• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölmüş birisinin mavi beyaz giyinmesi

Eymencim

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ölmüş birisinin mavi beyaz giyinmesi;
Selam herkese, sanırım artık rüya yorumlayacak arkadaşlar kalmamış. Ben yine de yazayım. 3 ay önce erkek kardeşimi kaybettik. Ananem geçen rüyasinda görmüş. Kapıya dikilmiş bakıyormus, ananem büyük bir sevinçle gel gel oğlum gel demiş o da hic sesini çıkarmadan geri gitmiş. Üzerinde mavi beyaz bir kıyafet varmış. Daha evvel bi yerde okumuştum mavi renk Şehitlik rengi diye.

Hastahanede kalırken arkadaşının eşi kardeşimi rüyasında önce mavi sonra yeşil ve sonra beyaz elbise de görmüştü. Bi kaç gün sonra da vefat etti zaten. Rabbim inşallah Şehitlik mertebesine kavuşturur. Hayattayken de hep ben şehit olup ölsem de Cennete gitsem hiç günahsiz derdi. 2015 de umreye gitmişti, öncesinde kurani öğrendi, namaza başladı ve bu aylar sürdü yani uzun bir zaman almamışti. Hemen umreye gitti pesi sıra oldu hersey bu gencecik yaşında.

Arkasından evlendi ama mutlu olamadı Rabbim gunahlarina Kefaret saysin. Oleli 3 ay oldu hanımı boşanma davası acmis hatta otomatik olarak düşüyor olmasına rağmen tazminat davasina devam ediyor. 1 kuruş eve katkısı olmadığı halde ve herseyini götürmüş hatta kardeşimin yüzügüne kadar. Ve davada onca iftira attığı içinde zaten kardeşim yıkıldı soka uğradı. Son aylarını bunalimda ve Üzgün geçirdi. Çocuk öldü gitti kadın hala tazminat acıyor. İftira attığı halde utanmadan bizle uğraşıyor. Ailem Ve ben kederli ve üzgün olduğumuz halde kadın hala bizle uğraşıyor. Ölen ölmüş sen maddi manevi eksiklik içinde değilsin evleneli 1 yil bile olmamış. Allahım insanlara inanamiyorum neden bu kadar mal peşine düşerler. Allahım gunahlarina saysin kardeşimin bunca üzüntü ve iftiradan sonra. Kusura bakmayın uzattım rüyadan da çok etkilendim. İnş yorum getiren bi kardeşimiz bulunur. Allaha emanet olun ve hakkınızı helal edin uzattım yazıyi. Hayırlı günler.

Üst Alt