• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada muska görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada muska bulmak, islami rüyada muska görmek islami, rüyada büyü yapıldığını görmek, rüyada muska yapıldığını görmek, rüya tabirleri muska görmek, rüyada muska bulduğunu görmek, rüyada muska almak
Rüyada boynunuzda bir muska görmek güzel ve hayırlı bir haber alacağınıza yorumlanır.

Üzerinizde Allah’ın isimlerinden birinin yazılı olduğu bir muska görmek; sıkıntılardan kurtulacağınıza, borçluysanız borcunuzun ödeneceğine, hastaysanız iyileşeceğinize ve gurbetteyseniz esenlik içinde vatanınıza döneceğinize işarettir

Muska yazıp başkalarına dağıttığınızı görmek; insanlara hayrınızın dokunacağına… Muska yazıp karşılığında para almak; üzüntüye işarettir.

Rüyada muska yaptığını görmek, yalancılığa ve amellerde gösterişe de işarettir.

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için aşağıdaki yazıyı da mutlaka okuyunuz...
İslam'a göre rüya üç çeşittir.

1- Salih rüya

2- Şeytani rüya

3- İnsanın içinde yaşadığı olaylardan, etkilenmesi sonucu doğan rüya.

Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.

Rüyayı gören kişinin yaşı, medeni hali, cinsiyeti, O An içinde bulundugu maddi ve manevi durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.

Zaman zaman başkaları ile ilgili rüyalar da görebiliriz; bizi hiç ilgilendirmeyen bir rüya, bir başka yakınımızı ilgilendirebilir.

Bu nedenle, her rüya aynı şekilde tabir edilemez..

Aynı rüyayı farklı kişiler farklı mekan ve konumlarda gördüklerinde tabirleri de farklı olacaktır.

Bundan dolayı da, rüya yorumu özünden bir şey kaybetmese bile, yansıması farklı olabilir…

Rüyayla amel edilmez. Rüya ve ilhamla elde edilen bilgiler dinin bir emri gibi kabul edilmemelidir.

Görülen rüyaları esas alarak hayatını ona göre düzenlemeye kalkışmak yanlıştır. Çünkü rüyaların doğruluğunu ölçmek ve tesbit etmek mümkün değildir.

Rüyalarda çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde, kimi için bir ikazdır. Kur'an-ı kerimde rüya ve tabiri ile ilgili bilgi vardır.

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Güzel rüya müjdedir.) [İbni Cerir]
(Salih rüya rahmani, karışık rüya şeytanidir.) [Buhari]
(En doğru rüya seher vakti görülendir.) [Beyheki]
(Kıyamet yaklaştığında, Müslümanın rüyası ekseriya yalan çıkmaz.) [Müslim]
(Sözü doğru olanın, sadık kimselerin rüyası da doğru çıkar.) [Buhari]
(Gündüz görülen rüyalar doğru çıkar.) [Hakim]
(Kötü rüya gören kimseye söylemesin, şeytandan da Allahü teâlâya sığınsın.) [Müslim]
(Rüyasında hoşa gidici güzel şeyler gören, görüşü isabetli salih birine anlatsın! O da hayra yorsun!) [Beyheki]
(Rüya, tabir ilmini bilen bir dosta veya akıllı bir zata anlatılmalıdır!) [İ.Ahmed]
(Rüya nasıl tabir edilirse, öyle çıkar. Bunun için rüyanızı nasih veya âlime anlatın!) [Hakim] [Nasih, insanlara iyilik tavsiye eden, kötülükten sakındıran, nasihat eden kimsedir.]

glsm_yalcnky

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Muska

selamünaleyküm, hayırlı günler .
Ben daha öncede hatırlarsanız muskayla ilgili bir şeyler sormuştum size . Dün gece rüyamda eşimin boynundaki muskanın yatağın içine olduğunu fark ettim. Ama biraz yıpranmış kenarları açılmış olduğunu gördüm . Hemen aldım. Dayanamayıp açtım içinde yuvarlak ve o yuvarlağın içinde tuaf tuaf bir şeyler olduğunu gördüm ve içinde birkaç isim gördüm sadece isimleri okuyabiliyordum diğerlerini okuyamıyordum. O isimlerden bir görümcemin ismi yazıyordu. İsmi de Münevver.Her ismin altında yazıyla yazıyordu ama kur'an harfleri değildi. Sanki yabancı kelimeler kullanılıyordu.

