• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada müze görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyanızda bir müzede bulunduğunuzu ve orada birtakım eski eserleri incelediğinizi görmeniz; sizin tarihe ve tarihi eşyalara karşı sevginizin ve ilginizin çokluğuna işaret eder.

Serdar57

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Islami bir Müze görmek

Rüyada müze görmek ne demektir, islami müze görmek.
Selamün Aleyküm hayirli pazarlar,
Ben ilk kendimden bahsedeyim 22 yasindayim ALLAHIN izniyle kasim ayinda evlenecegim, almanyada yasiyorum ve isciyim, annem bir dükkan acmak üzere InsAllah, ve bende is hayatinda ilerlemek daha hayirli kazanc elde etmek istiyorum ve cabaliyorum, ayni zamanda bir daire aldim ve onun insaatiyla urasiyorum... Rüyama gelince... Ilk basta sehir disinda yesil tarlalar arasindan geciyorum ve bi an aklima ya yilan cikarsa korkusu geliyor, tam o ara benden 5m uzaklikta, bir yilan üstüme dogru sicriyor bense hemen kaciyorum, kacarken sag tarafimda eski 2 tane kale görüyorum ve bunun selcuklu veya eski zamandan oldugu geliyor aklima... Icine giriyorum ve bir müze ici.. Islamiyetin 90ci yilindan bir seccade görüyorum ve büyük bir hayretle bakiyorum, ve daha baska seccadeler de vardi yanliz o seccade girisin basinda oldugu icin ilk ona baktim ve ardindan uyandim... Bunu yorumlarsaniz cok sevinirim, cünkü bundan öncede bir rüyamda la ilaha illallah dedimi gördüm ve bunun ikisini yakin zamanda görmek cok tuaf geldi bana...

Allah sizden razi olsun kalin saglicakla

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada müze görmek;
Geçmiş ve ge*lecek muhasebesi yapmaya, Geçmişin ve dükkan konusunda ilim, ehli birinden yardim, bilgi almanız size fayda getireceğine alamettir..
Bazen de kaybetti*ği değerler üzerine düşünmeye veya geçmişe özlem duymaya işarettir.

Rüyada yılan görmek;
Rüyada görülen yılanın rengi, cinsi, büyüklüğü, davranışı, rüyada meydana gelen ısırması, sokması, ölümü gibi faktörlere bağlı olarak yorumu yapılır.

Rüyada büyük yılan görmek;
güç ve kuvvete,mal ve mülke...küçük yılan zayıf düşmana..

Rüyada yılan görmek, gerçek yaşamınızda içinde bulunduğunuz gizli korkular ve endişeleri, yaşam enerjisi ve sağlık konusunda gelişmelere işaret eder..

Zâhirde bize yapilan sıkıntılara sabr edebilirsek bâtında manevi güç manevi kuvvet ile yükselebiliriz..
bu bir denge.. her sıkıntının içinde saklı hayrı görüp: “İşte aradığım buydu!dediğimiz Huzur ve iman lezzeti vardir..

Stress Sizi değil !!Siz stres seviyenizi kontrol altına alın!! İnançlarınızı geliştirin, inançIı biri olun!! Güçlü inanç bağları, tevekkül ve kabullenmeyi, hoş görmeyi, iyimserlik hissini sağlar, stresi azaltır. iç huzur önemlidir.selametle.....

Üst Alt