• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada mum görmek

gönüldas

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,

rüyamda, kendimi, yatarken basimin ucunda, sag tarafimda yanan beyaz bir mum gördüm, gözümü actim muma baktim ve tekrar uyudum.

hayirdir insallah deyip sizin o harikaa yorumlariniza basvurmak istedim. Simdiden coook tesekkürler, hayirli aksamlar, ALLAHA EMANET OLUN baybyy

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Hayirdir insallah..
Rüyada Mum Görmenin bir kac yorumu vardir; hayırlı iş eyleyen, cömert, yardımsever, sahip olduğu ilim ve irfanla etrafındakilere faydalı olan, içinde çeşitli güzel huyları barındıran birine yorulur..
Rüyada mum görmek; Hidayette,lütfe ve kısa süre içinde iyi bir haber alınacağına işaret eder.
Hayatınızda kendinizle huzurlu olmadiğiniz ve iç ışığınızı aradığınız bir dönemi gösterir. Yanan mum görmek akıl, aydınlanma,Hidayet, uyanış ve kendini aramayı ifade eder.

Mum seyretmek, Bir mumun yanışını izlemek ;Hayat, sevgi, fedakarlik yaşlanma ve ölümle ilgili korku ve duygulariniza işaret eder.
Rüyada mum tutmak veya mum yakmak bekar erkek için; güzel bir kızla evlilik, bekar bir kadın için; iyi bir insanla evlenmek ve çocuk sahibi olmak olarak yorumlanır.
Rüyayı gören gurbette ise; memleketine dönmek anlamına gelir.
hayirli aksamlar, ALLAHA EMANET OLUN ..

Almuma

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada mum görmek

Rüyada muma üflemek, rüyada mum görmek tabiri.
Selamun aleyküm, rüyamda bilmedigim bir evdeyim ve odamda 2 kişi var. Biri yaşlı bir adam diğeri de çok küçük bir çocuk. Çocuk elinde bir mum tutuyor. Birisi muma ufluyor etraf karanlık oluyor ama mum sönmüyor. Cılız bir ışık vermeye sevam ediyor. Sonra odada bir ayna var aynadan kendime bakıyorum. Aynadan sol gözümün yeşil olduğunu görüyorum. Yaşlı bir dede de aynadan bana bakiyor ve aynanın icinden kafasını uzatıp beni sol gözümden opuyor.

27 yaşında bekar bayanim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada tanımadığı, bilmediği,bir ev görmek;
Hayatın maddi ve manevi tarafları arasında dengeyi kuramadığınızı ancak bunun bilincinde olup çaba sarf ettiğinize yorumlanır.

Rüyada bilmediği bir evde olmak;
ahirete işarettir, Bu yaşamın günlük karmaşası karşısında ahireti unutmamak gerektiğini hatırlatır.

Rüyada mum görmek;
genel anlamı ile insanlığa faydası olan ulvi ve yüce
kimselere delalet eder..
"Lambada titreyen alev üşüyor" kim bilir hangi ruh haliyle bu rüyayı gördünüz ....

Bir insan; Mesafelere aldırmadan sizi kelimeleriyle mutlu edebiliyorsa .. O'nu bırakmayın...
''Nereye giderseniz gidin, ama tüm kalbinizle gidin.''

Rüyada aynaya bakmak;
kendinizi gerçek halinizle ( güzel )ve huzurlu görmenizdir.
Benim yüzümü gösterecek camdan aynaya değil,özümü gösterecek candan ayn'ıma ihtiyacım var..

Rüyada Biri tarafından gözlerinden öpülmek;
bekar için evlenmeye, sadece bir gözünün öpülmesi öpen genç ise haram bir şeye aracılık etmeye işarettir
öpen Yaşlı ise faydalı ilimler öğrenmeye işarettir..
bazen de sol göz kız evlada işaret eder..Selametle..

Üst Alt