• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ördek görmek

elifce626

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba ben rüyamda sapsarı muhabbet kuşu gördüm evde kafese koymuştuk arada açıp evde dolaşmasını sağlıyorduk ama ben korktuğum için o uçarken başka bir odaya geçiyordum babam başka bi gün eve ördek alarak gelmiş ördeğide mutfakta bi rafa güzel bi yuva yaparak yerleştirmiş ördeğin gagası büyük ve ilgi çekiciydi.sonra salona geçiyoruz kuzenim geliyor muhabbet kuşunu kafesten çıkarmak istiyor benim inadıma yapıyormuş gibi bende fark etmiyorum uçunca diğer odaya geçiyorum hemen sonra kuş giriş kapımızın oraya konuyor babamda çok korktuğumu gördüğü için kuzenime sal gitsin başkaları alsın diyor ve bende gitmesini istemediğim için kuzenime bağırarak uyanıyorum lütfen yorumlar mısınız?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim.. hayirdir insallah..
Rüyada sarı muhabbet kuşu görmek sıkıntılı ve keder veren haberler almaya yorumlanır.

Rüyada ördek görmek manevi bölge ve fiziksel dünya arasında bir bağlantı olarak hizmet verir.
İki konu arasında dengeyi kurmanız gerektiğini o zaman gerçek mutluluğu yakalayacağınızı ifade eder.

Rüyada uçan ördek ruhsal özgürlüğü temsil eder
Rüyada yüzen ördek gerçek yaşamınızdaki esneklik ve çeşitli durumlarda uyum yeteneğinizi ayrica gerçek yaşamınızda
ilgilendiğiniz konuya yeteri kadar motive olamadığınıza isarettir..
Hayirli aksamlar ...

Hissettiğim kadar kalbimde söyleyemediğim kadar dilimdesin eyy yâr..diyen sesiz sevdalar vardir...B.l.n.t.
Allahu alem...Rabbim en iyisini bilir.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir...
akıl ölçülerinin dışına çıkmayin ve Nefsinize esir olmayin!kardesim...
Kaşına Gözüne Değil.. İman'ına..Ahlâk'ına..insanli'ına..Hayran Olmalı İnsan...

Üst Alt