• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada müdür görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada müdürünü görmek, rüyada genel müdür görmek, rüyada okul müdürü görmek, rüyada amir görmek, rüyada patron görmek, rüyada müdür yardımcısı görmek, rüyada müdürle konuşmak, rüyada genel müdürünü görmek, rüyada müdür görmek, rüyada yönetici görmek

Rüyada Müdür Görmek, İş yerinde olabilecek sorunlara veya işten uzaklaştırmaya işaretle tabir edilir.

Rüyada gördüğünüz müdür sıkıntılı bir şekilde ise rüyayı görenin takdir edildiğine veya sevildiğine işarettir.

Müdürünüzü sevinçli görmüşseniz eğer rüyanızda o zaman sizin için sıkıntılı günler geçecek demektir,

Rüyanızda müdürünüzle seyahat yapıyorsanız, müdürün uzağa gideceğine sizden uzaklaşacağına delalettir ki, iş yerindeki son günleri olabilir.

Bir kimsenin rüyasında bir daireye veya bir kuruluşa müdür olduğunu görmesi; o kimsenin herkese iyilik yaptığına yani iyilik sever biri olduğuna ve bunun karşılığını da mutlaka göreceğine işaretle tabir edilir.

Rüyada genel müdür görmek zorlukların sona ermesine ve işlerin iyiye gitmesine, mevkiinizin çok hızlı bir şekilde yükseleceğine işaret eder.

Genel müdür olduğunuzu görmek; iyi bir gelir elde edeceğinize,

Bir genel müdürle iş ilişkisinde olduğunuzu görmek; çok önemli bir konferansa katılacağınıza işarettir.

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için aşağıdaki yazıyı da mutlaka okuyunuz...
İslam'a göre rüya üç çeşittir.

1- Salih rüya

2- Şeytani rüya

3- İnsanın içinde yaşadığı olaylardan, etkilenmesi sonucu doğan rüya.

Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.

Rüyayı gören kişinin yaşı, medeni hali, cinsiyeti, O An içinde bulundugu maddi ve manevi durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.

Zaman zaman başkaları ile ilgili rüyalar da görebiliriz; bizi hiç ilgilendirmeyen bir rüya, bir başka yakınımızı ilgilendirebilir.

Bu nedenle, her rüya aynı şekilde tabir edilemez..

Aynı rüyayı farklı kişiler farklı mekan ve konumlarda gördüklerinde tabirleri de farklı olacaktır.

Bundan dolayı da, rüya yorumu özünden bir şey kaybetmese bile, yansıması farklı olabilir…

Rüya ile amel edilmez. Rüya ve ilhamla elde edilen bilgiler dinin bir emri gibi kabul edilmemelidir.

Görülen rüyaları esas alarak hayatını ona göre düzenlemeye kalkışmak yanlıştır. Çünkü rüyaların doğruluğunu ölçmek ve tesbit etmek mümkün değildir.

Rüyalarda çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde, kimi için bir ikazdır. Kur'an-ı kerimde rüya ve tabiri ile ilgili bilgi vardır.

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Güzel rüya müjdedir.) [İbni Cerir]
(Salih rüya rahmani, karışık rüya şeytanidir.) [Buhari]
(En doğru rüya seher vakti görülendir.) [Beyheki]
(Kıyamet yaklaştığında, Müslümanın rüyası ekseriya yalan çıkmaz.) [Müslim]
(Sözü doğru olanın, sadık kimselerin rüyası da doğru çıkar.) [Buhari]
(Gündüz görülen rüyalar doğru çıkar.) [Hakim]
(Kötü rüya gören kimseye söylemesin, şeytandan da Allahü teâlâya sığınsın.) [Müslim]
(Rüyasında hoşa gidici güzel şeyler gören, görüşü isabetli salih birine anlatsın! O da hayra yorsun!) [Beyheki]
(Rüya, tabir ilmini bilen bir dosta veya akıllı bir zata anlatılmalıdır!) [İ.Ahmed]
(Rüya nasıl tabir edilirse, öyle çıkar. Bunun için rüyanızı nasih veya âlime anlatın!) [Hakim] [Nasih, insanlara iyilik tavsiye eden, kötülükten sakındıran, nasihat eden kimsedir.]

