• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölmüş teyzeni görmek

DENİZ SEMA

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selaymun aleyküm hocam. Öncelikle şimdiden teşekkür ederim. Bayram öncesi teyzemi kaybettim. Rüyamda ölmüş olan teyzemin evindeyiz. Ama sanki başka bir ev. Kızlarını çocuklarını görüyorum. Biz de ordayız ailecek. Teyzemi soruyorum, şu odada diyorlar. Teyzemin yanına gidiyorum. Teyzem isimler sayıyor ama ben hatırlamıyorum. Ben meleğin küçük kızı denizim diyorum. Hatırlayıp yavrum deyip sarılıyor bana. Diyorum ki teyze senden bir şey istiyecem. Söyle diyor. Hakkını helal edermisin bana? Kızım hakkım zerresine kadar helal olsun dedi. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Allah'a emanet olun. Sevgiler saygılar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam bir sey degil..Öncelikle sevgili teyzenize Yüce Allah’tan rahmet, sizlere sabırlar diliyorum.
İnsanlar kaybettikleri sevdikleri kişileri sık sık rüyalarında görürler. Bu ölümü kabullenememek, kayıp acısı hasret ve özlemlerin yansıması da olabilir..
Hayirdir insallah..Halk arasında klasik bir rüya yorumu vardır: rüyada ölmüş birini görmek, diri getirir derler..
Ölen birini rüyada canlı görmek, eğer ölen kişi amca; ya da dayı ,hala,teyze ise, güzel ve sevindirici bir haber alınacağına işaret etmektedir.

rüyada ölmüş teyzeden Helallık istemek; hayra alamattir...ama bu Rüyanin iki yönü var!!
ölmüş biri ile helalleştiğini görmek; bir pişmanlık, bir vicdan azabını işaret eder.

"Kızım hakkım zerresine kadar helal olsun dedi "
Elhamdullilah !!İnsan, altından kalkılmaz hesaplarla ötelere gitmemek için hep temkinli davranmalı, sürekli temiz yaşamalı,
ezkaza kirlenmişse hemen temizlenmeye çalışmalı..
elinde fırsat varken günah ve kul hakkı gibi ağırlıklardan kurtulmanın yollarını araştırmalı ve ölüme her an hazırlıklı olmalıdır.
Gıybetini yaptığı, hakkını yediği, bir kötülük ettiği… kim varsa, onlara ulaşmanın ve helallik almanın bir yolunu mutlaka bulmalıdır.
ahirete görülmemiş hesaplarla gitmemeli... Çünkü, her şeyin hesabının inceden inceye görüleceği bir büyük mahkeme bizi beklemektedir

Rüyada yaşadım pembe hayal ile yalan dünyayı...
Uyandım baktım ki ;Helallik almaya geç olmuş artık.
Allah'a emanet olunuz hayırlı geceler.

cemre...

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda ölen teyzemi görmek

Rüyada vefat eden teyzeyi görmek, rüyada ölmüş teyzesini görmek.
Merhabalar hocam. Teyzem üç sene önce vurularak öldü, vurulduğu sırada da bebeğini emzirmekteydi. Ben farklı bi şehirde yaşıyorum ve evliyim. Rüyamda teyzem annem babam amcam yengem ve amcamın çocukları benim evime geliyorlar. Gördüğüm zaman çok seviniyorum, sarılıyorum hepsine. Sabah uyanıyorum ve teyzemle annemi evi süslerken görüyorum. Teyzem her yere danteller sermiş, süs objeleri yerleştirmiş. Ona bakıyorum üzerinde açık pudra renginde bir bluz ve pantolon var kollarında kulağında boynunda altınlar var. Saçlarını at kuyruğu yapmış, altın gibi parlıyordu saçları da. Bir de çok güzel gülüyordu. Hemen koştum ona sarıldım, o da bana sarıldı. Rüyada çok mutluyduk.
Şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun hocam.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam ,Öncelikle sevgili teyzenize Yüce Allah’tan rahmet, dilerim mekani cennet olur inşaAllah sizlere sabırlar diliyorum.
İnsanlar kaybettikleri sevdikleri kişileri sık sık rüyalarında görürler. Bu ölümü kabullenememek, kayıp acısı hasret ve özlemlerin yansıması da olabilir..

Hayirdir inşallah..
Rüyada ölmüş teyzeni görmek ;
Halk arasında klasik bir rüya yorumu vardır: rüyada ölmüş birini görmek, diri getirir derler..
Ölen birini rüyada canlı görmek, eğer ölen kişi amca; ya da dayı ,hala,teyze ise, güzel ve sevindirici bir haber alınacağına yada yeni bir Can, bebek sahip olmaya işaret etmektedir...selametle..

Üst Alt