EMİNEELİF

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm, rüyamda erkek arkadaşım evimize gelmiş ailemle tanışıyor.Babamla gayet güzel muhabbet ediyorlar.Sonra babam cebinden küçük bir muska çıkarıyor kendisi yazmış, erkek arkadaşıma veriyor o da önce eline alıp sonra bana veriyor.Verirken de babamla ikisi bunu sen tak koruyucun olsun diyor.Bende alıp üzerime iğnelerken annem yardım ederek kendisi takıyor. Yorumlarsanız sevinirim.Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam Hayirdir insallah..
Rüyalar daima geleceğe yönelik bilgi vermezler, bazen geçmişin bir yansıması olabileceği gibi bazende günlük yaşamda kafanıza takılan bir sorunun değerlemesi olabilir.
ama yine de Her zaman için rüyaları yorumlarken olumlu düşünmelisiniz.

Babaniz erkek arkadaşınizi taniyor ve benimsiyor mu acaba..? Ruh haliniz biraz endişeli...
Muska aldığını yada muska yaptırdığını görmek gizli çevirdiğiniz bir iş olduğunu ve bu gizli işin tedirğinliğinin üzerinizde bir yük oluşturduğunu simgeler...

Bilmediğiniz şeyin peşine..ve hurafelere takılmayın !!
İnsan dünyaya geldiği andan itibaren hayatını ancak Allah'ın rahmeti, koruması ve yardımı ile devam ettirebilir..
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL''Allah ne güzel vekildir;o bize yeter''
Hayırlı günler

Yekbu_tenebu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada muska almak, rüyada muska görmek islami rüya tabiri.
Selamun aleyküm hocam, benim bu sabah sormam gereken rüyamın yorumunu maalesef bu saate sorabiliyorum ancak. :( Hocam ben ve bir arkadaşım bugün birbirinden farklı rüyalar gördük, müshadenizle ikisini de yazacağım. İnşallah yorumlarsınız.
Benim gördüğüm rüya; bizim burda bir markette züccaciye/tuhafiye ye geçmiş kendim için birşeyler satın alıyorum. Alacaklarımın bir çoğu yok. Ben üç şey alıyorum üçüsü de yeşil renkli, yaklaşık 1 kilo yeşil üzüm, 1 kilo yeşil iri kare şeklinde (bıtım sabunuza benzer) ve de 1 kilo farklı birşey daha satın alıyorum ama ne olduğunu hatırlamıyorum 3.malzemenin. Dükkan sahibine diyorum ki bir de ayetel kürsü, şu hazır muskalardan almak istiyorum adam bir tane muska veriyor ve ben bakıyorum istediğimden değildi beğenmedim kaba geldi biraz. Muskanın üzerinde küçük üçken şeklinde arapça Allah yazılaydı sanırım. Ben onu beğenmedim, balıklı gölde çok güzel bir yer var urfaya gidince ordan alırım diyorum. Dükkandan çıkıp urfaya gitmek için hazırlık yapıyorum, biraz acele ediyorum, öğrenciyim rüyamda bir kaç arkadaşımda Urfa'da okuyor benim gibi. İlginçtir ki vapur gibi birşeye biniyorum okulda sınava giriyorum, hocalarla konuşuyorum (tabi nasıl bu kadar erken urfaya vardım sınıfı, hocaları gördüm bilemiyorum) sabah erken saatlerde biraz uykusuz ama keyifli bir şekilde okuluma varıyor arkadaşlarımla hocamla sohbet ediyorum galiba. (Bu benim gördüğüm rüya)

Bu rüyayı da erkek arkadaşım (sevgilim değil, evli bi arkadaş ve benden hoşlandığını söylüyor) görmüş.
"Bembeyaz bir elbise giymiş pırıl pırıl görünüyordun çok güzeldin ama yüzün bir değişikti ağlıyordun sanki, gözlerin dolmuştu sebebini soruyorum güvendiğin birinin sana ihanet ettiğini güvenmediğin diğer insanlardan onunda bir farkının kalmadığını, ağlamaklı bir sesle tonuyla söylüyor ve gözlerin dolmuş ağlamak üzereydin " dedi.

