• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada muz yemek

gelengül

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Sealamun aleykum, hayırlı günler dilerim efendim.

Öncelikle faydalı bilgileriniz için çok teşekkür ederim.

Rüyamda eski genel müdürümün beni tekrar işe alacağını ve bir kağıt üzerine bazı rakamlar yazdığını gördüm ve ne yazdığına ben de baktım. Goya benim maaşımı belirliyormuş.

Aradında elime bir muz aldım, kabuğunu soyduğumda içi simsiyahtı, ısırdım ve yedim, tadı gayet güzel ve en iç kısmı beyaz olduğunu gördüm.

Sizden ricam yorumlayabilir misiniz?

Saygılarımı sunarım, hayırlı günler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Size de Hayirli gunler Hayirdir insallah..
Rüyada Muz görmek;Arzu ve hevesleri simgeler. Ancak kendinizi baskı altında hissetmeye, Çevrenizden dolayı sıkıntı yaşadıgınıza delalettir.
Rüyada muz yediğini görmek Ödül ve Kazanç elde edileceginin ifadesidir. Üstlendiğiniz zor işlerin ödülünü alacağınızı, kazancınızın artacağını simgeler.
"eski genel müdürümün beni tekrar işe alacağını ve bir kağıt üzerine bazı rakamlar yazdığını gördüm " is yerinizdeki celiski, kararsizlik isinizi etkilemesin kardesim..
Bir kapıyı kapatan ALLAH, Bir diğerini açar muhakkak, sen gönlünü ferah tut, sabrın ödülünü verecektir HAK..
Allah sizin önünüzü açtıkça, fırsat ve imkanlarınız çoğaldıkça, Bu imkanların Allahın bir lütfu olduğunu unutmayin ve FIRSATLARI KACIRMAYIN.. seklinde yorumlanir..
hayirli gunler...

Üst Alt