• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölmüş Babanın gülümsemesi

gülaslan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm; İyi çalışmalar

Sizinle annemin istiharesini paylaşmak istiyorum. öncelikle annem hakkında bilgi vereyim bilgisayar kullanmayı bilmez yaşı 45 adı Emine ev hanımı 3 çocuğu var evli.Erkek kardeşim içinde tanıdık akrabalarında olduğu bir işe girişecek yanlız daha 20 yaşında genç. Eğer Allah izin verirse güzel tutturursa hepimiz açısında güzel olur fakat endişelendiğimiz riskleri var. Annem bunun için istihareye yattı. Rüyasında beyaz ip görmüş u şeklinde koyulmuş ortası yeşilmiş.Daha sonra beyaz kağıdın üzerinde farklı bir ayet siyahla yazılı. Annem siyah yazılmış ama Ayet hayırsız olmaz diye düşünmüş. Sonra rahmetli dedemi yani babasını görmüş beyaz bir gömlek üzerinde mavi ve ince kırmızı çizgili tebessüm ediyormuş. Daha sonra yılanlar görmüş özellikle kobra yılanı kafayı kaldırıp sinirlice anneme bakıyormuş.Annem bunu tam olarak rüyada değilde uyur uyanık kendimi bilir vaziyette gördüm diyor. Biz bu rüyayı hayıra yorduk yılanlarıda hasetten veya kötü niyetli insanların bizi uğraştırabileceğine yorduk. Birde size danışmak istedik.

Hayırlı günler Allah Hepimizin yardımcısı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..
aslinda bu ruya yorumlarini Sadece Allah RIZASI icin islamiforumlar.net ailesine destek amacli yapiyorum..
gercek isim Hem koruyucu Anneyim hem de Cocuk koruma servisinde ozel psikolojik danismanlik yapmaktayim..
İsim oldukca stressli ve gergin dir O yuzden Ruya yorumlarini yapar iken ozellikle Namaz sonrasi veya abdestli, imanimin zirvede oldugu anlarda yorumlamaya calisiyorum..
ruya yorumu sadece bilgi ,akil ile degil birde yurek ile yapilir..
cunku Rüyadarda hayat gibi farkli bir alem o yuzden hep hayra yorulmali ve pozitif enerji ve bakis acisi ile yaklasilmali...ki ins. ruyalarida Hayra ciksin diye benim de rahat, huzurlu ve sukunet icinde oldugum Anlarda yapmaktayim...

Hayirdir insallah..
Rüyada ip görmek, ahd ve misak ile tâbir olunur.
ayrica ip görmek, izzet, şeref ve mevki ile tâbir edilir.
Bazı kere de ip, sihire de işarettir.
İp rüyası, dine de delâlet eder.
Bundan dolayı rüyada bir ipe tutunduğunu görmek, Allahu Teâlâ’nın ipi olan Hak dine sarılmış kimseye delâlet eder.

"rahmetli dedemi yani babasını görmüş beyaz bir gömlek üzerinde mavi ve ince kırmızı çizgili tebessüm ediyormuş"
yani bu isin olmasi icin memnun ve RAZI ama unutmayin her nimet kulfetti ve sorumlulugu ve etrafindan tepki, ve hasedi ile gelir...
annenize soyleyin felak ve nas surelerini daima okusun
ve Allah a Siginsin..

Nas ve Felak Suraleri ve anlamları
Felak Süresi
Bismillahirrahmanirrahim
1 Kul e'uzü birabbilfelak
2 Minşerri ma halak
3 Ve min şerri ğasikın iza vekab
4 Ve min şerrinneffasati fiyl'ukad
5 Ve min şerri hasidin iza hased

ANLAMI
1 De ki: "Sığınırım o sabahın Rabbine,
2 yarattığı şeylerin şerrinden,
3 Karanlığı çöküp bastırdığında bir gecenin şerrinden,
4 o düğümlere üfleyen üfürükçülerin şerrinden
5 ve kıskançlık gösterdiğinde bir kıskancın şerrinden!"

NAS Süresi
Bismillahirrahmanirrahim
1 Kul e'uzü birabbinnas
2 Melikinnas
3 İlahinnas
4 Min şerrilvesvasil hannas
5 Elleziy yüvesvisü fiysudurinnas
6 Minel cinnetivennas

ANLAMI
1 De ki: "Sığınırım insanların Rabbine,
2 insanların hükümdarına,
3 insanların İlahına;
4 o sinsi vesvesecinin şerrinden,
5 ki, insanların sinelerine vesvese verir durur.
6 Gerek cinlerden, gerekse insanlardan (olsun)."

Üst Alt