Bu kişi bugün beni farkında olmadan kırdı hocam. Sebebini sordum, ben sana karşı değildim yemin etti. Doğruyu söyledi ama biliyorsunuz her doğru her yerde söylenmez, o söyleyerek beni zor durumda bıraktı, yalancı durumuna soktu. Birşey soracam dedi, izin vermedim telefonu kapatım, konuşmasına bile izin veremedim doğru dürüst. Saat 18:45 de falan konuştum ve şuan saat 01:12 normalde mesajsız bırakmazdı beni ama bu saat oldu halen ne bir mesaj ne birşey var hocam :( :( rüyalarımın sebebi Nedir acaba hocam? Kurban olduğum Allahım a pek laik bir kul olamıyoruz ama onun merhametine yüceliğine inancımız sonsuz bu gördüğümüz rüyalar birer mesajmıdır ? Yoksa bilinç altının bir oyunumudur? İnşallah yorumlarsınız hocam. Bekliyorum yorumunuzu inşallah Allah'ın izniyle. Sağlıkçakla kalın Allah'a emanet olun inş. Hayırlı geceler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
rüyanizda akliniz,kalbiniz,duygulariniz gibi karmaşık..
Rüyada muska görmek;
Rüyada muska görmek güzel ve hayırlı bir haber alacağınıza yorumlanır.

Üzerinizde Allah’ın isimlerinden birinin yazılı olduğu bir muska görmek;
sıkıntılardan kurtulacağınıza, borçluysanız borcunuzun ödeneceğine, hastaysanız iyileşeceğinize ve gurbetteyseniz esenlik içinde vatanınıza döneceğinize işarettir
"beğenmedim kaba geldi biraz. Üzerinde küçük üçken şeklinde arapça Allah yazılaydı sanırım. Ben onu beğenmedim ve diyorum ki balıklı göl de çok güzel bir yer var urfaya gidince ordan alırım diyorum"
Sizin,nasip ,kısmet ,huzurunuz Urfa da..olarak yorumlanir...

"Bembeyaz bir elbise giymiş pırıl pırıl görünüyordun çok güzeldin ama yüzün bir değişikti ağlıyordun sanki, gözlerin dolmuştu sebebini soruyorum güvendiğin birinin sana ihanet ettiğini güvenmediğin diğer insanlardan onunda bir farkının kalmadığını ağlamaklı bir sesle tonuyla söylüyor ve gözlerin dolmuş ağlamak üzereydin " dedi. "
Bu insanin Sizi kıracağına ve duygu sömürüsü yapacağına yorumlanir...

Güvenmediğin kimseye aleyhine kullanabilecek hiçbir koz verme.bu insandan uzak durun!!!kendinize yazik edersiniz..Selametle.....

Bu insandan uzak durun.

Ezgi90

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada muska görmek
Selamünaleyküm,rüyamda sevdigim kişinin gelip annemle konustugunu, neden ayrilmamizi istiyosunuz bende cok uzuluyorum benim neler yasadigimi biliyor musunuz diyip annemi birlikte olmamiza ikna ediyor ve sonra ailem cok guzel luks bir ev alip bize hediye ediyor. Daha sonra bir muska gördüm ve bir ses duydum,o ses dedi ki; bu muska sizi birbirinize bağladi, sevenler ayrilmaz.sonra ruyam bitti.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
rüyanizda akliniz,kalbiniz,duygulariniz gibi karmaşık..
Rüyada muska görmek;

bazen de gerçek yaşamınızda kimi sağlık ,duygusal sorunları veya gizli korkular yaşadığınızı ve bunların yakında son bulacağını müjdeler.
gerçek hayatında sorumlulukların tam farkında olmadığınızı yada bilmenize rağmen gereklerini yerine getirmediğinize de işaret edebilir..selametle.

