• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölü yılan görmek

sadliko

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm, hayırlı günler.
Ben rüyamda büyük sayılabilecek 5-6 adet ölmüş yılan gördüm. Normalde günlük hayatımda yılanın ölüsünden bile tiksinmeme rağmen rüyamda hiç tiksinmedim ve çekinmedim.
Hayırdır inşallah diyerek rüyamı yorumlarsanız sevinirim.
Allah cc razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam..Hosgeldiniz Kardesim...
Hayırdır inşallah
Rüyada yılan görmek en çok görülen rüyalar arasında gelir ve önemli mesajlar verir...
1. Gerçek yaşamınızda içinde bulunduğunuz gizli korkular ve endişeleri simgeleyebilir.
2. Uyanık hayatta ihanet ve düşmanlığa, gizli düşmanlara işaret edebilir.
3. Reel yaşamda ayartılmak, yoldan çıkarılmak konusunda uyarı yapabilir.
4. Bu rüyalar yaşam enerjisi ve sağlık konusunda mesaj verebilir.

Rüyada yılan gizli düşmanlık kıskançlık hile olarak tabir olunur. Duruma göre devlet saltanat yöneticilik hayırlı geçim esenliğe guc ve kuvvete ve HAYIRLI evlatla yorumlanır.
Rüyada görülen yılanın renk ve büyüklük gibi fiziki şartları ve rüyada gördüğünüz durumu göz önüne alınarak yorumlanır.
Rüyada büyük yılan görmek; güç ve kuvvete...küçük yılan zayıf düşmana..

Rüyada ölü bir yılan görmek; kendinin herhangi bir gayreti olmadan, Allah’ın (c.c) düşmanını helak etmesine veya dogal olarak bir zarar yasiyacaginiza işarettir.

iş yerimde bana devamli negatif ,olumsuz ,gereksiz sorun yasatan biri vardi...oyun, hile vs.. ne ararsaniz vardi O kiside..
gecenlerde Mirac gecesinde Ellerimi kaldirdim Eyy Rabbim Sana Yalvariyorum lutfen bu insani, baskasinin zarari ile degil
kendi kendine bulundugum bu ekmek kapimdan gitmesine nasip et diye cook yalvarmistim..
cunku benim iyi niyettimi, samimiyettimi, safligimi ,durustlugumu hep kendi cikarlari icin kullaniyordu...
neyse gecenlerde Hamd olun baska bir sehre tayini atilmis inanin cook mutlu ve huzurlu oldum..
Kissadan Siz de ins. Hissenizi alirsiniz...

Sevdiklerinizi Allah'a emanet edin.Sevmediklerinizi Allah'a havale edin.
SABIRLI olun!!!Bekleyin ve her seyin HAYIRLISI olmasi icin cokca DUA edin..seklinde yorumlanir..
Selamet ile Hayra Kalin Hayirli gunler..
Allah cc. Yar ve Yardimcisi olsun..

Üst Alt