• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada papağan görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Alımlı ve düzgün konuşan kadın veya çocuğa, aşırı derecede mağrur ve zinaya düşkün erkeğe ya da yabancı bir kadına; Papağan bazen yalancı ve zalim kimseye, Papağan filozofa ve onun çocuğuna da delalet eder.

Rüyada papağan kuşu.Güzel hareket ve düzgün konuşan güzel bir kadın veya böyle bir çocuğa, bazen de yabancı bir kadına işarettir.

Papağan haddinden fazla kibredici veya çok zina eden bir erkeğe de işarettir.

Bir kimsenin rüyasında bir papağan görmesi; o kişinin kısa süre sonra bir tanıdığından veya sevdiği bir hanımdan (erkekten) sevindirici bir haber alacağına işaret eder.

Bir kimsenin rüyasında konuşan bir papağan görmesi; o kimsenin sevmekte olduğu genç bir kızdan (genç bir delikanlıdan) cesaret ve ümit verici mektuplar alacağına yorumlanır.

Bir kimsenin rüyasında bir papağan satın aldığını görmesi; o kimsenin güzel bir hanımla (erkekle) arkadaşlık kuracağına, kişinin Ayasında bir papağanı azâd ettiğini görmesi; o kimsenin yakınlarından büyük bir yardım görerek, sarsık olan maddî durumunu düzelteceğine eder.

Rüyanızda bir papağanı öldürdüğünüzü görmeniz; telâfi edilmesi mümkün olmayan bir kayba uğrayacağınıza ki, bu da muhtemelen ya evladınızı veya yakınlarınızdan birisini ebediyen kaybedeceğinize delaletle tabir olunur.

fulya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum,
Ben fulya 22 yasındayım. Rüyamda yeşil renkte karası kırmızı bir papaganım olmuştu, onunla konuştum ne anlama geldiğini merak ettim. Yorumlarsanız sevinirim hayırlı akşamlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
3089143774dc117914a0.jpg

Aleykum selam Fulya Hayirdir insallah..
Rüyada papağan görmenin üç tabiri vardır
1-Evlat
2-Kız çocuğu
3-Matbaacılık.,medya, gazetecilik, halkla ilişkiler bölümunde Başarılı olacağınız delalettir..
Bir papağanın sizinle konuştuğunu görmek; halkı şaşkına çevirecek bir iş yapacağınıza işarettir.

Bazı alimler derler ki: Bu rüya sıkıntıya düşerek ümit ettiği daha iyi kazanca, uğraşlarının sonunda istediği beceriye, verdiği uğraşların sonunda beklediği hünere, sıkıntıya düşerek beklediği refaha delalet eder...

Kimse sen değil, kimse senin gibi değil. Kendini asla hiç kimse ile kıyaslama!!her insan Kendi içinde özel ve özne dir..
Bir papağan gibi olma.. Kendi fikrin olsun..Ve arkasında dur..

Hayat bazen kötü şeyler yaşatabiliyor. Ama bunların geçeceğini unutma. Kendini sevmezsen, başka hiç kimseyi sevemezsin.
Daha da önemlisi sen kendini sevmezsen başkasının da seni sevmesini bekleyemezsin...
hayırlı akşamlar

Üst Alt