• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölen bir yakınını görmek

F

feryal

Kayıtsız
Misafir
Merhaba, daha birkaç ay öncesi dedemi kaybettik. İlk defa rüyamda gördüm. Bahçede otururken bir anda dedem geldi. O kadar mutlu, o kadar güler yüzlüydi ki. Aynı zamanda çok bakımlıydı. Sabah ağlayarak kalktm. Çok özledim onu. Acaba ne anlama geliyor? Rüyamı yorumlarsanız çok memnun olurum. Teşekkürler

ordu'dan feryal, ev hanımı, 34 yaşında, evli

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
dostagidelim.jpg

Merhaba Hosgeldiniz ve Hayirli Cumalar kardesim..
Mekani Cennet olsun..Onu Çok özlemenizden mi acaba boyle Ruya gordunuz ki.. hani insan bir seyi cook arzuladiginda..
bilincalti gorebiliyor ya..
Allah en iyisini bilendir ama insallah rah. Dedeniz sizden memnun, hosnud ve Razi olmus seklinde Yorumlanir..Vicdaniniz rahat olsun..
Onun icin ve tum olmuslerinize cokca dua edin ki bir gun Size de bize de dua eden olsun..
rüyada bir ölünün güler yüzle dirildiğini görmek, sevince işarettir.
rüyada vefat etmiş babasının ,dedesinin güler yüzle ve temiz elbiseyle dirildiğini gören kimse,arzusuna kavuşur, makam sahibi olur, işleri düzelir.
Selamet ile Hayra kalin..

imkansızaşık

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ölmüş amacayı görmek

selamunaleyküm herkese öncelikle bundan neredeyse 1 buçuk ay önce amcam vefat etti, 2 gün öncede babamla konusu açıldı ve konuşuyorduk ki gözlerim doldu ağladım bu gecede rüyamda onu gördüm rüyama girdi mezarının üstüne toprağın üstüne çıkmıştı ve bana korkma kızım diyordu. Ben dedim nasıl ordasın sen diyordum cennettemisin diyordum cennet evet ama diğer yerede gidiyorum gibi bişi dedi şaşırdım. Ben bana sonra ölmek isteme kızım dedi ama hiç kıpırdamıyordu, ağzı yada gözü uyandığımda saat çok geçti ama manevi değeri yüksek bir rüya amcam gerçekten rüyama girdimi yoksa şeytandan olabilirmi diye düşünyorum. Anneme anlattım bu rüyayı ama ilginç dedi bir şeye yoramadı sizlerinde yorumalrnızı bekliyorum gönül sızım başta olmak üzere teşkkürler şimdiden...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam başınız Sağolsun Mekani cennet olsun
bu bir ruya mi yoksa icinde bulundugunuz girdap ve buhranli bir donemin bilinc alti bir sembolu mu anca Rabbim bilir..
Hayr olsun insallah.
"ölmek isteme kızım dedi "
içinde bulunduğunuz durum, şartlarınız ne kadar kötü, olursa olsun;Ölümü dilemeyin veya boyle bir buhrana girmemek icin..
hayatinizin anlam ve manasini bilmeniz gerekliligine isarettir..
Hayirli gunler...

nrdn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ölü yakınım

Selamun Aleyküm,
Ben rüyamda, 12 gün önce kaybettiğim çok sevdiğim bir yakınımla kucaklaşıp ona sarılıyordum. Sarılırken ben ağlıyordum, onun ise yüzünde bir tebessüm vardı. Beraber çalıştığımız hastanenin bir yerindeydik, üzerinde ise normal elbiseler vardı, çok ağlıyordum. Bunu yorumlarsanız yada yorumlayabilirseniz çok sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Hayirdir insallah..
Mekani Cennet olsun..Onu Çok özlemenizden mi acaba boyle Ruya gordunuz bilincalti olmasin..
Allah en iyisini bilendir ama insallah rah. çok sevdiğiniz bu yakınıniz sizden memnun, hosnud ve Razi olmus seklinde Yorumlanir..
Onun icin ve tum olmuslerinize cokca dua edin ki bir gun Size de bize de dua eden olsun..

rüyada bir ölünün güler yüzle,tebessüm ettigini görmek;Sizin icin sevince ,rahmetli icin gittigi yerden hosnud olduguna işarettir.
Rüyada yakın zamanda ölmüş birini diri görmek; yakın zamanda iyi haber almaya işaret eder..Allahu Alem..
Artık tüm umudumu yitirmiş derken ..O An önünüze güzel Allah-in Rahmetti ile bir kapı açılmasina yorumlanir..

Rüyada ağlamak ;gerçek hayatta karşılaştığınız olumsuz durumların, duygularınız üzerindeki negatif etkisinden kurtulup rahatlamaya isaret eder..
Hayirli gunler..

Üst Alt