• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada öfkelenmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada öfkelenmek
Dünyalık için birine hiddetlendiğini görmek dinde istikrarsızlığa ve dünyalıktan kaybetmeye,

Allah için birine öfkelenmek hayra, iyiliğe ve salih kulluğa,

Birinin kendisine öfkelendiğini görmek ondan gelecek hayır ve menfaate,

Öfkesini yuttuğunu görmek güzel bir şekilde övülmeye, aile bireylerinin dışındaki insanlara da hayır ve iyilikte bulunmaya,

Eşinin kendisine öfkelendiğini görmek onun güzel geçimine, iffet ve itaatine delalet eder.

Rüyada öfkelenmek, İşinin karışmasına veya rnalının zayi olmasına işaret eder.

Allah için birisine öfkelendiğini görmek, hayır ve hasenata erişmeye işaret eder.

Rüyanızda bir kimseye karşı öfkelendiğinizi görmeniz; hangi şekilde olursa olsun size yaklaşmakta olan keder ve üzüntüyü olaysız bir şekilde atlatacağınıza delalet eder.

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
RÜYADA ÇOK KIZMAK ÖFKELENMEK

Selamın aleyküm Hayırlı cumalar dün gece rüyamda gülben ergen eşi bi oğlu bi kızı dördü bahçeli bi evde yemek masasında yemek yiyolardı ve masada yok yok herşey vardı ben geçtim oranın yakınında bi mazaya girdim günya kendime bişiler alıcaktım ama oğlu ile kızı tartışıyordu ve oğlu masadaki yemekleri döktü.sonra benim bulunduğum mazaya geldiler ben öfkeliydim ve oğlunun yakasını tuttum ve şu sözleri söyledim siz kardeşsiniz bu ne terbiyesizlik nasıl bukadar acımasız olabilirsin o nimet nasıl dökersin allahtan korkun yokmu o nimeti bulamayan var utanmıyormusun allah size bu serveti verdi almasından yok olmaktan korkmuyormusun diye haykırıyordun öfkeliydim çok öfkeliydim herkez bana bakıyordu kimse bişi demiyordu ağlıyordum sadece allah var kork diye haykırıyordum sonra onu ittim ve çıktım oradan.anlam veremedim bi sanatçıyı görmek onun ailesi tanımam bile yorumlarınızı merakla bekliyorum ALLAHA emanet olunacilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada öfkelenmek
Aleykum selam Hayirli Cumalar.
Hayirdir insallah
Rüyanızda bir kimseye karşı öfkelendiğinizi görmeniz; hangi şekilde olursa olsun size yaklaşmakta olan keder ve üzüntüyü olaysız bir şekilde
sadece gerilerek, tartisarak HAKKI haykiracaginiza delalet eder.
Rüyada öfkelenmek, kısa süre sonra bir sıkıntı yaşayacağınıza, kolay bir şekilde, canınız çok sıkılmadan atlatacağınıza da işaret eder

sanatçıyı görmek ;Guncel konu, dedikodu, insanlarin Sizin hakkinda fikir ve dusuncelerinden dogan rahatsizliginizi simgeler..
Velhasili siz baskalarina takilmayin derim..Hayattiniza, Aile ve sevdiklerinize SABIR ile konsantre olun..
Hayirli gunler

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun ağzınıza sağlık aynen dediğiniz gibi bugün tartışmam oldu neyseki kısa sürdü uzatmadım Allah hayır eylesin size minnettarım yorumlarınız inanın çok doğru hakkınızı helal edin

Üst Alt