• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada muhabbet kuşları ve bebek emzirmek

elif pınar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba ben dün gece karışık rüyalar gördüm .Allah [c.c.] hayra çıkarsın inşaallah.Önce kafeste bir muhabbet kuşumuzun olduğunu görüyorum,ben kafesi camın önüne koyuyorum.daha sonra geldiğimde odada bir sürü kuş olduğunu görüyorum.renkleri o kadar güzel ki kırmızı,yeşil,sarı,mavi arkadaşlarıma onları gösterip isteyip istemediklerini soruyorum.Sonrada bebeğimin olduğunu göğüslerimin ikisindende sütlerin çok yoğun bir şekilde aktığını görüyorum yorumlarsanız çok sevinirim Allah razı olsun ebeden daimen Allaha emanet olunbaybyy

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Allah [c.c.] hayra çıkarsın inşaallah.

Rüyada çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde kimi için bir ikazdır..
rüyanızda yeşil muhabet kuşu;alacağınız güzel haberlere,Sari gecici hastaliga, talip ve kismetlere mavi muhabet kusu ise Murada..kırmızı tartismaya mavi murada delalettir..Allahu Alem...

Kafes rüyası pek hayra yorulmaz...
Rüyada kafes görmek hiç ummadığı anda gecici bir derde SIKINTIYA gam ic SIKINTIYA düşmek ve birazcik da stress yasiyor demektir...
lakin muhabbet kuslarini gormeniz insallahuRahman Dua Sevgi anlayis merhamet ile bu SIKINTILARIN da ustesinden gelebileceginize yorumlanir...

KAFESİN içindeki kuş ne ise bedenin içinde de ruh da öyle. Biz ise beden kafesine takılıp kalmışız.
Bir gün bir el açacak bu kapıyı biz de Ebedi hayatta gidecegiz ona gore kafesdeki sayili gunlerimizi iman inancTeslimiyet
ve sevgi SABIR ile gecirelim..ki otelere ucma vaktimiz geldiginde Huzur bulalim...

bebek emzirmeniz bereket ve lutuf,nimet ile yorumlanir..
Hayirli gunler..

Üst Alt