• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada oğlunu kaybettiğini görmek

• Konuyu başlatan Meryem06
  • Başlangıç tarihi
M

Meryem06

Kayıtsız
Misafir
selamın aleyküm
rüyamda küçük oğlumun 5 6 yaşındaki halini kaybediyorum.Oğlumun birde ikiz kız kardeşi oluyor onu buluyorum ama oğlumu bulamıyorum.rüyamdaki kadın kızı buluyor bana getiriyor oğlumu soruyorum onu beyaz kıyafetlerle gördüğünü ve kendini denize attığını söylüyor ben ağlıyorum.
Ankara'dan Meryem BAKIR,yaş 45,ev hanımı,bayan

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam ve Hayirli Bayramlar...
rüyada çocuğunu kaybettiğini görmek
elem ve hüzünden sonra ferahlık ve sevince işarettir.
Rüyada çocuğunu yitirdiğini görmek üzüntülere sevinçlere ve mertebenin yükselmesine bazende anne ve çocukların niyetlerine işaret eder.
Cocuklarimiza hic bir zaman bedua etmiyelim olur mu?
Hayirli Bayramlar...

eesra

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba,
Geçen sabah namazından sonra yattığımda 5 yaşında ki oğlumu sokakta oynarken kaybettim.öyle ağladım bağırdım çırpındımki anlatamam içim yandı sanki.onu heryede aradık asker polis komşular evimizin yan tarafında bir hristiyan mezarlığıda varmış haç gördüm rüyamı yorumlarsanız sevinirim.
selamlar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim..Hayirdir insallah..
rüyada çocuğunu kaybettiğini görmek
elem ve hüzünden sonra ferahlık ve sevince işarettir.
ayrica oğlunuzu sokakta oynarken,kaybettiginizi görmek;Onun gelecegi hakkinda endiselerinizin olduguna delalet eder.

çocuklarımız,bizim geleceğimizdir..çocuklarimiza
maddi, manevi yatırım yapalım..onlara ne kadar yatırım yaparsak inanin anca o kadar da yatırım aliriz...

Allah cc çocuklarımızdan hesaba çektiğinde,onların iyi bir kul olabilmeleri için üzerimize düşenin yapılıp yapılmadığını soracaktır…
inş müslümanlar olarak bunu akılımzdan hiç çıkarmayalım
onlar bize Allah-in emanettir ve Allah’ın hesabi çetindir...
Biz onlara sahip cikmasak polis ve inancsiz, sapik insanlar ileride beyinlerini yikayip kolayca yoldan cikarabileceklerini de UNUTMIYALIM...
Hayirli gunler...

Üst Alt