• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Peygamber Efendimizin torununu görmek

kestane

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm. Bir iki yıl önce erkek kardeşim için bir bayan hayırlı bir eş olur mu diye istihare yapmıştım.Aradan zaman geçti bazı ayrıntılar net değilse de hala dönem dönem bu rüyanın ne manaya geldiğini düşünürüm. Rüyamda gece karanlık içinde bir tanıdığımızın evinin damında Peygamber Efendimizin (SAV)torunu/torunları, ya HZ. Hüseyin ya da HZ.Hasan ve Hüseyin efendilerimizi ikisini birden saldırganlara karşı savunduğumuzu gördüm.Mücadele çok zordu ama biz onu veya onları savunmada kararlıydık.Mücadelede elimizde ya kılıç vardı ya da asa ama zaman içinde unuttum.belki de başka birşey ama büyük bir ihtimal kılıç diye hatırlıyorum. Saygılar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve 'Aleykümselam nikkiniz kestane okuyunca Aklımdan, Kalbime bu Sözler düştü "kestane kebap, yemesi sevap, acele cevap"
acele cevap gelmiyecek gibi..
halisane bir ricam olacak nikkinizi kestane değil de Rabia el Adeviye yada sadece rabia koysaniz olur mu..?

Rüyada Peygamber torunu görmek;
,fitnenin çıkacağma ve şehitlik mertebesi ile tabir olunur.

Rüyanızda Peygamber Efendimiz'in torunu Hz. Hasan'ı görmek;
kadir ve kıymet bilir kimselerden hayra ve rahata nailiyete, çok kadın ve evlada, yada kadin ve Çocuk doktorluğu ,koruyucu Anne gibi Onun iltifatına nail olmak mal ve nimete, hürmet ve tazime, yoksulları ve kimsesizleri gözetmeye delalet eder.

Rüyada Peygamber Efendimiz'in torunu Hz. Hüseyin'i görmek;
akranı içinde seçilmeye, yardım, hürmet ve saygı görmeye, mal ve nimete ermeye, bir haksızlığa ,fitneye uğramaya, gurbette ölmeye delalet eder.

kılıç, mülke ,zafer veya ilme işarettir.
Gördüğünüz rüyanın yaşamınızın manevi yönü hakkında bir mesaj verdiğini düşünüyorum. Sanki gelecekte daha maneviyatçı ,islami, bir yaşam tarzını tercih edeceksiniz gibi görünüyor.
Aşk keskin kılıç misalidir her gönül kın-ı taşıyamaz onu selametle..

kestane

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah'ın rahmeti,bereketi sizin ve arkadaşlarınızın ve inananların üzerinize olsun.Cevabınızı erken almak beni sevindirdi, Allah da sizi sevindirsin. Kestane ismini yıllar önce gördüğüm bir rüyadan yola çıkarak aldım.Rüyayı o zaman yoramamsamda sonradan anlaşıldı ki; aslında kestane gördüğüm o rüya, benim hayatımın dönüm noktalarından birine işaretmiş. Yine de sizin ricanız kabulum. Yalnız ayarlardan isim nasıl değiştirilir bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.Hayırlı geceler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah'ın rahmeti,bereketi sizin ve arkadaşlarınızın ve inananların üzerinize olsun.Cevabınızı erken almak beni sevindirdi, Allah da sizi sevindirsin. Kestane ismini yıllar önce gördüğüm bir rüyadan yola çıkarak aldım.Rüyayı o zaman yoramamsamda sonradan anlaşıldı ki; aslında kestane gördüğüm o rüya, benim hayatımın dönüm noktalarından birine işaretmiş. Yine de sizin ricanız kabulum. Yalnız ayarlardan isim nasıl değiştirilir bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.Hayırlı geceler
Allah'ın rahmeti,bereketi,selameti sizin ve ve inananların da üzerinize olsun..Allah cc. sizi sevsin, sevindirsin inşallah..
madem ki Kestane ismini yıllar önce gördüğün bir rüyadan yola çıkarak aldınız O zaman kalsın..
İşin özü, insan yaptığı işi zoraki yada başkasının istemesi ile değil, seve seve, cân u gönülden, gönüllü bir şekilde
Kalben ve ruhen hazır hale geldiği zaman O işi yapmalı.Hayırlı geceler..
Sevene Emir ve Söz Gerekmez; Sevildiğini Bilene ,Sevilmediği söylense de Seven inanmaz buna....

acilangul1

Gokhan3351

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Peygamber Efendimizin torununu görmek

Selamünaleyküm size gördüğüm güzel ama ne anlama geldiğini bilmediğim bir rüyamdan bahsedeceğim.
Rüyamda bir yerde otururken birden birisi geldi ve benle konuştu kendisine kimsin diye sorduğum zaman peygamber efendimizin torunu olduğunu söyledi ve uyandım tekrar uyuduğumda 3 harfliler beni korkutarak uyandırıldim bu rüya ne anlama geliyor.

Üst Alt