• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Peygamberimizin Mescidini Görmek

Anonim45

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar. Merak ettiğim bir rüya gördüm 1 hafta önce ve size anlatmak istedim. Rüyamda çocuklarım, eşim ve öz annem peygamber efendimizin yaşadığı şehire gitmiş oluyoruz. Ama ne Mekke ne de Medine'ye benziyordu. Sonra bir binanın önüne geldik. Birileri, "Burası peygamberimizin yaşadığı mescid" dediler. Mescid tahta bina şeklinde tek katlı ve sade bir yapıya sahip. Mescidin girişi biraz farklı. 2 tane merdiven var ikisi de farklı tarafta ama içerde birleşiyorlar. Bi tarafından oğlum ve eşim, diğer tarafından da kızlarım annem ve ben girdik. Mescidin içinde ev gibi odalar vardı. Bi odaya girdik kadınlar vardı, yerler halılarla kaplıydı, bi köşede sedir vardı peygamber efendimizin orada yattığını söylüyorlardı. Ve aynı odada ibadetini yaptığını söylediler. Sonra çocuklarım, eşim ve annem o odada dua ettik. Sonra mescidden ayrıldık dışarda dolaşıyorduk. Bi tane hayvan gördük ama çok farklıydı. Deve gibi büyüktü hatta daha büyüktü boynu ve kafası ise gibiydi. İnce ve uzun bir kafası vardı. Başıboş bir şekilde dolaşıyordu. Onun ne olduğunu sordum, etraftaki insanlar peygamberimizin bineği dediler. Peygamber efendimiz vefatından itibaren böyle başıboş dolaştığını söylediler. Binebilir miyim dedim, evet dediler. İki kızımla beraber bindik. Beyaz renkli bir hayvandı. Bindiğimizde hayvanın çok yüksekte olduğunu ve şehre çok yukardan baktığımı gördüm. Rüyam bu kadardı. Yorumlarsanız çok memnun olurum. Hayırlı akşamlar.

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Merhaba Anonim45. Rabbim ruyanı hayırlara çıkarsın. Peygamber efendimiz s.a.v ile veya yaşadığı yerlerle ilgili görülen ruyalar daima hayra ve iyiliğe işarettir. Bu rüyanızda siz ve aile fertleriniz hakkında hayra işarettir inşallah. Hidayete doğru yolculuğa çıkmanızı rabbim lütfeder inşallah. Rüyanızda dua etmeniz de sevaplarınızın çoğalmasına işarettir.

Rüyanız aydınlık ve ferah olduğu kadar dünya ve ahiret mutluluğuna, esenlik ve huzura büyük hayırlara nail olmaya işarettir. Siz doğru yolu takip edin yeter. Böyle güzel rüyalar görmeyi rabbim her müslümana nasip etsin inşallah. Hayırla kalın.

Üst Alt