• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölmek

mays32

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
23 Kasım 2012
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Selamün aleyküm
Rüyamda ölüyorum ve göğe yükselmeye başlıyorum. Hayırdır deyip yorumlarınızı bekliyorum
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Aleykum selam Hayirdir insallah...
rüyada öldüğümü gördüm ;
İnsanın iç dünyası manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir..
ic dunyanizin karışıkligi dis dunyanizi da etkiledigini biliyormu idiniz?
Ölmeden önce ölmeyi başarmak, seçkin insanlara mahsus.dünyayı misafirhane, vücudunu ise emanet bilir. Ruhunu ve kalbini onlarda boğmaz.
Bu hâl ile hallenen insan, ölmeden evvel ölmüş demektir.
Rüyanızda ölüp gömüldükten sonra kabirden çıktığınızı görmeniz;ve yükselmeye başlamak; tövbe edeceğinize,
ve hayatinizi olumlu yonde degistireceginize delaletir...

Eskiler böyle dua ederlermiş hep Ne güzel bir duadır bu ya Rabbi çağa karşı! …
Allah seni toplasın!” Gözünü.. Kulağını.. Aklını.. Yüreğini.. Hayalini..
Toplasın ağyardan.. Sana “el” olan sınırlardan..
Allah seni toplasın!” Toplanmazsan dağılacaksın çünkü..

Dağılanca da dağıtacaksın! İşte toplumlardaki kargaşaların sebebi hep bu “dağınıklık” Her parçamız bir yerdeyken
Ne kendimiziz ne de kendimizdeyiz.. Üstelik “biz”i bitirdiğimiz gibi “gayrımızı” da bitirmekteyiz..
İşin esası Tevhidanlayana..
Topla bizi ya Rabbi!” Elimizi dilimizi gözümüzü kulağımızı aklımızı hayalimizi Topla yüreklerimizi ne olur..
Vakittir dua olsun çağa karşı Hala diri kalan bir yürek yarımızdan…
"Teslimiyet yalnız inanılanadır."
 

meltem14

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
17 Ağustos 2014
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
rüyada ölmek

Selamün Aleyküm Rüyamda öldüm, ama haberim yok. Annem ve babam var yanımda onlardan öğreniyorum. çok sakinler ve bende sakin karşılıyorum bu durumu. cenazemi camiye götürmemiz gerekiyormuş, Topkapıya götürelim işime yakın diyorum hala çalışmak var aklımda. Camiye gidiyoruz orada cenazeleri kabul eden bir adam var masada, ölenin ismini soruyor, Nazlı diyorum. (ama benim adım meltem.) saçları örgülü mü diye soruyor, sonra ölenin adının baş harfi nedir diye soruyor. düşünüyorum Annem ya da babam vefat etse buraya getirsem Almayacak mı diyorum kendi kendime. ikisininde adının baş harfi N. bende adama N diyorum. adam kabul etmiyor ben bi kaç kez ısrar ediyorum sonunda kendi adımı söylüyorum. bana bir kağıt veriyor. Bu kağıda, ölmeden Allah için yaptıklarını yaz ve imzala diyor. bir kaç tane kağıt birbirine zımbalanmış bir şekilde elimde duruyor. üzerinde birşeyler yazıyor, farz, gün, Allah , 73 gün. aklımda kalan bunlar. kağıdı incelerken bir yandan ona cenazeyi teslim ediyorum. beyaz bir poşetin içinde, benim tenimin renginde olan bi kaç parça, ne olduğunu anlayamadım. kan ve et parçaları vardı. evden çıkarken bile elimde olan bu ufak poşet camide dikkatimi çekmişti. o anda korkumdan uyandım. Bana mesaj veren rüyalarımda olmuştu ama bu tür bir rüyayı ilk kez görüyorum. Beni engin bilgilerinizle aydınlatır mısınız? Selamün aleyküm. Hayırlı günler diliyorum.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
rüyada ölmek :
Allah rahmet eylesin
Rüyada bir kişi kendinin öldüğünü görmesi;
Dince eksik olmasina ve ömrün uzadığına yorumlanır.
eğer ölümden sonrası da görüldüyse görülenlerden ders çıkarılmalıdır zira ilahi bir uyaridir..

