• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölüm haberi almak

zülfiye

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
merhabalar ablam ben rüyamda yine çok kötü şeyler gördüm durup dururken sözlümün ölüm haberini alıyorum mesajda sonra feryat ediyorum bagıra bagıra aglıyorum onur diye bagırıyorum ama herkes beni ikna etmeye çalışıyo üzülme unut onu artık falan diyolar sanki vazgeçirmek ister gibi yolun ortasında diz çöküp onur diyerek aglıyorum o kadar çok aglamışımki uyandıgımda gözümde yaş vardı ablam sanki gerçekten öyle aglamışım sonra ben aglarken bi taksi yanaşıyor ticari sarı taksi içinden sözlüm iniyor ben koşarak yanına gidiyorum sarılıyorum ona aglıyorum sen nerdesin bana böyle haber geldi diyorum oda inanma benden başkasına ben seni asla bırakıp gitmem diyo gerisini hatırlamıyorum zülfiye 19 sözlü

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim hos geldiniz.. Hayirdir insallah..
Rüyada tanıdığınız bir kimsenin öldüğünü görmek; o kimsenin ömrünün uzayacağına ve hayattindan mutlu ve memnun oldugu işarettir.
Rüyada ağlamak sevineceğinizin işaretidir..
sarı taksi ;kardesim bazi konullarda emin degilseniz baskalarina soracaginiza sözlünüze sorsaniz..
boylece hem kendinizi hem de sevdiklerinizi KIRMADAN olayi aydinlatirsiniz.. Evlilik samimiyet ile baslamasi gerekli olan Ulvi, kutsal bir beraberliktir..
Sek, supheye degil acik sozlu ve mertlik ve samimiyet ile sevdiginiz ile evlenmeden her konuda konusun.. seklinde yorumlanir allahu alem...
"ben seni asla bırakıp gitmem diyo ""

Laf aramizda sevdiginizi sek, suphe, kiskanclik, celiski ile SIKMAYINNNN...
Hayirli gunler...

Üst Alt