• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada namaz kıldığını görmek

glzn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba,
rüyamda çok hızlı bir şekilde yolda araba kullanıyordum sonra duruyorum nişanlıma bakıyorum nerde acaba derken bi bakıyorum nuzakta çamurun içinde baştan aşağı çamur olmuş şekilde namaz kılıyor(inançlı bir insandır,normalde de namazını kılar,sevilen sayılan bir insan)sonra bir daha bakıyorum arkadaşım bak diyor bi taşın altında suların içinde namaz kılıyor bu sefer de diyor ama ben bakıyorum göremiyorum ama hep namaz kılıyor,çamurlar içindeki hali beni ürküttü(elbette ki bu rüya sonuçta ama..),hayırlısı..çok teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim Hosgeldiniz..
Hayirdir insallah Yol Hayat..araba ise arac tir..
Kardesim Siz bu gunlerde nişanlıniz ile bir tartisma, vs. yasadiniz mi?
Cunku Camurda namaz kilmak onun SIKINTILI bir sekilde RABBIN den SABIR ile yardim dilemesi seklinde yorumlanir..

"bi taşın altında suların içinde namaz kılıyor " O da kendince bir yuku tasiyor..

Kardesim O Dini Sizden daha ityi biliyorsa.. ki bildigini saniyorum bir beden de bir bas.. bir arabada bir direksiyon olur ki birakin onu da nişanlıniz yonu belirlesin..
Biz kadinlar bazen akilimizi degil sadece duygularimiz ile hareket ettigimiz icin bir cok hatali karar verebiliriz..
artik Senin benim degil Bizim deme ve birlikte karar verme..ve onu sevdiginiz gibi saymaniz ve fikirlerine deger vermeniz seklinde de yorumlanir..
Yoksa O arabayi cok HIZLI bir sekilde YANLIZ kullanirsaniz bir gun de YANLIZ da kalabilirsiniz...

RÜYADA NAMAZ GÖRMEK
İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada namaz kılmanın yedi tabiri vardır:

1-Emniyet
2-Mutluluk
3-İzzet
4-Makam
5-Kurtuluş
6-Murat
7-Eksiklik.

Bir kimsenin rüyada çamur görmesi; hastalık, acı haber ve üzüntü ile yorumlanır

"Dinini duzeltenin dunyasini da ALLAH (c.c) duzeltir." Hz.Ali (r.a)

Sizin için ne yapabiliriz??"
Sorusuna verdiğimiz en fiyakâlı
cevaptır " Duâ edin. ." Sizin icin Dua edecegim..
Geceniz hayr olsun sevgili kardeşim dua ile...

Bütün işler Kalb-in Sahibine havale edildiği zaman
Vücud istirahat eder...
Kalb-i saf doğru olan kimsenin Kalb alemi diridir
Kalb gözü görür.
Kalbi saf doğru olmayanın kalbi ölü ve kördür ....
UNUTMA bunu kardesim..
Hayrli gunler...

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada namaz

Selamın aleyküm dün gece rüyamda namaz kılmaya hazırlanıyordum ama kılıp kılmadığımı hatırlamıyorum sadece namaz kılmak için hazırlık yapıyordum.birde tırnak kesmek nedir tanımadığım kişilerin tırnaklarını el tırnaklarını kesiyordum allaha emanet olun hakkınızı helal edin

H@K@N

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm.

Öylesine şaşkınım ki anlatamam.Dün ben bu yazıyı okurken kendimi namaz kılarken nasıl göründüğümü merak ettim.Gece yatmadan da ellerimi açıp dua etmeye başladım ve rüyamda kendimi namaz kılarken göster Allahım deyip uyudum.

Sonrasında bir arkadaşımla birlikte bir camide namaz kılıyorduk.

Uyandığımda çok kötü oldum.Bir kez daha anladım ki Rabbim daima bizimle her sözümüzü,her duamızı işitiyor biliyor.Gerçekten muhteşem bir duygu.İslami anlamda üye olduğum ve birçok bilgi edindiğim islamiforumlar.net ailesine çok teşekkür ederim.Allah sizden razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamın aleyküm dün gece rüyamda namaz kılmaya hazırlanıyordum ama kılıp kılmadığımı hatırlamıyorum sadece namaz kılmak için hazırlık yapıyordum.birde tırnak kesmek nedir tanımadığım kişilerin tırnaklarını el tırnaklarını kesiyordum allaha emanet olun hakkınızı helal edin

Aleykum selam Hayirdir insallah..
RÜYADA NAMAZ GÖRMEK
İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada namaz kılmanın yedi tabiri vardır:

1-Emniyet
2-Mutluluk
3-İzzet
4-Makam
5-Kurtuluş
6-Murat
7-Eksiklik.

Rüyada tanımadığıniiz kişilerin tırnaklarini kestiğinizi görmek; sizi üzen, kötü bir olayın izlerinden, etkisinden kurtulmak istediğinizi, bunun içinde mücadele ettiğinizi simgeler.
Acaba siz de başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüklerine gereğinden fazla mı önem veriyorsunuz?
Başkalarının hakkınızda ne düşündüğüne fazla kulak asmayın.

Herhangi bir toplum tutumunu değiştirmedikçe. Allah onun konumunu değiştirmez." (Rad 11)

aslinda hic kimse yanlız ve çaresiz degildir!!Herkesin bir kimsesi var kimsesi olmiyanlarinda Sahibi kimsesizlerin Sahibidir...
Siz sadece oyle hisseder cevrenizdeki insanlari oyle gorursunuz..
Bence çözüm biraz da gönül penceremizi aralamakta yatıyor.

"camdaki lekeye takılanlar arkasındakini göremezler” diye bir söz vardır yani demek istediğim şu..
olayları akışına bırakın ve nasıl yapmak istiyorsanız ve hangisi sizin için doğru olansa onu yapın…
tek bi fikir üzerinde yoğunlaşmayın bunun için kendinize meşgale edinin derim ben ne kadar uygularsınız bilemicem… unutmayın ki hiç bir şey SİZDEN önemli değildir…
günlük hayatınizda ve özel hayatızda hep pozıtıf yaklasin her insanda pozitif ve negatif enerji vardir..
olumlu dusunurseniz olumlu da hisseder ve yasarsiniz..
Herşeyi çok takmayin ve TAKILMAYIN....
En ufak bi olayı çok büyütüp hem kendinizi hem de cevrenizdeki insanlari YIPRATMAYIN...

insanlarin hakkinizda dusundukleri hiic de onemli degil onemli olan Siz kendinizi nasil goruyor hissediyor ve vicdaninizda huzuru hissediyormusunuz?
Onlar kim ki Sizin hayattinizi etkileyip kontrol altina almaya haklari olsun.. hepsine Eyvallah.. hadi canim.. sagdan..deyip yol verin...ki Size de Yol ACILSIN....

"Güzel bakan güzel görür güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayattan lezzet alır. "
Bediüzzaman Said Nursî

Üst Alt