• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada oyuncak görmek.

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Çocuk oyuncağı görmek saf ve temiz duygulara, zarazsız ve çıkar kaygısı olmayan sevinç ve mutluluklara, Oyuncakla oynadığını görmek çocuksu ruh haline, fıtrat güzelliğine ve doyumsuz sevinçlere, kırılmış ya da parçalanmış oyuncak görmek küçük ve geçici üüzüntülere delalet eder.

Rüyada hangi cinsten olursa olsun bir oyuncak görülmesi; hayal gücüne işaret eder.

Rüyanızda çocuğunuza bir yerden herhangi bir oyuncak aldığınızı görmeniz; uzun süredir düşündüğünüz bir işe başlamak için karar verdiğinize işaret eder.

Bir kimsenin rüyasında herhangi bir oyuncakla oynadığını görmesi; o kimsenin kafasında kurup da bir türlü gerçekleştiremediği bir şeyi meydana getireceğine işaret eder.
[

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada oyuncak gömmek

Merhaba. Nasılsınız? Bu aralar siteye fazla giremiyorum.
Bundan nerdeyse 2-3 gün önce rüyamda barbîe bebeği toprağa gömüyordum, yanlış hatırlamıyorsam kardeşim de yanımdaydı. Toprağı kazarken kardeşime "Yılanlı, böcekli yer olsa, iyi olur. Öyle îyi" diyordum. Kazdık, ve 1 tane yılan, böcek çıktı. Bebeği oraya gömünce böcekler, yılanlar orada arttı. Ben de kardeşime "Gördüm mü, iyi oldu" gibi şeyler söylüyordum. Yani rüyamfa mezarın yılanlı olması iyiydi. Belki de, bilinçaltı rüyaydı, çünki o rüyayı görmeden önce bir sitede barbie bebekler konusu vardı. Yîne de, zahmet olmazsa, tabir eder misiniz?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hamd olsun iyiyim ya Sen Fidanim nasilsin..
Bugun hic beklemedigim bir an da bahcede oturur iken yabanci olan iş arkadaşim geldi.. deli, dolu biri.. bilirsiiniz yabancilar da utanma yoktur her şeyi acikca soylerler..
ve bana dedi ki
"Yine aşk sorunu yaşiyorum !"cddvb..
benim samimiyettimi ve muzipligimi bilen arkadasima Tebessum ederek dedim ki
_ her ilişki de bu kadar sorun yaşiyorsan.. Ya Sorun sen de!! ya da ilişkilerinde ya da sevmek icin hep yanliş insanlari seciyorsun..diye..sırıtık.:,

Hayat bir oyun degil!!bizler ve sevdiklerimiz de birer oyuncak değil!!..deyince bana sordu nasil yani oyuncak degiliz!!?:bilmemm:.
Oyuncak;kimin elinde ve ne amaçla kullanılacağınıza bağlı olarak değişik anlamlar ifade eden insani oyaliyan, bazen mutlu ve mesgul eden bir esya parcasidir!!
kişi, sevdiği insan tarafından oyuncak olarak görülüyorsa böyle bir şey olursunuz:
hep böyle mi olur diyeceksin, olmaz tabi. gerçek aşk da vardır, hangi yeni oyuncak gelirse gelsin oyuncak elden düşmeyen oyuncaklar da vardır,
işte gerçek aşktır oradaki, doğru kişi, doğru oyuncaktır...
desenize siz daha hic doğru oyuncak olamamissiniz..:tüüh:,
O da tebessum ederek basini salladi ve dediki"
"Haklisin ben hep kendimi ucuz oyuncak gibi gösterdim ..Ben onlarin peşlerinden,koştukça onlar kaçtı...
İnsanları olduklarından daha değerli kılan; pireyi deve, cüceyi dev, kömürü elmas yapan bizleriz aslında.
Bir insan bizden ne kadar uzaksa, o kadar değer kazanıyor. Ulaşılması imkansız olduğunda, gözümüzde büyüyor!!
Bizse, “sürekli ulaşmaya çalışan insan” olarak; başkalarının gözünde gitgide değersizleşiyoruz;"

Hayirdir insallah..
Rüyada hangi cinsten olursa olsun bir oyuncak görülmesi; hayal gücüne işaret eder.
Rüyada bebek oyuncak görmek; hayatınızda ciddiyetsiz ilişkilerden kaçının. Bu şekilde hem kendinizi hem de karşınızdakine zarardan korursunuz..
Toprağa oyuncak gömmek; bir şeyi gizlemeye,geçmişi gömmup;hayattiniza devam etmenize isarettir..

"Yani rüyamfa mezarın yılanlı olması "
Rüyada mezar görmek İnsanın iç dünyası, manevi hayatıyla ilgili mesajlar veririr..mezarın yılanlı olması sizin korku ve KIRGINLIKLARINIZI sembolize eder..
Sevdiklerinizi Allah'a emanet edin.Sevmediklerinizi Allah'a havale edin...
sevmediklerinize sabretmedikçe sevdiklerinize kavuşamazsınız,
Hayirli aksamlar...

acilangul1

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim. İyi günler

vicdan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada oyuncak ve bıçak görmek

Selamün aleyküm,
Ben rüyamda babamın iş yerinden tanıdığı bir ailenin- ki bu ailenin evine 1-2 kez gittik onlar da bize 1-2 kez geldi - evine girdiğimi gördüm. Kapı açıkmış ve ortalıkta kimse yokmuş. Evden küçük pembe bir oyuncak ve bıçak almışım. Onlar içerdeymiş. Benim sesimi duymuşlar. Ben onlardan kaçıyorum. Birileri bir yerde oturuyor ve ben de onlarla konuşuyor gibi yapıyorum. Sonra kaçarken pembe oyuncağı atıyorum. Oyuncak yuvarlanarak gidiyor. O kadar uzağa atmak istememiştim görünür bir yere koymak istemiştim diye içimden geçiriyorum. Sonra elimdeki meyve bıçağına benzeyen bıçağı ilerdeki ağaca doğru fırlatıyorum. Bıcağı görünce işte o evimize giren diyorlar ya da ben öyle bir hisse kapıldım. Yorumlanırsa çok memnun olacağım. Herkese sağlıklı, huzurlu, başarılı günler dileklerimle...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ,Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada oyuncak görmek ;
Hayatı ciddiye almak ,yada ciddiye almamak.......

Rüyada bıçak görmek;
Genel olarak iyiye yorumlanmaz, öfke, saldırganlık veya ayırma, ayrılma anlamına gelir. Hayatınızda kesip kurtulmak istediğiniz bir şey olduğunu gösterir.

Rüyada bıçak aldığını görmek;
almaktaki niyetiniz biliniyorsa o niyete göre yorumlanır.
yaşamınızda yeni bir iş yaptığınıza yada yapacağınıza işaret olup, aynı zamanda gerginlik ya da iç huzursuzlik içinde olduğunuz anlamına gelebilir..

hayatınızda yeni bir yön ve geçiş dönemini ifade ederken bu dönemin sizde endişeler yarattığını simgelemektedir..selametle..

acilangul1

Üst Alt