• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada müezzin görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Hayra ve esenliğe çağıran kimseye; elçiye, simsara, nikah memuruna delalet eder.

Rüyada müezzin görmek, hayra davet ediciye veya simsara, nikah memuruna veya elçiye işarettir.

Rüyada ezan okuduğunu görse ve bu rüya hacc aylarında görülse, hacca gitmeye işarettir.

Bazen de ezan hırsızlığa işarettir.

Bir kadının rüyada minarede ezan okuduğu görülse, orayı cahil kimselere işarettir, özellikle ezan vakitsiz okunursa.

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada müezzin görmek

Rüyada müezzin görmek, rüyada müzezzinin kamet getirmesi.
Bismillahirrahmanirrahim
SelâmünAleyküm. Hocam bu rüya bir sene önce görüldü. Ama tabir ettirecek kimse bulamayinca bugune kaldı. Bu rüya yan komşumuzun rüyası, yalnız benim size temel sorum rüyanın benle alakalı kısmını açıklayabilirseniz sevinirim.

Komşumuz rüyasında babamı imam benide müezzin (camidemiydi değilmiydi tam olarak hatirlayamadim) olarak görüyormuş. Babam bize namaz kıldıracakmış. Babam bana kamet et diyormuş ben kamet etmeyince kalkıp bana tekme atmış. Bu ne anlama gelir?

Selam ve dua ile.

Saygılarımla, Esen Kalın.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bismillahirrahmanirrahim
Ve Aleykümselam rüyasi Hayr olsun
"Babam bana kamet et diyormuş ben kamet etmeyince kalkıp bana tekme atmış."
Hayatınız Boyunca Şefkat tokadı,tekmesi yiyeceğinize delalettir..

Şefkat tokadı;sevenin, sevdiğine, sevgi eksenli, onu doğru yola getirme maksadıyla, kulağını çekme, azarlama ‎mânâsına gelen tatlı bir ikazdır..
her atılan şefkat tokatımızda,isyanla karşılamak yerine Mevlamın Rahmeti ,bilip şükürle karşılamak en doğru olanı ve güzeli..dir..

Dost acı söyler lakin gönlünden de Bal sunar, acı ama doğru söyleyene Dostum derim ben uçurumlardan çeviren ...
Göremediğim , bilemediğim hatalar dan çeviren yiğitler lazım bana DOST LAZIM BANA DOST...
Nereden bileyim tanıyayım din kardeşimi ,inanayım sevgisinin gerçekliğine benim hayrımı dilemedikçe....
iste babaniz da sizin hayrınızi dilemesine yorumlanir..
Selam ve dua ile.

Üst Alt