• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölü bebek görmek

anrebk

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba ,
Şuan 3,5 aylık hamileyim ve nur topu gibi bir kızım var. Dileğim birde erkek evladım olması bunun için geçen perşembe akşamı hacet namazı kıldım. O gece rüyamda tek bir sahne gördüm. 2-3 yaşlarında bir erkek çocuk ve yeni doğmuş ölü bir erkek bebek. Açıkcası çok etkilendim ne ye yoracağımı bilemedim. lütfen rüyam hakkında bilgi veriniz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim Hosgeldiniz Hayirdir insallah..
Hamilelikte bu tur ruyalari gormeniz normaldir..
Ne istersek Allah tan HAYIRLISINI diliyelim..
Hayır zannettiğimizde şer şer zannetiğimiz de hayır olabilir..
Rabbim bizim göremediğim şerleri ve hayırları görebilendir. Bizim takdirimiz yetmese bile bu böyledir...
Bende Zamaninda 2. cocuguma hamile iken illa erkek olsun zaten bir KIZIM vardi cunku ne cok istemistim simdi iyiki olmamis diye Rabbime ne kadar sukr etsem azdir..
2.KIZIM ablasina her konuda yardimci olur Benim sag elim Hayirli bir evlad ve ins.. 2 sene Sonra Doktor olacak..
dedim ya kardesim Allah ne verirse versin inanin sadece HAYIRLI bir evlad isteyin...

ölü bebek görmek ;özel yaşamınızda yada ev hayatınızda bazı şeylerin eksikliğini hissettiğinizi veya yolunda gitmediğini gösterir.
Kendi bakış açımızı yontup boyamak çok görkemli bir iştir.
Bunu manen yapabiliriz
Mutluluk bir parfüm gibidir. Kendine bulaştırmadan başkalarına veremezsiniz Aileniz, esiniz ile aranizi Sicak ve sevgi, muhabet ile
baglarinizi guclendirin Hayirli Gunler..
Allah Kurtarsin ins.. Hayirli bir evlad ile sizi RIZIKLANDIRSIN....

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ölmüş bebek görmek

Selamın aleyküm nasılsınız? Hayırlı günler, ben dün gece rüyamda bir bebek gördüm ve mezarlıkta idim. Bebek güya ölmüş ama mezar tek mermer ve tertemiz ışıl ışıl aydinlik ve mezarı kazanlarda meslektir bebeyi Defnederler ve benden baska kimse yoktu bebek kiz erkek bilmiyorum, temiz mermer yesil bir mezar o mezardan başka mezar yok allahim hayir etsin sizlerdende allah razı olsun gönül sizim allaha emanet ol inşallah

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba gonul sizim ruyamda bir yorum olmayinca merak ettim ben iki meleğin mezar kazdigini ve bebek gomduklerini gördüm yukarida anlattigim gibi cok merak ediyorum ablacigim allaha emanet ol inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim ruyanizi gormemisim.. Hayirdir insallah...
bebek görmek ;özel yaşamınızda yada ev hayatınızda bazı şeylerin eksikliğini hissettiğinizi veya yolunda gitmediğini gösterir.

ayrica Ne yazık ki umutla beklediğiniz haberlerin gelmeyeceğini ya da beklediğiniz şekilde gelisemiyecegine...
bazı şeyler budaklanmadan,masumca bitmesinede yorumlanabilir..
Kendi bakış açımızı yontup boyamak çok görkemli bir iştir.
Bunu manen yapabiliriz
Mutluluk bir parfüm gibidir. Kendine bulaştırmadan başkalarına veremezsiniz Aileniz esiniz ile aranizi Sicak ve sevgi muhabet ile
baglarinizi guclendirin Hayirli Gunler..

Üst Alt