• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Ölmüş Birisini Diri Görmek

nehirh

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,hayırlı geceler...

Dün gece gördüm rüyam şöyleydi:Ben Yalova'da oturuyorum sebebini hatırlamıyorum ama bir sebepten sakaryadaki akrabalarımızın yanına gitmişim oarada yengemin kardeşi de çok yakın ve eşi vefat etti 4 yıl önce falan.Oradayım balkondan aşağı bir bakıyorum eşi bir şaşırıyorum aa Öztürk amaca sen ölmemiş miydin tarzı bir şey diyorum yok diyor gülerek tekrar geri geldim hattta bir isim daha söylüyor dursun diye biri bu da akarabalardan heralde onunla birlikte geri döndük diyor.

Sonrasında karanlık bir yerde ilerliyorum karşıma mezara benzer bir yer çıkıyor eskiden büyük yaparlarmış ya eşyalarını da koyarlarmış öye bir yere benziyor.Hafif kaldırıyorum kapak gibi bir şeyi ölmüş birisinin kafa iskeleti o da gülüyor sanki dfr5..

Rüyam bu şekilde yorumlarsanız sevinirim.Teşekkürler.:tamam:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyküm selam hayırlı geceler...
Hayirdir insallah
Rüyada ölmüş birini diri görmek ;yakın zamanda iyi haber almaya işaret eder, ayrica özlemleri hasretleri simgeler

Rüyada mezar görmek İnsanın iç dünyası manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir!!
Nefis Muhasebesi yapmanizi...Vicdan aynasindan kendinize bir bakmaniz icin bir uyari mahiyettindedir!!
İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada mezarlık görmenin üç tabiri vardır:
1-Üzüntü
2-Zindan hapis
3-Sıkıntı
Hayatınızda birtakım karmaşıklıkların olacağı ve can sıkıntısına uğrayacağınız anlamında yorumlanir..

"ölmüş birisinin kafa iskeleti "
uzun yıllar öncesine dayanan ve bir türlü sonu gelmeyen,kafanizi karistiran bir olayı işaret eder.
Hayirli geceler..

nehirh

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim,Allah razı olsun.:)

Üst Alt