam ohhh kara gözüm hacı cavcav hoş geldin .
Söyle bakim bana neden boş geldin. Ah hacıvatım ben sana hiç boş gelirmiyim..
heybemde dolu bir çuval iman istersen sende içine gir bir güzel nurlan...
Kalbi ile iman eyleyenlerden olmamiz duasi ile...

Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed.
RABBİM Peygamber efendimizin mübarek sakal-ı şeriflerini,bu dünyada görmeyi;rüyada cennette nur cemalini görmeyi nasip etsin sünnettine uyanlardan olalım inş.

Rüyada peygamberimizin sakalı şeriflerini görmek ;hayırlara vesiledir..
Olgunluğa.kemale erişmeye büyük bir sevince,mutluluga delalettir..

"birisi aniden kafasını uzatıp onu koklamaya çalışıyor bende adamın kafasını ittiriyorum kenara, tekrar koklamaya ve bakmaya başlıyorum."
Sâliha kadın, etrafına saadet saçan cennet kokulu bir çiçek gibidir..
Allah'ın size nasib ettiği nimeti teperseniz adamin biri gelir koklar ve Sizde Avucunuzu yalarsınız...
Kendi kafasizliğinize ve korkulariniza kilif uydurmayin!!..?
O muhteşem güzellikte bir kokuyu koklamak icin ne duruyorsunuz..? aradaki engeller ne ?ilginç::.
Yoksa Siz mi kendinize engelsiniz..!sırıtık.:,
ya engelsizsiniz, ya da engel Sizsiniz!!!
Farkında olalım veya olmayalım, koyduğumuz koşullar,şartlar bizi kısıtladığı ve artık hapsettiği yerde irade sizde değil, egonuz da dır.
Selametle...

Üst Alt