• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölmüş birine su içirmek

nurani

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm....anneannem,dedem,babam,erkek kardeşim ve oğlum vefat ettiler...sürekli rüyama giriyorlar ama en az kendi oğlumu görüyorum...bu gece rüyamda bbamla anneannemin yanına köye gitmek için minibüse bindik,ineceğimiz yere gelince ben indim amabaktım babam yok neyse ben aşağıdan gideyim babam gelir diyorum giderken birisi bana deve getiriyor binde git yorulma diyolar...ben gerçek hayatta by pass oldum...ama deve biraz küçük kıyamadım yanımda yürüttüm binmedim,sonra bir taksi geldi binmek iöin durdurdum baktım sürücü arka koltukta oturuyor yanındada köpeği var arabayı ordan kullanıyor bende ön koltuğa oturup devemide yanıma aldım,buarada babam kardeşim ve oğlum arada rüyamda gelip gidyolar...sonra anneannemi aradım bulamadım enson pencerennin orda saklanmış ağlıyor ve ölmeyi bekliyor,kendine yeni bir elbise dikmiş perde dikmiş evini temizlemiş elbiseyi yere sermiş konuşmuyor kucağıma alıp yatırıp kendine gelmesi iöin uğraşıp ambulans çağırdım küöük oğlum geldi ondan su istedim zorla ağzına döküyorum iömek ve yaşamak istemedi ağzını kapattı hep....bu arada başım açık namaz kıldığımı ve namazımıda yanlış kıldığımı gördğm...anneme dedmin sayesinde dinimizi yaşadığımıda rüyamda anlattım...öok ilginöti yorumlarsanız sevinirim...allaha emanet olun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim..Hayirdir insallah..
mekanlari Cennet olsun Rabbim aff ve magfiret eylesin...
rüyada ölülerinizi görmek: Onlarin borclari maddi manevi Kul haklari var ise ödemeniz gerektiğine..Kul HAKKI var ise Onlar icin helalik istemeniz gerektigine işaret ediyor..
Onlari Hayir dualarinizda Unutmayin...

Allâh’ü Teâlâ yarattığı hayvanları muhtelif sınıflarda yaratmıştır.Bazısını eti yenmesi için bazısını sütü içilmesi için bazısını insanlar
yolculuk esnasında binsinler diye bazısını da eşyalarını ve mallarını bir beldeden diğerine nakletmeleri için yaratmıştır.
Bu menfaatlerin tamamı devede vardır..
ve rüyada deve görmek;Butun bu nimetlerin Allah-in izni ile
eza ve cefa gördukten sonra..Sabr edip halinize sukr edebilirseniz bu nimetlere kavusacaginiza delalettir! Allahu alem...
Ne güzel merhamet etmişsiniz..."Merhamet Etmeyene Merhamet Olunmaz...".

"başım açık namaz kıldığımı ve namazımıda yanlış kıldığımı gördğm"

Gördüğünüz rüya manevi açıdan daha yüksek bir iç huzura, daha üst bir mertebeye ulaşmak istediğinizi ancak bu isteğinize ulaşmak için
hatalı bir yöntem kullandığınızı veya isyan ve teslimiyette,Sabir ve sukurde eksikligi veya başladığınız yola devam etmediğinizi, yarım bıraktığınızı simgelemektedir.
Dini bir eksikligin alamettidir.. belki de tessetur kim bilir Allahu alem..

Rüyada ölmüş birine su vermek görmek;tanıdığınız yakın birine çok fazla ihtiyaç duyduğu bir zamanda büyük bir iyilik yapacağınızı
ve bundan sevap kazanacağınızı simgelemektedir...kim bilir belki de anneannemiz sizden bir sey yapmanizi istiyor..
susuzlugunu .istirabini dindirmeniz icin sizden bir sey bekliyor olabilir seklindede yorumlanir..

Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama biraz duraksa neler olup bittiğine anlam veremiyorsan bile..
Sabr et!! zamani geldiginde bu olanlarin hikmettini bir gun anliyacaksin..
Bu bekleyis Senin olgunlasma devrindir!!Gelen nimette ermen icin hazir degilsin bunu Seni Yaradan en iyi bilendir!!
sadece Sabir ile bekle. Güneş sizin icin de bir gun doğacaktır ..
Zorlamaya SIKILMAYA gerek yok...
O cc. Ol dedigi zaman zamani geldiginde zaten kendiliginden olacaktir...
O bir dengedir O anlamlı gizemli ve Hikmetlidir!
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..
KAZANMA KUSAGINDA KAYBEDENLERDEN OLMAMIZ DILEGI VE DUASI ILE ..hayra kalin...

Üst Alt