Ölüm gerçekte hayat dediğimiz uykudan bir uyanıştır
Ölüm,bir uyanış bir diriliş bir yeniden doğuş bir besmele çekip hayatta ,sevdaya, sevgiye, imtihana yeniden Başlayış,İkinci Bahardır..

Ölüm haberi gelmeden, Ecel yakamız almadan, Azrail hamle kılmadan, Gel dosta gidelim gönül!
Vakit çok geç olmadan SİLKİNİN VE KENDİNİZE GELİN KENDİNİZE...

öldüm, ama haberim yok Annem ve babam var yanımda onlardan öğreniyorum..Bütün her yer ,sessiz,ıssız,bakındıkça tek bir kıpırtı yok etrafta.
Nerede bu insanlar,koşuşturmalar.Çıtta çıkmıyor üstelik.
Büyük bir soğukluk sarıyor bedenimi.Korkuyorum,neler oluyor bilmiyorum.Neden kımıldamıyor ellerim,bacaklarım.Bir yardım isteyeceğim ama ağzımı açamıyorum ki.
Aradan biraz zaman geçince buluyorlar beni.Bir kaç saat olmuş vah vah yazık oldu gencecik ÖLMÜŞ!!!diyorlar..
tüm sevdiklerim,Geliyorlar başıma
-Ahh anneciğim,babacığım.Gözünüzdeki yaşlar benim için mi?Ağlamayın kıyamam.Demek sıra bendeymiş,sizi üzdüğüm için affedin,
sık söyleyemedim sizi sevdiğimi biliyorum.Şimdi söylemek istiyorum ama artık bu beden benim sözümü dinlemiyor ki.
Daha neler vardı yapmak istediğim,yarım kalan işlerim,yarım kalan ibadetlerim,yarım kalan yaşantım.
Ben neden onları vaktiyle yapmadım ki.Off,Off ALLAH'ım çok korkuyorum şimdi.

Beni yıkıyorlar.Hayattayken o kadar titizlenirdim başkalarının yanında giyinmemeye.Şimdi 3-4 kadının elinde çaresiz yatıyorum.
Onlar nereye döndürürse dönüyor,yapmayın,utanıyorum diyemiyorum.
Giydirdiler beni,beyaz bir kefen.İşte zaman geliyor.Tabuta koyup el üstünde taşıyacaklar beni.

-Kimse yok ki yanımda,kapatmayın,çok dar burasııı
- Kimse duymuyor.Çırpınmak istiyorum,kaçmak oralardan.Olmuyor,kımıldamayı başarabilsem bir olacak ama kımıldayamıyorum.
Neden kandırıyorum kendimi,kımıldayamam öldüm ben!!Daha yapacak çok işim vardı,daha çok isteklerim vardı hayattan.
Yetmedi ki yaşamım,sanki bir tek gün,bir An yaşamışım gibi geliyor.Ne çabuk bitti.
Koydular mezara.Yapmayın,atmayın üstüme toprak.Beni nasıl koyarsınız buraya.Bir sürü solucan,daha bilmediğim neler var.Şimdi hepsi bedenimde gezinecek.
-Atmayın kapatmayın lütfeeen,beni yalnız bırakmayın buralardaaaa!!

Duymuyorlar ALLAH'ım! Sen duy beni.Kimse kalmadı etrafımda bak senden başka.Herkes terketti,sen terketme.
Ahh Rabbim,Ahh Rabbim!Ben hep yüzümü sana çevirmeye çalıştım hayatımda,sende bana çevir şimdi,sualimi kolay tut.Sevgi ve Rahmetinle kuşat ki korkularım geçsin.
Rabbim beni yalnız bırakma korkuyorum...



 
Üst Alt