elisa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada muska görmek, rüyada muska bulmak.
Selamunaleyküm, hayırlı günler.
Rüyamda arkadaş grubumla ve ailemden kişilerle beraber bir yemek hazırlığı içindedik, teyzem uzunca yuvarlak bir tepsi içinde minicik görünen (bebek olduğunu düşünüyordum rüyada sebebini bilmiyorum) cılız suratları belli olmayan bebekleri güneş altına koymuş ölmeleri için bekliyordu. (öldüklerinde çorba yapıcağını söylüyordu) gözlerinden kan geldiğini teyzeme bunu yapmamasını söylerken telefonunun ekranının su kabarcıklarıyla dolduğunu gördüm, silmeye çalıştıkça geçmediğini farkedince telefonumun içini tamamen açmaya karar verdim, açtım üçgen şekilde bir muska gördüm üzerinde ayetel kürs-i yazdığını gördüm arkadaşlarıma gösterdiğim zaman ise bana cinleri musallat etmek için bunun yapıldığını ve oraya koyulduğunu söylediler, çok korktum bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hayırlı günler.rüyaniz Hayr olsun
rüyanizda akliniz,kalbiniz,,duygu ve düşünceleriniz gibi karmaşık..Ruh haliniz endişeli......
Rüyada muska görmek;
bazen de gerçek yaşamınızda kimi sağlık ,duygusal sorunları veya gizli korkular yaşadığınızı ve bunların yakında son bulacağını müjdeler.
gerçek hayatında sorumlulukların tam farkında olmadığınızı yada bilmenize rağmen gereklerini yerine getirmediğinize de işaret edebilir..

Gördüğünüz rüya, yaşamınızın birileri tarafından fazla miktarda etkilendiğini, ilk bakışta sizin iyiliğinize gibi görünen bu etkinin aslında size zarar verebileceğini simgelemektedir.Arkadaş Çevrenize dikkat edin.. tedbir ve temkin Ya Hu...

her zaman Dua edin!!Dua etmenin büyük bir güç ve enerjiye dönüştüğünü kendi gözlerim ile gördüm.
Yani, dua okuyarak rahatsızlıklara müdahale edildiğinde, insan ruhunda meydana gelen muazzam bir güç olduğunu fark ettim!!
Ancak bu art niyetsiz, samimi, karşılıksız, gurur ve kibire kapılmadan,inanarak yapılmalıdır. ..

Psikolojik olarak yorumu;
içinde bulunduğunuz ruh hali, korkularınız, endişeleriniz ile bir arada değerlendirerek rüyanın ne demek istediğini tespit edebilirsiniz..
Hayatınızda kimi dengesizlik ve düzensizlikler ,evham,vesvese olduğunu ,
yoğun stres ve duygusal gerilim yaşadığınıza ve manevi eksikliğinize yorumlanir..
Beden arzınızı temiz tutun, cenabet Gezmeyin ,uyumayin!!

yatmadan önce temiz abdestli olarak her gece
E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..
Vesvese, evham, stress ile cinler alemine KAPI aralamayin
selametle Allah'a emanet olun

guleda_95

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm, annem rüyasında bir hırkaya dikilmiş muska görmüş ve muskanın iplerini söküp çıkartmış. Muska çok büyükmüş ve bu muskayı da bize gerçekte misafir gelen biri bana yapmış. Bunun manası nedir acaba ?

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Selamün Aleyküm, annem rüyasında bir hırkaya dikilmiş muska görmüş ve muskanın iplerini söküp çıkartmış. Muska çok büyükmüş ve bu muskayı da bize gerçekte misafir gelen biri bana yapmış. Bunun manası nedir acaba ?
Aleyküm selam.
Muska görmek, imam nablusiye göre başarıya ve toplum içinde sevilen birisi olmaya işarettir.
Muska yapılması gizli bir işe işarettir.

Muskanın iplerini söküp çıkartmak işlerin hiç yolunda gitmemesine işarettir. Selametle.

Üst Alt