• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada namaza çağrılmak

minayildiz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
2vinu4o.jpg

Merhaba Gönül Sızım,nasılsın,iyisin inşAllah :.dost. :.dost.
Ablacğıım bugün lafı kısa tutmam gerek. Sadede gel derler ya,öylesinden işte sırıtık.:,

Ablacığım dün gece içimden bir istek,bir arzu geldi.Allah'ı zikredip öyle uyuyayım dedim.

"Hüvallahüllezi la ilahe illa hu " bu Güzel Zikir düşmedi dilimden. Uyuyana kadar bunu zikrettim sanırım. En çok bunu söylemek geldi içimdenn :) :)

"Huvallahullezi la ilahe illa hu " bunun anlamı nedir ablacım_? Bunu bi bana açıklar mısın_?

Gönül Sızım, " Huvallahullezi la ilahe illa hu" dilimden düşmediği gibi,bu zikiri söylerken aklımdan hep sen geçtin ablacığım. :tamam:. :tamam:. harikaa

Ve uyuyakaldım. Rüyamda bir tane arkadaşımı gördüm. Bana " Bu sefer benim için namazı sen kıl" diyordu. Namaz kılmaya davet ediyordu beni. . .

Ruyam bu can dostum,yorumlarsan sevinirim. Ha bi de cikolata görmek rüyada ne manaya gelir,onu da bir ekleyiver gari sırıtık.:,

hadi kal sağlıcakla ......

acilangul1 wqcs

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Gönül Dostum hamd olsun iyiyim..
Bu guzel zikri, ayetleri kalbine düşürene Hamdü Senalar olsun..
Haşr Suresinin Son Ayetlerindendir..
ne icin okunur kalbine bu Ayetleri düşüren,senin icindeki dert, SIKINTI ve Muradi da bilen ve bu ayetleri Sana Vesile kilan Rabbimdir...

"Namaz kılmaya davet ediyordu "
"Sana vahyoîunan kitabı oku namazı da dosdoğru kıl. Çünkü namaz insanı hayâsızlıktan ve münkerden alıkor.
Allah'ı zikretmek ise elbette ki en büyüktür. Allah ne yaptığınızı bilir."
ANKEBÛT suresi, 45.ayeti
bu Size apacik bir davet ve Hidayet etmenize yorumlanir Allahu Alem..hayırlı ve namaz Ehli ile arkadaslik yaparsaniz dünya ve ahirette selamette erenlerden olursunuz..

Çikolata görmek insanların güvenini elde ettiğiniz anlamına gelir. Bu Rüya, birçok insanla tanışıp, yeni arkadaşlıklar kuracağınızın habercisidir...
bazen de saglikla ve panik atak haberciside olabilmektedir..
Herşey Yerli Yerinde..kararınca..sevip,Gönül soframiza alalim..
Karınca kararınca,baktın olmuyor yararınca..Sen de vaz geç be abla..sırıtık.:,sırıtık.:,
selametle..

Üst Alt