Moderatör tarafında düzenlendi:

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada halk eğitim müdürünü görmek

Selamun aleyküm hocam,

Geçen gece rüyamda halk eğitim müdürünü gördüm. İlçemize yeni bir halk eğitim müdürü atanmıştı ve herkes oynuyor onu bekliyordu. Bende gittim oturdum orda onu bekliyorum, bir de bakıyorum ki bir bayan çarşaflı, dindar çok efendi. Kimse müdürün yanına yaklaşamıyor ben odasına gidiyorum, beni dinliyor ben ona daha önce burda insanlara haksızlık olduğunu anlatıyordum siz adaletli olucaksınız diyordum. Tuhafıma giden kimseyi dinlemiyor sadece beni odasına alıp dinliyordu öyle halk eğitim müdürünün yanındaydım..selametle..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam ve Hayirli bayramlar..Hayirdir insallah..
Rüyada müdür görmek, iş yerinde bazı sorunları işaret eder. Bu sorunlar sizin sabır ve kendinizi doğru ifade etmenizle çözülebilecek sorunlardır...
halk ile ilişkilerinize dikkat ederseniz..her yerde sözünüz geçerli ve sayginlik kazanacagina isarettir..
Siz kendinizi ne kadar sever ve sayarsanız etfanızından da aynı yansımayı görürsünüz.
Hayirli gunler..

acilangul1

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm sizlere de hayırlı bayramlar hocam ,

Gerçekten bu kadar olur yani sanki içimden geçenleri hissediyorsunuz. Gerçekten işyerinde çok sıkıntı yaşıyorum, erkeklerin bulunduğu bir ortamda çalışmak çok zor ve bende fazla tesettürlü bir bayan olmadığım için içimde çok sıkıntı yaşıyorum. Bana dua edermisiniz ve gerçekten iyi niyetimi fazla kullanmak istemiyorum sonra çok eziliyorum dualarınıza çokk ihtiyacım var.sizi çok seviyorumm....

VERYNİCE68

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm. Merhaba.Ben rüyamda İlçemizin Milli Eğitim Müdürünü gördüm.Ben imam hatip lisesinde memurum.yeni binamız açıldı.Okulun Bahçesinde Koca koca kazanlarda taze kırmızı et.Ama kazanların içi etlerle dolu.bahçenin içi kaznalarla dolu.Kadınlar oturmuş kazanların başında şişlere etleri diziyorlar pişirmek için. Kadınların arasında bizim ilçe milli eğitim müdürüde oturuyor etlerin başında. Şimdiden teşekkür ederim,rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,Merhaba rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada müdür görmek; iş yerinde bazı sorunları işaret eder. Bu sorunlar sizin sabır ve kendinizi doğru ifade etmenizle çözülebilecek sorunlardır.

Rüyada et görmek ;Et rüyaları makbul rüyalar değildir, genellikle sıkıntı, üzüntü,dert, hastalık,Haram malla ve sorunlara işaret ederler.
üstünüze vazife olmayan işlere karışmayın.. yoksaa haklı olsanızdaa kimsin!!muamelesi görüp gerginlik yaratmayin!!
çalışmakta olduğunuz kişiler ve ortamda her an seyir halinde olmaniz gerektigine isarettir..
Yaniniza almiyacaginiz insani karşıniza da ALMAYIN...
Hayirli gunler..

fulya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleküm ben fulya ögrenciyim.Bu gece rüyamda calıştıgım sirketteki iş arkadaslarımla bir yemege katılmıstık ama cogumuz ayaktaydık.Orda müdürümün kucagında çok tatlı bir erkek bebek vardı.Müdürümün bebeği yere bırakınca yenı yenı adım atan bebege gel dedim ve benım kucagıma geldi basını omzuma koydu.Müdürüm arkasına dönüp bize baktı ve gülümsedi bana.Bu rüyamın anlamını merak ettim yorumlarsanız sevinirim selametle..

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam fulya rüyada müdürünü görmen, hemde kucağına erkek bebek olması, işyerinle alakalı veya işinle alakalı çok hayırlı gelişmelere, haberlere işaret ediyor. Başka bir açıdan yorumlarsak, işinle veya işyerinle ilgili sıkıntıların varsa onlardan kurtulacağına yorumlanır.

rascho34

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada müdürünü görmek

Selamun aleykum iyi forumlar.

Rüyamda çalıştığım kurumun müdürüyle yanyana yürüyorduk. Biraz gergindim. Bana çocuklarımı tanıyormusun dedi birini tanıyorum dedim. Gel sana diğerlerini göstereyim 3 çocuğum var dedi.
Şimdiden teşekkür ederim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada müdür görmek;
iş yerinde bazı sorunları işaret eder. Bu sorunlar sizin sabır ve kendinizi doğru ifade etmenizle çözülebilecek sorunlardır.

müdürünüzü Can kulağıyla dinleyin ,haddinizi bilin selamette erersiniz..selametle..

unnut01

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada eski müdürün dişleri çıkması

Selamun aleyküm,
şuan çalıştığım şirkette eski bölge müdürünü gördüm,üçtane sağ üst sonra sol üste dişleri çıkıyor büyüyerek ağzından dışarı çıkıyor sonra kafasının üstüne geliyordu çok değişik anlam veremediğim bir rüyaydı yorumlarsanız sevinirim selametle.

Üst Alt