• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada pembe eşarp görmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nalan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm. Bu sabah rüyamda arkadaşımın annesi pembe eşarp bağlamış oyalı pembe çok güzeldi yüzü, torununu zenci gördüm,gelini zaten gerçekte zencidir gelini dudu oğlu memet okul bahçesinde bana çocuklarının doktor olması için dua ettirdiler,ettim yürekten ve yalnız aslında sarışın olan çocuk araptı ve büyüktü adam gibiydi. siyah spor ayakkabılarıma baktım ayağımdaydı ,okulun sınıflarından öğrenciler eşortman giymemi istedi sonra ben eşarp bağlamışım ama ipten örme dantel ,ve çok güzel tülbentin ön ucuna gölgelik gibi dantel örüyordum beyaz ve tatlı pembe ördüm düşünerek .yorum ,için allah razı olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah...
Rüyada eşarp görmek duygulariniz ile zihniniz arasında bir uyumsuzluğu işaret eder.
Nasıl olduğunu düşünmek yerine hisleriniz, güveniniz, akliniz ile de hareket etmeniz gerektigine delaletir..
ayrica Rüyada görülen başörtüsü hanımın kocası,nasip ve kismetidir...
Başörtüsünün beyazlığı kocanın din ve rütbesine işaret eder.
pembe eşarp ise bu gunlerde yasiyacaginiz duygu, romantik sevgi isarettidir...

Pembe : Duyguları, aşkı, neşeyi, mutluluğu ve hayalleri temsil eden renktir.
Kişinin özel hayatında bir parça gizlilik gerektiren durumlar olduğuna veya romantik, büyülü ve şefkat dolu bir ilişki hayal ettiğine ya da böyle bir ilişkinin başlangıcında olduğuna yorulur.

Kusursuz dost arayan kimse yalnız kalır. Kusursuz insan nerede? Bir kimsenin iyi hali kötü halinden daha fazla ise o kimse iyi insan kabul edilir ve kusurları affedilir.
Yeter ki bu kusurlar Allah’a şirk koşmak ve namusunu kirletmek gibi affedilmeyecek kusurlardan olmasın.
Bu konuda edep Peygamberimiz (s.a.v) aile reislerine şu inceliği hatırlatmıştır: “Kadın aslı itibariyle farklı yapıda yaratılmıştır; onu sürekli aynı halde tutamazsın.
Hayirli gunler..

huzun1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada pembe yazma görmek

Selamun aleykum, kendimi ruyada bembe bir yazma ortunmus olarak gordum. Bir zamanlar cok sevdigim fakat simdi ise nefret ettigim bir arkadasim da bana guluyordu yazma taktigim icin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada pembe yazma taktiginizi görmek ;hayat ağır gelip yükü kalkmaz olduğunda yapılması gereken eylem;
mutlu olmak için çok iyimser bir kişi olup,hayata hep iyi gözlerle bakma, her şeyin olumlu yönünü düşünmeye calismak ve
El âlem sizin hakkınızda ki düşüncelerine takılmamanız gerektiğine isarettir..
bir de Bereketti ile bir kız evladi gelirse..Alllahh..!!

başkalarının, beni saptırmasına,değil meşgul etmesine bile izin vermem..!!
"Ya Rabbi cehennemi hak ettiğimi biliyorum ama girersem şeytan sevinecek beni affet"
Hasan-ı Basrî

Hayirli Cumalar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt