• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada müheymin ismini görmek

Almuma

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Allah'ın c.c müheymin ismini duymak rüyada müheymin ismini görmek
Selamun aleyküm,

Rüyamda esmer tenli orta yaş bir adamın ki öğretmenim oluyor bir masada oturduğunu görüyorum. Ben de galiba şu anki yaşımdan küçüğüm. Başka öğrenciler de var ve bana müheymin ismini öğretiyor. Sonra bana arapça bir isim gösteriyor galiba aralarından müheymini bulmamı istiyor. Bende altında iki yuvarlar ve nokta olan bir ismi seçiyorum ve bu diyorum. Uyanır uyanmaz müheymin isminin arapça yazılışına baktım ve rüyamda gördüğüm yazılışa benziyordu.

Yaşım 26, bekar bir bayanım. Umarım bunlar rüyamın yorumlanması için yeterlidir. Şimdiden teşekkürler.

Not: Arapça bilmiyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
elmuheymin.jpg

Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada Esma-ül hüsnalardan El-Müheymin Allah’ın isimlerinden birini görmek;
işitmek oldukça hayırlı bir rüyadır ve çok dikkatli yorumlanmalıdır.
Size çok önemli bir mesaj vermektedir.yaşamınızda korunduğunuzu ve güzel gelişmeleri gösterir.
El-Müheymin Her şeyi görüp gözeten, her varlığın yaptıklarından haberdar olan..
Her insanda Allah'ın bir ismi daha fazla tecelli edermiş..

"Müheymin ismini öğretiyor"
dünya ve ahiretimi aydınlatacak ,kolaylaştıracak gizemli,bir Bilgi ,potansiyelinizi artıracak ilme yorumlanir...

Rüyada Esma-ül hüsnalardan El-Müheymin Allah’ın isimlerinden birini görmek;Tasavufta Yorumu;
insanın ruhunda bulunan ve “Rabbanî lâtife” diye nitelenen insanî duygu ile “Misâl âlemi” arasında bir pencere açılır...insan da şaika denen bir his vardir.
olmadan olaylari hisseder..ve her insan bir radar gibidir!
kimisi daha duyarlı,hassas ve bu negatif ve pozitif enerjiyi hissedip miknatis gibi cekebiliyor ve olaylari daha ince ve görünmezi hissedip idrak edebiliyorlar..
Batida buna Altıncı his diyorlar,,Rüyada El-Müheymin Allah’ın isimlerinden birini gören kimse çok duyarlı ve hassas olmasina yorumlanir..

Bizlere yaşamımızda Acı, Tatlı olayları YAŞATAN her şey aslında, Bizim İçimizdekini, BİZE göstermek, Fark ettirmek için oradadır...
Bu aleme baktığımızda Hakkın fiilini müşahede edeceğiz, alem bir ayna olacaktır ve biz bu aynada Hak’kı ve hakikati göreceğiz...

Hz Mevlana "Ne Arıyorsan Kendinde Ara Senin canın içinde bir can var, o canı ara!
Beden dağının içinde mücevher var, o mücevherin madenini ara! A yürüyüp giden sufi, gücün yeterse ara;
Ama dışarıda değil, aradığını kendinde ara. "demistir..

Yapılan araştırmalar, insanda üç çeşit temel duyu ve enerjinin olduğunu tespit etmiştir.
Bunlardan birincisi dokunmak, fiziksel temas, ışık gibi mekanik duyular;ikincisi, tat, koku gibi kimyasal duyular;
üçüncüsü ise, manyetik ,enerji duyulardır,mesela Sevgi ve Dua Foton Enerjisi Gibidir Sevgi ve Dua gönlün enerjisi, kalbin özüdür..

Bu sebepten, iyi güzel ve faydalı şeyler düşünmelidir. Malayani, boş şeylerle meşgul olmak, akılları geveze, ruhları sersem yapar...ve bir çıkılmaz boşluğa düşürür.

Yârabbi... Yönlendirensin âlemi, cümle işi yönetensin, Yörüngesinde dünyayı gece gündüz denetensin, Düzenleyen cümle seyri, ayarlayan hayr ve şerri,
İnsanları her işinde murakabe eden sensin..

Yârabbi!..Yaptığımız her işten haberdâr olansın, Bilirsin yaptığımız türlü işi... Yârabbi, bizleri hayr işlere yönelt, Yaptırmasın İblis bize şerli işi, kirli işi...
Düzenleyen sensin elbette cümle işleri, Seyyarelerin seyri, gidiş gelişleri, Senin kudretinle olur...

Yârabbi... Ayarlayansın zamanı, lahzaları bir bir, Senin emrinle olur denizde med ve cezir... Başak olan tohum, ağaç olan fidan, Müheymin sıfatının hükmüdür ey Yaradan...
Herşey sana aşikâr, Bilirsin gönlümüzden geçenleri her saat, Biz de biliriz seni ve ederiz itaat...
El-Müheymin'sin İlâhî, Sen yönlendirmesen eğer nereye gider bu yollar? Sana doğru yönlendir, Allah deyip de sana gelebilsin bu garip kulun...

Almuma

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ellerine sağlık yorumun için en son cümlende demişsin ya kalplerimizden geçenleri bilir. Bu aralar içimden ne geçiyorsa oluyor. Hatta bir gün Gatanın önünden geçiyordum keşke kardeşimde buraya gelse de asker olsa burada benim evime yakın olur dedim kardeşimi Gataya asker olarak verdiler. Tesadüf mü bilemem...

Üst Alt