selamünaleyküm....anneannem,dedem,babam,erkek kardeşim ve oğlum vefat ettiler...sürekli rüyama giriyorlar ama en az kendi oğlumu görüyorum...bu gece rüyamda bbamla anneannemin yanına köye gitmek için minibüse bindik,ineceğimiz yere gelince ben indim amabaktım babam yok neyse ben aşağıdan gideyim babam gelir diyorum giderken birisi bana deve getiriyor binde git yorulma diyolar...ben gerçek hayatta by pass oldum...ama deve biraz küçük kıyamadım yanımda yürüttüm binmedim,sonra bir taksi geldi binmek iöin durdurdum baktım sürücü arka koltukta oturuyor yanındada köpeği var arabayı ordan kullanıyor bende ön koltuğa oturup devemide yanıma aldım,buarada babam kardeşim ve oğlum arada rüyamda gelip gidyolar...sonra anneannemi aradım bulamadım enson pencerennin orda saklanmış ağlıyor ve ölmeyi bekliyor,kendine yeni bir elbise dikmiş perde dikmiş evini temizlemiş elbiseyi yere sermiş konuşmuyor kucağıma alıp yatırıp kendine gelmesi iöin uğraşıp ambulans çağırdım küöük oğlum geldi ondan su istedim zorla ağzına döküyorum iömek ve yaşamak istemedi ağzını kapattı hep....bu arada başım açık namaz kıldığımı ve namazımıda yanlış kıldığımı gördğm...anneme dedmin sayesinde dinimizi yaşadığımıda rüyamda anlattım...öok ilginöti yorumlarsanız sevinirim...allaha emanet olun...