Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
rüyada ölmek :
Allah rahmet eylesin
Rüyada bir kişi kendinin öldüğünü görmesi;
Dince eksik olmasina ve ömrün uzadığına yorumlanır.
eğer ölümden sonrası da görüldüyse görülenlerden ders çıkarılmalıdır zira ilahi bir uyaridir..
Ölüm gerçekte hayat dediğimiz uykudan bir uyanıştır
Ölüm,bir uyanış bir diriliş bir yeniden doğuş bir besmele çekip hayatta ,sevdaya, sevgiye, imtihana yeniden Başlayış,İkinci Bahardır..
Ölüm haberi gelmeden, Ecel yakamız almadan, Azrail hamle kılmadan, Gel dosta gidelim gönül!
Vakit çok geç olmadan SİLKİNİN VE KENDİNİZE GELİN KENDİNİZE...
öldüm, ama haberim yok Annem ve babam var yanımda onlardan öğreniyorum..Bütün her yer ,sessiz,ıssız,bakındıkça tek bir kıpırtı yok etrafta.
Nerede bu insanlar,koşuşturmalar.Çıtta çıkmıyor üstelik.
Büyük bir soğukluk sarıyor bedenimi.Korkuyorum,neler oluyor bilmiyorum.Neden kımıldamıyor ellerim,bacaklarım.Bir yardım isteyeceğim ama ağzımı açamıyorum ki.
Aradan biraz zaman geçince buluyorlar beni.Bir kaç saat olmuş vah vah yazık oldu gencecik ÖLMÜŞ!!!diyorlar..
tüm sevdiklerim,Geliyorlar başıma
-Ahh anneciğim,babacığım.Gözünüzdeki yaşlar benim için mi?Ağlamayın kıyamam.Demek sıra bendeymiş,sizi üzdüğüm için affedin,
sık söyleyemedim sizi sevdiğimi biliyorum.Şimdi söylemek istiyorum ama artık bu beden benim sözümü dinlemiyor ki.
Daha neler vardı yapmak istediğim,yarım kalan işlerim,yarım kalan ibadetlerim,yarım kalan yaşantım.
Ben neden onları vaktiyle yapmadım ki.Off,Off ALLAH'ım çok korkuyorum şimdi.
Beni yıkıyorlar.Hayattayken o kadar titizlenirdim başkalarının yanında giyinmemeye.Şimdi 3-4 kadının elinde çaresiz yatıyorum.
Onlar nereye döndürürse dönüyor,yapmayın,utanıyorum diyemiyorum.
Giydirdiler beni,beyaz bir kefen.İşte zaman geliyor.Tabuta koyup el üstünde taşıyacaklar beni.
-Kimse yok ki yanımda,kapatmayın,çok dar burasııı
- Kimse duymuyor.Çırpınmak istiyorum,kaçmak oralardan.Olmuyor,kımıldamayı başarabilsem bir olacak ama kımıldayamıyorum.
Neden kandırıyorum kendimi,kımıldayamam öldüm ben!!Daha yapacak çok işim vardı,daha çok isteklerim vardı hayattan.
Yetmedi ki yaşamım,sanki bir tek gün,bir An yaşamışım gibi geliyor.Ne çabuk bitti.
Koydular mezara.Yapmayın,atmayın üstüme toprak.Beni nasıl koyarsınız buraya.Bir sürü solucan,daha bilmediğim neler var.Şimdi hepsi bedenimde gezinecek.
-Atmayın kapatmayın lütfeeen,beni yalnız bırakmayın buralardaaaa!!
Duymuyorlar ALLAH'ım! Sen duy beni.Kimse kalmadı etrafımda bak senden başka.Herkes terketti,sen terketme.
Ahh Rabbim,Ahh Rabbim!Ben hep yüzümü sana çevirmeye çalıştım hayatımda,sende bana çevir şimdi,sualimi kolay tut.Sevgi ve Rahmetinle kuşat ki korkularım geçsin.
Rabbim beni yalnız bırakma korkuyorum...