• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölmüş anneyi hamile görmek

selmaa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, gönül sızım ablacım,

Herseyden önce özel mesaj atmak istedim ama yeni üye olduğum için yapamadım. Sizin üslubunuz beni çok etkiledi açıkçası, hoşgörünüz, sözlerinizin yumuşaklığı çok seffaf geldi bana.

2012 Temmuz ayında annemi kaybettim. O sıralar bir rüya görmüştüm, ne anlama gelir diye internetten araştırırken gördüm sitenizi, nacizane yazdım rüyamı ve allah razı olsun siz de cevap verdiniz. Çok sıkıntı da olduğum şu sıralar her gece dua ediyorum annemi rüyamda görmek için ve rabbim dün gece duamı kabul etti, annemi dün gece rüyamda gördüm tekrar.

İstanbula 15 yaşımdayken geldim. Annem ile babam 17 yıl önce ayrılmış ve babam başka biriyle evlenmiş ve ben de şuan onlarla yaşıyorum. Şuan nişanlıyım ve babam herseye problem yapıyor süreç çok sancılı ilerliyor.

Rüyam şöyle,
Annemi memlekette ki eski evde görüyorum ve ben de İstanbuldan annemi ziyarete gitmişim, babam da oradaymış annemin karnını seviyorum anne nasıl olur gerçekten mi hamilesin diyorum ve annem de evet hem de ikiz diyor karnını açıyor, ve karnını seviyorum ben de. Bir ara hastaneye gidecek gibi oluyoruz, ben diyorum ki arabayı ben kullanmayayım sarsarım annemi diyorum ve öylece uyanıyorum. Annem hep güler yüzlü tebessüm ediyordu rüyada.
Gönül sızım ablacım rüyam ne anlama gelir acaba, güzel ve ferahlatıcı sözlerini sabırsızlıkla bekliyorum, Allaha emanet olunuz...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim..
ilk once Basiniz sag olsun..Annenizin mekani Cennet olsun...
Hayirdir insallah... siz ne guzel HAYIRLI bir evladsiniz ki rah. Anneniz halen sizin icin endise duyuyor ve sizi tesselli etmeye, size bir mesaj vermeye calisiyor...
Bildiğiniz gibi insanlar kaybettikleri sevdiklerini sık sık rüyalarında görürler.
Muhakkakki onlar bizi ruyamızda ziyaret ederler bilhassa manevi yonden hazır oldugumuz donemlerde...

İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN
Allah'tan geldik Allah'a döneceğiz..

ölmuslerimizin gunahlarinin affi ve Allah`in rahmetine nail olmalari icin Ruhlarina EL-FATIHA...

Çünkü ölüm hayrat ve ibadetten kopmaktir..Onun arkasindan Hayirli Salih bir evlad olmaya calisin kardesim..
Hayırlı evlat anne ve babanın amel defterini açık tutacak önemli bir manevi kazanç kapısıdır.
Okuduğu her sure getirdiği her salavat ve ettiği her dua o niyet etmese de anne ve babasının amel defterine anında kaydedilir..

Rüyada ölmüş anneyi hamile görmek;
Ruyada ölmüş annenin sağ olduğunu görmek korkudan emin olmaya, sevinç ve mutluluğa işaret eder
Hamilelik ise Size sunu soylemeye calisiyor..KIZIM Sabret!!Bunlarda gecici gam,keder ve SIKINTILAR dir...Allah-in izni ile yeni bir başlangıc,
hayatında yeni bir dönemin cok yakinda başlayacağının müjdesini vermekte..hemde iki muradinin bir anda olacagini soylemesine isarettir..
Selamet ile Hayra kalin..

benim de bir desturum ,adettim var burada Annesi olmiyan her uye icin Ayri ,ayri Dua ederim cunku ben de Sizin gibi annemi kaybettim..
babam da yok..kimsessizim yani bu Gurbet Diyarinda kimsessiz ozellikle Annesiz cocuklara Koruyucu ANNE olmaktayim..Elhamdullilah...
Dualarimdasiniz...

duaa..acilangul1

Üst Alt